Voor fotografen

Fotografeer jij uit liefde voor mooi beeld?

Net als jij zijn wij ook begonnen met fotograferen als hobby, een beetje erbij, want het is zo leuk om te doen. Bloemetjes, bijtjes en misschien soms een portret, superleuk! Op een gegeven moment wil je meer, een betere camera, toch dat ene hele fijne objectief en het lijkt je ook leuk om meer mensen te fotograferen. Misschien heb je zelfs al een betaalde klus gedaan en merk je dat het je extra motiveert om nog mooier werk te maken.
Mensen blij maken met jouw fotografie, geweldig!

Waarom we onze kennis delen

Het is een persoonlijke frustratie van mij geworden dat er met grote regelmaat bruidsparen teleurgesteld zijn door hun fotograaf. Onze bruidsparen waarderen onze dienstverlening, communicatie en producten gemiddeld met een 9,9. Wij hebben een systeem ontwikkeld dat werkt, waardoor we consequent hoge kwaliteit kunnen leveren en zeer tevreden klanten hebben. Dit gun ik iedere beeldmaker.

 

Je redt het niet zonder bijbaantje?

Er zijn veel te veel fotografen die er een baan naast moeten houden om hun fotografie te kunnen betalen. Ze hebben niet in de gaten dat ze op het niveau van een bijstandsuitkering werken waardoor er geen budget is voor het aanschaffen van professionele apparatuur, de juiste software, een degelijke backup structuur en bijhouden van kennis. Ik ben daar ook geweest en ondanks dat je weet dat je beter kunt, moet je je aandacht verdelen… Zou het niet geweldig zijn als je volledig over kon stappen op fotografie?

 

Neem jij de korte route?

In de afgelopen 20 jaar hebben wij enorm veel kennis opgedaan en ons allerlei technieken eigen gemaakt die ons geholpen hebben naar het niveau waar wij nu zijn. Dit kan een enorm doolhof zijn en omdat ik als mens heel erg blij wordt van “mensen helpen” heb ik besloten om al mijn kennis en ervaring te gaan delen.

Krijg direct toegang

Vul je gegevens in en krijg direct toegang tot het volledige opleidingsprogramma. Dit varieert van 1 daagse boosting trainingen tot 12 maanden mentor traject en de inmiddels befaamde 3 daagse INTENSE masterclass die in het buitenland gegeven wordt. Deze kans mag je niet missen!