Meteen naar de inhoud
Home » Masterclass

Masterclass

Dit deel van onze website is speciaal voor fotografen die zichzelf willen ontwikkelen op fotografie of het ondernemersvlak.

Hoe mag ik jou helpen?

In de afgelopen 20 jaar hebben wij enorm veel kennis en ervaring opgedaan in de fotografie én als succesvol ondernemer. We hebben vele technieken geleerd die ons geholpen hebben naar het kwaliteitsniveau waar wij nu zijn. Omdat ik als mens heel erg blij wordt van “mensen helpen” heb ik besloten om al mijn kennis en ervaring te gaan delen.

We bieden een compleet opleidingsprogramma. Dit varieert van 1 daagse FOCUS masterclass tot een 12 maanden Mentoring traject en de inmiddels befaamde 4 daagse INTENSE masterclass die in het buitenland gegeven wordt. Wil je verder komen met je fotografie én onderneming? Kom nu in actie!

Vul je naam en mail in en krijg direct toegang tot het volledige opleidingsprogramma, data, tijden en nog veel meer informatie.

Fotografen en film makers waarderen onze opleidingen
gemiddeld met 4,9/5 : ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ (1516 beoordelingen)

Over Bas

Bas Uijlings (43) is opgegroeid met fotografie en heeft een carrière gehad in de ICT. Sinds 2002 is hij bezig met professionele fotografie en heeft uitgebreide ervaring opgedaan met fotografie op evenementen, congressen in het theater en in de studio.

In 2009 fotografeerde hij zijn eerst bruiloft en nu, zo’n 14 jaar later is hij toonaangevend voor de bruidsfotografie in Nederland en Europa. Hij werkt met een team van 17 top fotografen en cameramannen om de allermooiste bruiloften vast te leggen van de woestijn tot besneeuwde bergtoppen. Hoge kwaliteitsstandaarden en een mix van journalistiek en kunstzinnig werk kenmerkt zijn stijl. Dit zorgt voor bijzondere beelden en hij is wereldwijd veel gevraagd voor bijzondere huwelijken.

In 2018, 2019 én in 2020 is hij uitgeroepen tot een van de allerbeste bruidsfotografen wereldwijd, uitgeroepen tot Beste Bruidsfotografie onderneming en in de afgelopen jaren heeft hij vrijwel iedere bruidsfotografie Award gewonnen. Naast zijn eigen “Bas Uijlings Academy” met masterclasses en mentoring heeft hij opleidingen verzorgd voor DuPho, Calumet, Kamera-Express, CameraNU, Profoto en Nikon. Ook is hij veel gevraagd als spreker op congressen als Professional Imaging, Nikon School Events, Nature Talks, De Fotobeurs, Zoom Academy en doet hij reviews voor KameraExpress en CameraNU.
Bas is Ambassadeur en spreker voor Nikon Europe, Profoto Benelux en Manfrotto Benelux.