Loveshoot

Loveshoot

De verlovingsshoot, pre-weddingshoot of ook wel loveshoot genoemd is erg gewild en een hele leuke manier om prachtige foto’s te krijgen van jullie samen. Tijdens een 2 uur durende fotoshoot op een prachtige locatie krijgen jullie rustig de tijd om te wennen aan de camera en te genieten van elkaar.

Gedurende de Loveshoot kunnen jullie wisselen van outfit en zullen we op verschillende plaatsen en manieren prachtige beelden realiseren, ik maak graag foto´s waar de liefde vanaf spat! De foto’s die gemaakt zijn worden door ons bewerkt en snel geleverd zodat jullie deze kunnen gebruiken voor jullie trouwwebsite, de “save the date e-mail”, de menukaartjes, het gastenboek, de trouwkaart of persoonlijke bedankjes. Bovendien is een Loveshoot een erg prettige manier om te wennen aan het feit dat er een camera op jullie gericht wordt, hierdoor kunnen jullie volledig ontspannen tijdens de trouwdag en volop genieten!

Loveshoot (1)

Het huwelijksaanzoek

Een moment dat je je leven niet zult vergeten… Zou het niet onvoorstelbaar zijn als jullie prachtige foto’s zouden hebben van de echte verloving? Een moment wat je nooit zult vergeten omdat dit vastgelegd is voor altijd! Nodig mij uit en ik zal op het moment dat jij je partner wilt vragen ongemerkt op locatie verschijnen en dit moment voor altijd vastleggen.

Gastenboek voor bruiloft

Uiteraard is het mogelijk om de foto’s van jullie verlovingshoot in een mooi album te krijgen, dit is leverbaar in allerlei materialen en verschillende afmetingen van 10×15 cm tot wel 40×65 cm! Helemaal nieuw is de mogelijkheid om de foto’s te gebruiken als gastenboek, na jullie huwelijk wordt het gastenboek dan samengevoegd met jullie huwelijksalbum. Enorm leuk om op je gemak nog eens rustig doorheen te bladeren!

Willen jullie ook dit soort foto’s van jullie samen? Neem contact op voor meer informatie.