Home » Beyond Wedding Shoot USA

Beyond Wedding Shoot USA

De meest bijzondere Beyond Wedding Shoot tot nu toe zijn we al een hele tijd aan het plannen en zou in 2020 definitief plaatsvinden…
Corona vertraagt de plannen, maar zoals het er nu uitziet gaan we in september 2021 alsnog!
Dan steken we de oceaan over voor de eerste Beyond Wedding Shoot in de USA!
Gaan jullie mee?

Chicago

In 2021 gaan wij naar de regio Chicago voor een huwelijk van een Amerikaans stel en zullen voor Nederlandse bruidsparen een bijzondere Beyond Wedding Shoot aan kunnen bieden. Onze kosten zijn gedekt dus jullie zouden alleen betalen voor de fotoshoot. Neem je trouwkleding mee en ga met ons op pad voor een shoot in Illinois, Amerika!

Beyond Wedding Shoot Chicago

Boek nu

Wanneer jullie trouwfoto’s willen hebben waarvan je zeker weet dat niemand van je vrienden vergelijkbare heeft is dit de beste optie.

Las Vegas & The Grand Canyon

We zijn nog niet eerder in de USA geweest voor een Beyond Wedding Shoot en wat is het gaaf dat we al drie bruidsparen hebben die met ons mee gaan naar Las Vegas en The Grand Canyon voor een wel heel bijzondere shoot! In september/oktober 2021 zullen we in Las Vegas zijn en ook naar de Grand Canyon gaan voor de ALLER- ALLERTOFSTE trouwfoto’s die je ooit gezien hebt. Durven jullie het aan? Op grote hoogte aan de rand van de Grand Canyon?

Beyond Wedding Shoot Grand Canyon

Het klimaat is in deze periode met gemiddeld 20-30 graden en 10 uren zon per dag heerlijk om ontspannen buiten te kunnen zijn en omdat de natuur zo divers is zullen we hele bijzondere foto’s gaan maken!
Indien jullie overtuigd zijn dat deze bijzondere Beyond Wedding Shoot in Amerika echt helemaal past bij jullie kom ik graag met jullie in contact.

Willen jullie geheel vrijblijvend op de hoogte gehouden worden van de mogelijkheden en plannen? Deel jullie wensen met ons! Wij houden jullie op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden.