Home » Masterclass

Masterclass

Dit deel van onze website is speciaal voor fotografen die zichzelf willen ontwikkelen op fotografie of het ondernemersvlak.

Hoe mag ik jou helpen?

In de afgelopen 20 jaar hebben wij enorm veel kennis en ervaring opgedaan in de fotografie en als ondernemer. We hebben technieken geleerd die ons geholpen hebben naar het niveau waar wij nu zijn.
Omdat ik als mens heel erg blij wordt van “mensen helpen” heb ik besloten om al mijn kennis en ervaring te gaan delen.

We bieden een compleet opleidingsprogramma. Dit varieert van 1 daagse FOCUS masterclass tot een 12 maanden Mentoring traject en de inmiddels befaamde 4 daagse INTENSE masterclass die in het buitenland gegeven wordt. Wil je verder komen met je fotografie of onderneming? Kom nu in actie!

Vul je naam en mail in en krijg direct toegang tot het volledige opleidingsprogramma, data, tijden en nog veel meer informatie.

Fotografen en film makers zoals jij waarderen onze opleidingen
gemiddeld met 4,92/5 : ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (594 beoordelingen)

Bas Uijlings (41) is opgegroeid met fotografie, heeft een carrière in de ICT nagejaagd en is sinds 2002 bezig met professionele fotografie.

Portretten, in de studio, theater en op congressen is waar hij gefotografeerd heeft. In 2009 fotografeerde hij zijn eerst bruiloft en nu, zo’n 12 jaar later is hij toonaangevend voor de bruidsfotografie in Nederland en Europa. Hij werkt met een team van 17 top fotografen en cameramannen om de allermooiste bruiloften vast te leggen. Hoge kwaliteitsstandaarden en een mix van journalistiek en kunstzinnig werk kenmerkt zijn stijl. Dit zorgt voor bijzondere beelden en hij is wereldwijd veel gevraagd voor bijzondere huwelijken.

In 2018 én 2019 is hij uitgeroepen tot een van de allerbeste bruidsfotografen wereldwijd, uitgeroepen tot Beste Bruidsfotografie onderneming in 2016/2017 en in de afgelopen jaren vrijwel iedere fotografie Award gewonnen. Hij heeft Masterclasses verzorgd voor DuPho, Calumet, Profoto en Nikon. Ook is hij veel gevraagd als spreker op congressen als Professional Imaging, Nikon School Events, Nature Talks, De Fotobeurs. Bas is Ambassadeur en spreker voor Nikon Europe, Profoto Benelux en Manfrotto Benelux.