Voor fotografen

Doorlopend wordt er hard gewerkt aan een nieuw aanbod voor fotografen. We organiseren op dit moment de masterclass INTENSE in Nederland & Italië en bieden 1 op 1 coaching.

De masterclasses zijn praktijkgericht en geven je direct de juiste tools voor optimaliseren van jouw werkzaamheden als fotograaf en succesvoll ondernemer. In kleine groepen en met voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling nemen we je mee in onze fotografie. We geven je alle informatie over onze werkwijze en obsessie voor de allerhoogst haalbare kwaliteit. Die kwaliteit begint met het eerste contact met de klant, de kennismaking, gebruikte apparatuur, bewerkingstechnieken, materialen en zorgvuldig gekozen leveranciers.

Uiteraard hebben we ook fouten gemaakt en willen jou hiervoor behoeden. “Investeer in jezelf en niet alleen in mooie spullen”, iets wat mijn opa altijd tegen mij heeft gezegd en hij heeft gelijk gekregen. In de afgelopen jaren hebben wij enorm veel masterclasses gevolgd bij nationale, internationale fotografen, business coaches, mindfullness trainers en hebben ons allerlei technieken eigen gemaakt die ons verder geholpen hebben.

Inmiddels hebben wij een jarenlange ervaring opgebouwd op het gebied van ondernemen in de fotografie op de meest exclusieve locaties wereldwijd en willen onze expertise graag delen.

Heb jij veel concurrentie en ben je op zoek naar de meerwaarde van jouw onderneming? Wil jij niet alleen beter leren fotograferen, maar ook beter ondernemen? Wij helpen je graag!

Deze fotografen gingen je voor:

 

 INTENSE masterclass workshops voor trouwfotografen INTENSE” dé masterclass voor fotografen, over fotografie, bewerking en ondernemen

Fotograferen is leuk en voor de meesten goed te leren, maar een eigen bedrijf opbouwen is wat anders. Een essentieel verschil met de meeste workshops voor fotografen, is dat naast fotografie het programma ook gericht is op het runnen van een goed lopende onderneming. Hoe richt je een effectieve sales funnel in, wat zijn de do’s en dont’s op het gebied van klant communicatie. Hoe bereken je de juiste tarieven en maak je een sluitend prijsmodel. Welke producten lever je en welke klant past bij jou? Wie is je doelgroep? Het stellen van persoonlijke doelen en het realiseren daarvan….

Meer informatie INTENSE

 

 

PERSONAL coaching en mentoring workshops voor trouwfotografen“PERSONAL” een persoonlijk coachingstraject op basis van jouw wensen

Is leren in een groep niet echt iets voor jou en heb je behoefte aan een persoonlijke ondersteuning voor je onderneming en wil je graag inhoudelijk sparren? We gaan aan de bak! Een persoonlijke begeleiding voor de ontwikkeling van je fotografie, je marketing, je website en alle andere vragen die je wilt stellen. Ik help je graag om jouw onderneming op de kaart te zetten en succesvol te worden in het segment waar jij je het liefste bevindt.
Persoonlijke coaching vergt een persoonlijke aanpak. We hebben mogelijkheden gecreëerd om 1 op 1 coaching mogelijk te maken. Daarbij kun je kiezen voor een dagdeel, een hele dag, een portfolio review. Er is zelfs een abonnementsvorm waarmee we op wekelijkse of maandelijkse basis contact hebben om jouw fotografie, onderneming en workflow op een hoger niveau te krijgen!

Aanvraag informatie PERSONAL

 

 

Heb je vragen over onze Masterclasses of 1 op 1 coaching?

Klik hier en neem contact op voor mogelijkheden