Home » Blogpost » Bruidsfotograaf Kasteel de Hooge Vuursche in Hilversum

Bruidsfotograaf Kasteel de Hooge Vuursche in Hilversum

Bruidsfotograaf Kasteel De Hooge Vuursche In Hilversum – Eind oktober 2016 gingen we op pad voor de bruiloft van Ron en Saskia. Zij trouwden op een van onze favoriete locaties en wij mochten de Bruidsfotograaf bij het huwelijk op Kasteel de Hooge Vuursche in Hilversum zijn. Ruim elf jaar geleden is Bas daar zelf getrouwd. Inmiddels zijn wij al erg vaak terug gegaan, maar dan als Bruidsfotograaf voor een huwelijk bij Kasteel de Hooge Vuursche, het blijft een prachtige trip down memorylane!

Het is een supermooi kasteel met vele mogelijkheden. Kasteel de Hooge Vuursche is een eigentijdse en luxueuze locatie middenin de bossen tussen Hilversum en Baarn en je kunt er ook nog blijven slapen na een geweldige huwelijksdag!

In de uitzending van Way of living RTL op 12 maart werd aandacht besteed aan het prachtige kasteel en ons werk als fotograaf. Wij waren enorm vereerd voor onze gastrol. Via deze link kun je de uitzending en onze tips terug kijken.

Klik hier om naar RTL Gemist te gaan en de uitzending te kijken

Bruidsfotograaf Kasteel De Hooge Vuursche In Hilversum

De huwelijksdag van Ron en Saskia was fantastisch en we hebben in de directe omgeving van Kasteel Hooge Vuursche een geweldige fotoshoot kunnen maken. De herfst zorgde voor prachtige kleurrijke beelden. Na de ceremonie, borrel en taart konden we nog een keer los om foto’s te maken.

Tijdens het diner hebben we hard gewerkt om een eerste selectie foto’s klaar te maken voor de Same Day Edit, de slideshow met de eerste 100 beelden van de trouwdag die we aan het begin van het feest al kunnen laten zien. Het blijft geweldig om de eerste reacties van het bruidspaar en de gasten te zien. Na de spectaculaire entree vanaf de trap en openingsdans kon iedereen genieten van een en tof optreden van de DJ inclusief live Sax!

Bekijk hier de same day edit van Ron en Saskia 

Zou je het leuk vinden om naar aanleiding van deze beelden in contact met ons te komen? We horen graag van jullie!

Neem contact op