Trouwfilm

Trouwfilm Bas Uijlings | Film

Trouwfilm – Beelden zeggen meer dan duizend woorden en met bewegende beelden kunnen we nog meer laten zien! Jullie zijn weer even helemaal terug in dat speciale moment van toen!

Beeldmakers zijn wij in hart en nieren en willen dat onze bruidsparen super tevreden zijn met het eindresultaat. Elke huwelijksdag is uniek en wij hebben gemerkt dat er naast fotografie steeds meer vraag is naar videografie in dezelfde stijl en kwaliteit. Om onze bruidsparen een totaalpakket aan te kunnen bieden bieden we sinds januari 2016 nu ook de mogelijkheid om een trouwfilm te laten maken. Prachtige momenten uit jullie album komen tot leven in een filmische clip of video. Ook kunnen jullie je eigen trouwbelofte terugzien én horen! Daarbij kunnen we beschikken over een professionele drone voor de allermooiste beelden vanuit de lucht, echt bijzonder!

De beeldopnames, geluid, editing en muziek zijn van hoge kwaliteit en in dezelfde stijl als onze fotografie, dit is mogelijk doordat wij de volledige multimediaproductie in eigen beheer hebben. We werken met onze eigen videografen en hebben inmiddels meerdere bruiloften gefilmd waaronder meerdere in het buitenland. Doordat wij als team gewend zijn samen te werken weten wij zeker dat dit soepel gebeurt en wij onopvallend kunnen werken.

Sinds de start met trouwfilms eind 2015 hebben we meerdere huwelijken gefilmd in binnen en buitenland en we merken dat bewegend beeld door steeds meer bruidsparen als zeer mooie aanvulling op de fotografie wordt gezien.

 

Tip: Vergeet niet op HD te klikken voor optimale scherpte van het beeld

 

Een geweldig mooie bruiloft bij Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn, gefilmd in augustus 2017

 

 

 Een waanzinnige buitenlandse bruiloft in San José, Zuid Spanje

 

 

En nog een voorbeeld van een fantastische januari bruiloft bij Kasteel de Hooge Vuursche in Baarn

 

Beleef jullie huwelijksdag opnieuw, zo vaak je wilt!

Neem je even contact op voor meer informatie en beschikbaarheid? We denken graag mee met jullie wensen!