Ga naar de inhoud
Home » Beyond Wedding shoot IJSLAND

Beyond Wedding shoot IJSLAND

Een Beyond Wedding Shoot op IJsland is een héél bijzondere belevenis. Wanneer jullie naar IJsland reizen voor een fotoshoot met ons, dan zijn jullie verzekerd van absoluut unieke trouwfoto’s! De omgeving is bijzonder gevarieerd en verrast elke keer met zijn natuurlijke schoonheid. Het is al echt een heel bijzonder land om te bezoeken voor vakantie, kun je je voorstellen hoe gaaf jullie trouwfoto’s zullen worden?

Rust, natuur en zeer bijzondere beelden zijn een garantie wanneer je besluit om naar IJsland te reizen voor een Beyond Wedding Shoot.

Beyond Wedding Shoot Iceland

Selecteer het tandwiel en kies 4K voor de beste kwaliteit, zet je geluid wat harder en geniet van de beelden. ;-)

Fotografie

Tijdens een Beyond Wedding Shoot op IJsland is het mogelijk om samen met ons unieke beelden te maken op zwart gekleurde lava stranden, bij gigantische watervallen en indien we mazzel hebben zelfs met het groene noorderlicht (Aurora Borealis). Een willekeurig stuk langs de weg leent zich al fantastisch voor unieke shots want op IJsland is overal natuur en nauwelijks bebouwing. Als jullie dol zijn op bijzondere landschappen, natuur en wandelen dan zitten jullie hier helemaal goed!

Natuurlijk kun je de reis helemaal invullen zoals je wilt. Wij spreken op één bepaalde datum met elkaar af en gaan supergave foto’s met jullie maken. We houden hierbij zoveel mogelijk rekening met jullie wensen en met de weersomstandigheden want het zal niet altijd zonnig en warm zijn. Alles gaat mee om de meest bijzondere foto’s voor jullie te kunnen maken, uiteraard de allernieuwste professionele camera’s en flitsers, maar ook een drone voor spectaculaire shots vanuit de lucht!

Planning

Ieder stel verdient evenveel aandacht, daarom plannen wij maximaal 1 stel per 2 dagen. Op IJsland houden we in verband met de weersomstandigheden extra ruimte. We kunnen dus nóg minder stellen inplannen dan op andere locaties.

Een shoot op IJsland is écht exclusief! Jullie komen géén andere bruidsparen tegen want we plannen een hele dag alléén voor jullie.
We zullen tijdens de shoot meerdere locaties bezoeken zodat jullie een mooie gevarieerde serie beelden ontvangen.

Boek nu

Locatie

Op speciaal verzoek kunnen wij samen met jullie naar iedere plek op aarde vliegen, dat noemen wij een Honeymoon shoot. Een Beyond Wedding Shoot is voordeliger, wij zullen namelijk langere tijd op IJsland zullen zijn en meerdere shoots plannen met verschillende bruidsparen. Hierdoor kunnen wij de kosten verdelen waardoor deze unieke fotoshoot heel betaalbaar blijft.

De plaats Vík í Myrdal is een geweldig startpunt voor shoots op hele mooie locaties. Indien jullie speciale wensen hebben voor andere locaties op IJsland kijken we graag met jullie samen naar de mogelijkheden. Wij gaan er vanuit dat alles mogelijk is en zullen ons uiterste best doen om jullie wensen te overtreffen.


2023

Indien jullie overtuigd zijn dat deze bijzondere Beyond Wedding Shoot op IJsland echt helemaal past bij jullie kunnen jullie eenvoudig online boeken.

Boek nu

Hebben jullie vragen? Je kunt mij direct mailen of bellen. Of kijk op onze Contact pagina voor meer mogelijkheden.