Huwelijksfotos

Wat tof jullie gaan trouwen en wat zouden wij daar graag bij zijn om alle bijzondere momenten voor jullie vast te leggen in prachtige huwelijksfotos! Er is een enorme keuze op gebied van leveranciers voor jullie trouwdag, maar hoe kies je de beeldmaker die écht bij jullie past?

Bas Uijlings fotografie in het kort: Zekerheid dat het met jullie huwelijksfotos helemaal goed komt en ook de film kunnen we gegarandeerd in topkwaliteit leveren. Jullie kunnen volledig ontspannen terwijl wij op een subtiele manier mengen tussen jullie gasten en de aller, allermooiste momenten zo onopvallend mogelijk voor jullie vastleggen. Wij bieden tot 10 jaar backup van alle bestanden en geven tot 10 jaar garantie op jullie trouwalbums.

Vele nationale en internationale awards hebben we inmiddels behaald en we behoren sinds 2018 tot de top 3 beste bruidsfotografen ter wereld!

Kwaliteit huwelijksfotos zoals je mag verwachten, zeker wanneer je gaat trouwen.

 

Onderstaand een selectie van de beste bruidsfotografie van 2018.

 

Zoals jullie wellicht opvalt maken we niet alleen in Nederland huwelijksfotos. Wij gaan echt de hele wereld over voor prachtige bruiloften, maar natuurlijk kunnen we ook zulke gave beelden maken wanneer jullie trouwen in Nederland! We bieden namelijk naast fotografie en film op jullie trouwdag een unieke gelegenheid voor foto’s in jullie trouwkleding in het buitenland. Ieder jaar gaan we voor een korte periode naar een ander land waar we afspreken met verschillende bruidsparen om daar hele gave shots te maken. Dit noemen we een “Beyond Weddingshoot” en jullie kunnen op deze pagina meer lezen over dit unieke concept: Klik hier om meer te lezen over een “Beyond Weddingshoot” 

Natuurlijk vinden we het superleuk om jullie in het echt te ontmoeten! Komen jullie binnenkort langs?

 

Maak een afspraak

 

Huwelijksfotos