Over ons

Het team

Bas Uijlings is opgegroeid met fotografie, samen met zijn opa en vader in de doka op zolder heeft hij het ontwikkelen van film nog meegemaakt. Hij heeft altijd gefotografeerd en in 2002 heeft hij de fotografie serieus opgepakt. Hij heeft met modellen gewerkt, in theaters gefotografeerd en directie portretten gemaakt voor de zakelijke markt. In 2009 heeft hij zijn eerste huwelijk gefotografeerd, hierdoor is alles in een stroom versnelling gekomen. Dít is wat hij echt leuk vindt om te doen! Als professioneel bruidsfotograaf heeft hij inmiddels al honderden bruidsparen op allerlei plekken over de hele wereld zeer blij gemaakt met zijn werk en hij zal ook jullie huwelijk met veel plezier vastleggen, als je trouwt wil je genieten en dat is precies wat hij begrijpt.

Al snel bleek dat Bas de aanvragen niet meer alleen aan kon en daarom heeft hij een team van ervaren bruidsfotografen om zich heen verzameld die in zijn stijl hebben leren fotograferen en werken. Het team is door Bas samengesteld en opgeleid om goed te functioneren in het gehele traject van voorbereiding, fotografie en nazorg.

Jullie kunnen zelf kiezen of jullie voor Bas gaan of voor een fotograaf uit het team. Bovendien is de keuze ook aan jullie WIE  jullie huwelijk komt fotograferen, dit is alleen afhankelijk van beschikbaarheid.

Op dit moment werkt Bas met senior fotografen, second shooters, videografen, tekst schrijfster, stagiaires. Het totale team bestaat nu uit 16 personen + 1 administratie en we zijn allemaal GEK op bruiloften!

 

 

Back-up fotograaf

Natuurlijk wil je zeker zijn van je zaak en goede foto’s van je bruiloft hebben, dat is immers de reden dat jullie kiezen voor een gespecialiseerde bruidsfotograaf. Mocht in een onverhoopt geval een fotograaf uitvallen dan is het goed om te weten dat wij altijd een fotograaf beschikbaar hebben voor jullie. Wij bieden jullie zekerheid dat het goed komt.

Kwaliteit is wat bij Bas voorop staat en dat merk je aan alles, de manier van werken, gebruikte apparatuur, materialen en het eindresultaat. Alles moet perfect zijn, anders is het niet goed genoeg. Dit zie je duidelijk terug in de foto’s, albums en uitvergrotingen. Iedere foto wordt met de hand geselecteerd en geoptimaliseerd in de nabewerking om het allerbeste resultaat te behalen.

In de omgang is het hele team geselecteerd op kwaliteit en persoonlijkheid. Het zijn alle gezellige en behulpzame personen die de dag net zo belangrijk vinden als jullie. Intensief en volop genietend van al het mooie dat gebeurt op jullie dag.

Neem contact op voor een persoonlijke ontmoeting met Bas, we zijn erg benieuwd naar jullie wensen!

Maak een afspraak