Over ons

Het team

Bas Uijlings is opgegroeid met fotografie, samen met zijn opa en vader in de doka op zolder heeft hij het ontwikkelen van film nog meegemaakt. Hij heeft altijd gefotografeerd en in 2002 heeft hij de fotografie serieus opgepakt. Hij heeft met modellen gewerkt, in theaters gefotografeerd en directie portretten gemaakt voor de zakelijke markt. In 2009 heeft hij zijn eerste huwelijk gefotografeerd, hierdoor is alles in een stroom versnelling gekomen. Dít is wat hij echt leuk vindt om te doen! Als professioneel bruidsfotograaf heeft hij inmiddels al honderden bruidsparen op allerlei plekken over de hele wereld zeer blij gemaakt met zijn werk en hij zal ook jullie huwelijk met veel plezier vastleggen, als je trouwt wil je genieten en dat is precies wat hij begrijpt. Ontspannen en gezellig zal hij zich onopvallend tussen de gasten mengen en de mooiste momenten sfeervol weten vast te leggen.

The Perfect Wedding.
Bas Uijlings | Fotografie

Tijdens de meeste bruiloften gaat er een 2nd shooter of assistente mee die Bas helpt met allerlei randzaken zodat Bas zich kan focussen op het vangen van mooie momenten. Ook is het mogelijk om Bas te boeken met een 2e ervaren bruidsfotograaf zodat hetzelfde moment vanuit verschillende plekken vastgelegd wordt. Het team is door Bas zelf opgeleid om goed te functioneren in het gehele traject van voorbereiding, fotograferen en nabewerking. Alles om te garanderen dat de sfeer waar jullie voor kiezen in alle foto’s hetzelfde is.

Op dit moment werkt Bas met vaste 2nd shooters, assistentes en videografen. Het totale team bestaat nu uit 8 personen inclusief administratie en we zijn allemaal GEK op bruiloften!

 

(Niet alle foto’s zijn gemaakt tijdens huwelijksdagen, tijdens jullie huwelijk is ieder lid van het team uiteraard representatief en feestelijk gekleed zodat we kunnen verdwijnen tussen jullie gasten.) 

Back-up fotograaf

Natuurlijk wil je zeker zijn van je zaak en goede foto’s van je bruiloft hebben, dat is immers de reden dat jullie kiezen voor een gespecialiseerde bruidsfotograaf. Mocht in een onverhoopt geval Bas uitvallen dan is het goed om te weten dat hij naast diverse second shooters in een groot netwerk zit van gekwalificeerde professionele bruidsfotografen die ruime ervaring hebben. Binnen dit netwerk helpen we elkaar als collega’s en gaan we regelmatig met elkaar mee “op stage”. Niet alleen leuk, maar ook leerzaam en heel handig voor het geval er iets mis zou gaan. We kennen elkaar goed en staan klaar voor elkaar als er iets onverwachts gebeurt.

Kwaliteit is wat bij Bas voorop staat en dat merk je aan alles, de manier van werken, gebruikte apparatuur, materialen en het eindresultaat. Alles moet perfect zijn, anders is het niet goed genoeg. Dit zie je duidelijk terug in de foto’s, albums en uitvergrotingen. Iedere foto wordt met de hand geselecteerd en geoptimaliseerd in de nabewerking om het allerbeste resultaat te behalen.

In de omgang is Bas een gezellige en behulpzame persoon die de dag net zo zal beleven als jullie, intensief en volop genietend van al het leuke en mooie dat gebeurt op jullie dag. Je kunt aan Bas merken dat hij echt in zijn element is!

Kijk hier om verschillende reviews van bruidsparen te lezen die jullie voor zijn gegaan, gegarandeerd een geweldige dag!

Of neem contact op voor een persoonlijke ontmoeting met Bas, we zijn erg benieuwd naar jullie wensen!

Neem contact op

 

Banner handtekening