Ga naar de inhoud
Home » Masterclass

Masterclass

Dit deel van onze website is speciaal voor fotografen die zichzelf willen ontwikkelen op fotografie of het ondernemersvlak.

Hoe mag ik jou helpen?

In de afgelopen 20 jaar hebben wij enorm veel kennis en ervaring opgedaan in de fotografie én als succesvol ondernemer. We hebben vele technieken geleerd die ons geholpen hebben naar het kwaliteitsniveau waar wij nu zijn. Omdat ik als mens heel erg blij wordt van “mensen helpen” heb ik besloten om al mijn kennis en ervaring te gaan delen.

We bieden een compleet opleidingsprogramma. Dit varieert van 1 daagse FOCUS masterclass tot een 12 maanden Mentoring traject en de inmiddels befaamde 4 daagse INTENSE masterclass die in het buitenland gegeven wordt. Wil je verder komen met je fotografie én onderneming? Kom nu in actie!

Vul je naam en mail in en krijg direct toegang tot het volledige opleidingsprogramma, data, tijden en nog veel meer informatie.

Fotografen en film makers waarderen onze opleidingen
gemiddeld met 4,9/5 : ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (1516 beoordelingen)

Over Bas

Bas Uijlings (44) groeide op met fotografie en had een carrière in de ICT. Sinds 2002 maakt hij professionele fotografie en films en heeft hij veel ervaring opgedaan bij evenementen, conferenties in het theater en in de studio.

In 2009 fotografeerde hij zijn eerste bruiloft en nu, 15 jaar later, is hij toonaangevend in bruidsfotografie en film maken in Europa. Hij werkt met een team van 17 topfotografen en -videografen om de mooiste high end bruiloften wereldwijd vast te leggen. Letterlijk van de woestijn tot besneeuwde bergtoppen. Hoge kwaliteitsnormen en een mix van journalistiek en artistiek werk kenmerken zijn stijl. Dit zorgt voor buitengewone beelden en hij is wereldwijd veel gevraagd voor bijzondere bruiloften.

In 2018, 2019, 2020, 2021, 2022 en 2023 werd hij uitgeroepen tot een van de allerbeste bruidsfotografen wereldwijd, uitgeroepen tot Best Wedding Photography Company en de afgelopen jaren heeft hij bijna elke bruidsfotografie Award gewonnen.

Naast zijn eigen “Bas Uijlings Academy” met masterclasses en mentoring heeft hij opleidingen verzorgd voor DuPho, Calumet, Kamera-Express, CameraNU, Profoto en Nikon. Ook is hij veel gevraagd als spreker op congressen als Professional Imaging, Nikon School Events, Nature Talks, De Fotobeurs, Zoom Academy en doet hij reviews voor KameraExpress en CameraNU.
Bas is Ambassadeur en spreker voor Nikon Europe, Profoto Benelux en Manfrotto Benelux.