Home » Beyond Wedding shoot IJSLAND

Beyond Wedding shoot IJSLAND

Begin 2019 zijn we naar een bijzondere bestemming vertrokken om daar met verschillende bruidsparen fotoshoots te doen.
Dit keer niet onder een warme zomerzon, maar op IJSLAND!

Omdat dit de allereerste keer was wisten we niet precies waar de allermooiste plekken zouden zijn en wat voor weersomstandigheden we konden verwachten. Van te voren maakte ik mij daar géén zorgen over, we hebben trouwreportages gemaakt op heel veel plekken over de wereld en altijd zien we wel een mooie plek of achtergrond voor een tof beeld. Het allerbelangrijkste is de kwaliteit van het licht en de momenten tussen twee verliefde mensen. Terugkijkend was het een hele gave ervaring met een prachtige serie beelden.

Beyond Wedding Shoot IJsland 2019

Fotografie

Tijdens de “Beyond Wedding Shoot IJSLAND” hebben we foto’s gemaakt met bijvoorbeeld het noorderlicht, op lava stranden, bij watervallen. Ook een willekeurig stuk langs de weg leent zich fantastisch want op IJsland is er overal natuur en nauwelijks bebouwing. Als jullie dol zijn op bizarre landschappen, natuur en ook een beetje wandelen dan zitten jullie hier helemaal goed! Natuurlijk kun je de reis helemaal invullen zoals je wilt.

Wij spreken op één bepaalde datum met elkaar af en gaan supergave foto’s met jullie maken. We houden hierbij zoveel mogelijk rekening met jullie wensen en met de weersomstandigheden want het zal niet altijd zonnig en warm zijn. Alles gaat mee om de meest bijzondere foto’s voor jullie te kunnen maken, uiteraard de allernieuwste professionele camera’s en flitsers, maar ook een drone voor spectaculaire shots vanuit de lucht!

Planning

Ieder stel verdient evenveel aandacht, daarom plannen wij maximaal 1 stel per dag en op IJsland houden we in verband met de weersomstandigheden rekening met 2 dagen. We kunnen dus nóg minder stellen inplannen dan andere locaties. Een shoot op IJsland is écht exclusief! Jullie komen géén andere bruidsparen tegen want we plannen 2 dagen alleen voor jullie en de dag met het beste weer gaan we aan de slag.
We zullen tijdens de shoot meerdere locaties bezoeken zodat jullie een mooie gevarieerde serie beelden ontvangen.

Boek nu

Kosten

Deze shoot is een heel stuk voordeliger dan een Honeymoon shoot. Wanneer je ons naar een willekeurige plek op aarde zou vliegen voor een persoonlijke shoot komen de reis en verblijfkosten daar los bij. Aangezien we de hele week op IJsland zullen zijn en meerdere shoots gepland hebben kunnen de kosten voor vervoer en verblijf van het team van Bas gedeeld worden over alle bruidsparen waardoor deze shoot heel betaalbaar blijft.

Houd rekening met vliegkosten voor jullie zelf van ongeveer 150-200 euro per persoon op basis van retour Amsterdam Schiphol<>Keflavik Airport met Icelandair (tip: boek de tickets vroeg, dit scheelt enorm), hotels kosten ongeveer hetzelfde als in Nederland, zo’n 100-150 euro per nacht en we adviseren jullie graag. We zijn in 2019 in Vík í Myrdal geweest en dit bleek een geweldig startpunt voor shoots op hele mooie locaties. Indien jullie speciale wensen hebben kijken we graag met jullie naar de mogelijkheden.


2021

Indien het mogelijk is zullen we in 2021 ongeveer een week op IJsland verblijven. In 2019 waren we in IJsland in April, dit was ’te doen’ qua temperatuur voor de bruid. Gemiddeld zo’n 2-6 graden, door de wind voelde het wel een heel stuk frisser. Liever gaan we in 2021 voor een aangename temperatuur en de mooie contrasten van groen en aarde tinten waardoor het landschap echt gaat stralen! Ook zijn sommige gebieden afgesloten in de winter om de natuur te beschermen, herfst heeft daardoor de voorkeur. Voor 2021 plannen we in overleg met de bruidsparen die gebruik maken van de voorinschrijving.

Lijkt het jullie leuk om een shoot te boeken op IJsland? Geef je gegevens door onderaan deze pagina en wij houden je op de hoogte, let op, dit is géén definitieve boeking en biedt nog geen zekerheid op een plek tijdens deze week, dit is puur om door te geven dat jullie interesse hebben om óók mee te gaan. Zodra we de periode in overleg afgestemd hebben nodigen wij jullie uit om definitief te boeken, zodra alles rond is gaat het echt gebeuren! Pak je trouwkleding en boek die vliegtickets want er komt een waanzinnig gave shoot aan op een van de meest bijzondere landen op deze wereld!

Indien jullie overtuigd zijn dat deze bijzondere Beyond Weddingshoot op IJsland echt helemaal past bij jullie kom ik graag met jullie in contact.
Hebben jullie vragen? Wil je mij dan even mailen of bellen? Of kijk op onze Contact pagina voor meer mogelijkheden.

Boek nu