Meteen naar de inhoud
Home » Contact » Team

Team

Wie is Bas?

Bas Uijlings (43) is opgegroeid met fotografie en heeft een carrière gehad in de ICT. Sinds 2002 is hij bezig met professionele fotografie en heeft uitgebreide ervaring opgedaan met fotografie op evenementen, congressen in het theater en in de studio.

In 2009 fotografeerde hij zijn eerst bruiloft en nu, zo’n 14 jaar later is hij toonaangevend voor de bruidsfotografie in Nederland en Europa. Hij werkt met een team van 17 top fotografen en cameramannen om de allermooiste bruiloften vast te leggen van de woestijn tot besneeuwde bergtoppen. Hoge kwaliteitsstandaarden en een mix van journalistiek en kunstzinnig werk kenmerkt zijn stijl. Dit zorgt voor bijzondere beelden en hij is wereldwijd veel gevraagd voor bijzondere huwelijken.

In 2018, 2019 én in 2020 is hij uitgeroepen tot een van de allerbeste bruidsfotografen wereldwijd, uitgeroepen tot Beste Bruidsfotografie onderneming en in de afgelopen jaren heeft hij vrijwel iedere bruidsfotografie Award gewonnen. Naast zijn eigen “Bas Uijlings Academy” met masterclasses en mentoring heeft hij opleidingen verzorgd voor DuPho, Calumet, Kamera-Express, CameraNU, Profoto en Nikon. Ook is hij veel gevraagd als spreker op congressen als Professional Imaging, Nikon School Events, Nature Talks, De Fotobeurs, Zoom Academy en doet hij reviews voor KameraExpress en CameraNU.
Bas is Ambassadeur en spreker voor Nikon Europe, Profoto Benelux en Manfrotto Benelux.

Ons Team

Door het grote aantal aanvragen kan Bas niet meer alle bruidsparen zelf fotograferen. Daarom heeft hij een team van ervaren bruidsfotografen en film makers om zich heen verzameld. Allemaal zijn ze net als Bas prettig gestoord, houden enorm van mensen en fotograferen en filmen met de allerhoogste kwaliteit als uitgangspunt. Het team is door Bas samengesteld en opgeleid om goed te functioneren in het gehele traject van voorbereiding, uitvoering en nazorg.

Op dit moment werkt Bas met senior fotografen, second shooters, videografen een tekst schrijfster, administratie en stagiaires. Het totale team bestaat nu uit 17 personen en we zijn allemaal GEK op bruiloften!

Op basis van beschikbaarheid maken jullie zelf een keuze wie er op jullie bruiloft komen. Uiteraard kunnen jullie eerst kennismaken met de betreffende fotografen of film makers als jullie dit willen. Dit gaat altijd in overleg en jullie keuze wordt vastgelegd in het contract.

Wij doen wat we beloven. Simpel.

Back-up fotograaf

Natuurlijk wil je zeker zijn van je zaak en goede foto’s van je bruiloft hebben, dat is immers de reden dat jullie kiezen voor een gespecialiseerde bruidsfotograaf. Mocht in een onverhoopt geval een fotograaf uitvallen dan is het goed om te weten dat wij altijd een fotograaf beschikbaar hebben voor jullie. Wij bieden jullie zekerheid dat het goed komt.

In de omgang is het hele team geselecteerd op kwaliteit en persoonlijkheid. Het zijn allemaal gezellige en behulpzame personen die de dag net zo belangrijk vinden als jullie. Intensief en volop genietend van al het mooie dat gebeurt op jullie dag.

Neem contact op voor een persoonlijke ontmoeting met Bas, we zijn erg benieuwd naar jullie wensen!

Maak een afspraak