Home » Blogpost » Bruidsfotografie Paleis Soestdijk – Baarn

Bruidsfotografie Paleis Soestdijk – Baarn

Bruidsfotografie Paleis Soestdijk

Bruidsfotografie Paleis Soestdijk – Een bijzondere dag die begon in Baarn, Paleis Soestdijk zou vandaag de locatie zijn waar getrouwd en gevierd zou worden. Een romantische plaats met een koninklijk tintje en een heel rijke historie. Het zou mijn eerste bruidsreportage worden bij Paleis Soestdijk in Baarn aangezien het pas sinds kort mogelijk is om hier te trouwen.

De dag begon met omkleden in gescheiden kamers in het paleis, de bruid op veilige afstand van de bruidegom. Dit zorgde ervoor dat ik zowel bij de bruid als bruidegom foto’s kon maken.

Na het aankleden en de eerste ontmoeting hebben we een bruidsreportage gemaakt in de tuinen van het paleis. Poseren voor de camera hadden ze helemaal geen zin in. Gelukkig werk ik heel anders en was het letterlijk een wandeling in het park. Na het maken van hele mooie beelden liepen we in de richting van de oranjerie waar de bruidegom mij vertelde hoe leuk hij dit moment eigenlijk vond! Even echt samen zijn, rust, genieten van elkaar, het weer, de omgeving. Ze vonden het maken van de foto’s een bijzonder leuk moment van de dag!

De trouwceremonie werd voltrokken in de Oranjerie wegens het grote aantal gasten wat aanwezig zou zijn hierbij, deze verliep emotioneel met een lach en een traan en werd mede dankzij verschillende sprekers bijzonder persoonlijk. Na de ceremonie was er tijd voor een toost met champagne en taart. Na de toost hebben we wat familie foto’s gemaakt en werd iedereen onder begeleiding meegenomen naar het Paleis voor een persoonlijke rondleiding in kleine groepjes.

Tot slot was er een lang diner wat heerlijk in de buitenlucht bij de Oranjerie gehouden kon worden, mede dankzij het geweldige weer.

Het was een prachtige dag en inmiddels heb ik meerdere bruiloften gepland staan op deze bijzondere locatie.