Home » Contact » Team

Team

Wie is Bas?

Bas Uijlings (41) is opgegroeid met fotografie, heeft een carrière in de ICT nagejaagd en is sinds 2002 bezig met professionele fotografie.

Portretten, in de studio, theater en op congressen is waar hij gefotografeerd heeft. In 2009 fotografeerde hij zijn eerst bruiloft en nu, zo’n 12 jaar later is hij toonaangevend voor de bruidsfotografie in Nederland en Europa. Hij werkt met een team van 17 top fotografen en cameramannen om de allermooiste bruiloften vast te leggen. Hoge kwaliteitsstandaarden en een mix van journalistiek en kunstzinnig werk kenmerkt zijn stijl. Dit zorgt voor bijzondere beelden en hij is wereldwijd veel gevraagd voor bijzondere huwelijken.

In 2018 én 2019 is hij uitgeroepen tot een van de allerbeste bruidsfotografen wereldwijd, uitgeroepen tot Beste Bruidsfotografie onderneming in 2016/2017 en in de afgelopen jaren vrijwel iedere fotografie Award gewonnen. Hij heeft Masterclasses verzorgd voor DuPho, Calumet, Profoto en Nikon. Ook is hij veel gevraagd als spreker op congressen als Professional Imaging, Nikon School Events, Nature Talks, De Fotobeurs. Bas is Ambassadeur en spreker voor Nikon Europe, Profoto Benelux en Manfrotto Benelux.

Ons Team

Door het grote aantal aanvragen kan Bas niet meer alle bruidsparen fotograferen aan. Daarom heeft hij een team van ervaren bruidsfotografen en film makers om zich heen verzameld. Allemaal zijn ze net als Bas prettig gestoord, houden enorm van mensen en fotograferen en filmen met de allerhoogste kwaliteit als uitgangspunt. Het team is door Bas samengesteld en opgeleid om goed te functioneren in het gehele traject van voorbereiding, uitvoering en nazorg.

Op dit moment werkt Bas met senior fotografen, second shooters, videografen een tekst schrijfster en stagiaires. Het totale team bestaat nu uit 16 personen + 1 administratie en we zijn allemaal GEK op bruiloften!

Op basis van beschikbaarheid maken jullie zelf een keuze wie er op jullie bruiloft komen. Uiteraard kunnen jullie eerst kennismaken met de betreffende fotografen of film makers als jullie dit willen. Dit gaat altijd in overleg en jullie keuze wordt vastgelegd in het contract.

Wij doen wat we beloven. Simpel.

Back-up fotograaf

Natuurlijk wil je zeker zijn van je zaak en goede foto’s van je bruiloft hebben, dat is immers de reden dat jullie kiezen voor een gespecialiseerde bruidsfotograaf. Mocht in een onverhoopt geval een fotograaf uitvallen dan is het goed om te weten dat wij altijd een fotograaf beschikbaar hebben voor jullie. Wij bieden jullie zekerheid dat het goed komt.

In de omgang is het hele team geselecteerd op kwaliteit en persoonlijkheid. Het zijn allemaal gezellige en behulpzame personen die de dag net zo belangrijk vinden als jullie. Intensief en volop genietend van al het mooie dat gebeurt op jullie dag.

Neem contact op voor een persoonlijke ontmoeting met Bas, we zijn erg benieuwd naar jullie wensen!

Maak een afspraak