Ga naar de inhoud
Home » Trouwfilm

Trouwfilm

trouwfilm

Beelden zeggen meer dan duizend woorden en met bewegende beelden in een pakkende trouwfilm kunnen we nog meer laten zien én horen! Jullie zijn weer even helemaal terug in dat speciale moment van toen!

Trouwfilm

Trouwfilm in Baarn, de trouwdag van Laura & Ate

Beeldmakers zijn wij in hart en nieren en we willen dat onze bruidsparen super tevreden zijn met onze trouwfilms. Elke huwelijksdag is uniek en wij hebben gemerkt dat er naast fotografie steeds meer vraag is naar videografie in dezelfde stijl en kwaliteit. Om onze bruidsparen een totaalpakket aan te kunnen bieden, hebben we sinds januari 2016 trouwfilm toegevoegd aan onze diensten. Prachtige momenten die jullie ook terugzien in jullie album komen tot leven in een filmische clip of video. Géén fotoslideshow met korte stukjes film, maar een échte film zoals ze ook in de bioscoop te zien zijn. Bewegende beelden gemaakt met de allerbeste film apparatuur, professionele geluidsopnames en onopvallende professionals die gewend zijn om te werken in veeleisende omstandigheden en situaties.

Daarbij beschikken we ook over een professionele drone voor de allermooiste 4K beelden vanuit de lucht, écht bijzonder! De beeldopnames, geluid, editing en muziek zijn van hoogst mogelijke kwaliteit en in dezelfde stijl als onze fotografie, dit is mogelijk doordat wij de volledige multimediaproductie in eigen beheer hebben. We werken alleen met ons eigen team videografen en hebben inmiddels vele bruiloften gefilmd, ook in het buitenland. Doordat wij als team gewend zijn samen te werken weten wij zeker dat dit soepel verloopt en kunnen we onopvallend samenwerken. Sinds de start hebben we gemerkt dat bewegend beeld door steeds meer bruidsparen als zeer mooie aanvulling op de fotografie wordt gezien.

Een trouwfilm in 4K kwaliteit en onze unieke stijl

De voordelen

  • Eén contact om afspraken mee te maken
  • Eén stijl en sfeer in de beelden, volledig in lijn met onze fotografie
  • Eén team van professionals dat elkaar goed kent
  • Het bespaart veel tijd in de voorbereiding en afstemmen van jullie wensen
  • Hoogste kwaliteit beelden die je kunt vinden in de trouwbranche
  • Op de dag zelf verloopt alles heel soepel doordat we fotograferen én filmen op hetzelfde moment
  • Gegarandeerd hoge 4K kwaliteit en maximale inzet voor een optimaal resultaat
  • Zekerheid dat jullie herinneringen aan de trouwdag levendig zullen blijven met bewegend beeld en geluid
  • Zeer hoge kwaliteit geluidsopnames en levering van de gehele ceremonie los mogelijk als MP3 bestand
Trouwfilm bij Kasteel de Haar in Utrecht, de trouwdag van Robin & Tommy

Tip: selecteer 1080P of 4K voor optimale kwaliteit

Tarieven Trouwfilm

Kwaliteit is bij ons absolute top prioriteit en om absolute zekerheid te kunnen bieden hebben we altijd backup apparatuur en cameramensen beschikbaar om jullie speciale dag zo mooi mogelijk vast te leggen.

Voor een bijzondere dag als een trouwdag zorgen wij ervoor dat het ook met de audio tot in de puntjes geregeld is. Meerdere audiokanalen die tegelijkertijd opgenomen worden. Alles om er zeker van te zijn dat de bijzondere gebeurtenissen van jullie trouwdag nooit verloren zullen gaan.

Vanzelfsprekend worden alle opnames professioneel gemonteerd en geleverd in 4K kwaliteit met hoge kwaliteit audio en muziek.


Omdat iedere trouwdag anders is bieden wij maatwerk oplossingen om jullie wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Natuurlijk adviseren wij op basis van onze jarenlange ervaring jullie heel graag voor een passend aanbod.
Onze trouwfilms zijn mogelijk vanaf 4500 euro.

We zullen jullie trouwfilm wensen realiseren én overtreffen!

Neem contact op voor meer informatie en beschikbaarheid

trouwfilm bruidspaar The Grand Amsterdam