Ga naar de inhoud
Home » Loveshoot

Loveshoot

Loveshoot Parijs

Samen op een betoverende reis, verliefd op een terrasje, dwalend door de geplaveide straten van een oud buitenlands stadje, of misschien wel te midden van de natuur, terwijl de gouden zon langzaam achter de horizon verdwijnt. Samen genieten van elkaars gezelschap, het moment, en het zalige weer… Het gevoel van pure vrijheid omarmt jullie.

Klinkt dit bekend? Dat gevoel dat je wilt dat de tijd even stilstaat, zodat je dit moment voor eeuwig kunt vasthouden. Als slechts een druk op de “pauzeknop” het hele universum even kon laten wachten.

Wat houdt een Loveshoot in?

Een Loveshoot is een ontspannen fotoshoot die plaatsvindt vóór de grote trouwdag. Het is een fantastische manier om te wennen aan het idee dat er een camera op jullie gericht staat, iets dat aanvankelijk best spannend kan zijn. De meesten van ons zijn niet gewend om voor een camera te poseren. Door een loveshoot te plannen, kunnen jullie alvast wennen aan dit idee. Op de trouwdag zelf zijn jullie volledig op je gemak en kunnen jullie optimaal genieten van de prachtige momenten. Tijdens de loveshoot kunnen jullie zelfs van outfit wisselen en creëren we adembenemende opnames op diverse locaties.

Dit resulteert in een diverse serie prachtige beelden. Na zorgvuldige selectie en bewerking worden de foto’s snel geleverd, zodat jullie ze kunnen gebruiken voor jullie trouwwebsite, “save the date” kaarten, menukaarten, het gastenboek, trouwkaarten of persoonlijke bedankjes. Natuurlijk behoort ook een schitterende vergroting voor aan de muur tot de mogelijkheden. Een herinnering aan een heerlijk moment dat jullie samen hebben beleefd. Een loveshoot kan overal ter wereld plaatsvinden, want wij houden van reizen. Graag zelfs!
Kies een land en wij gaan met jullie mee!

Loveshoot foto aan de muur

Mensen herinneren zich momenten veel levendiger wanneer ze foto’s hebben die de emotie en het gevoel kunnen terughalen. Je kunt jezelf bijna weer op datzelfde moment wanen. Beelden van dat specifieke moment brengen de emotie terug en laten je zelfs de warmte van de zon op je huid voelen.

Als jullie geïnspireerd zijn en verlangen naar een loveshoot die helemaal op maat is gemaakt voor jullie liefdesverhaal, aarzel dan niet. Het is namelijk ook een geweldige manier om onze manier van werken beter te leren kennen. Ook krijgen jullie een goed idee van de mogelijke beelden en eindresultaat wat wij gaan leveren tijdens jullie trouwdag. Laat jullie gegevens achter en we nemen snel contact met jullie op om dit onvergetelijke avontuur te plannen. Samen gaan we op zoek naar de meest betoverende locaties, de meest romantische momenten en de meest prachtige beelden die jullie liefde op een unieke manier vastleggen. Want liefde, dat verdient het om gevierd en vereeuwigd te worden.


Loveshoot Italie