Loveshoot

Loveshoot

Loveshoot – Hoe voelde je je toen jullie nog geen kids hadden en samen overal naartoe konden reizen? Verliefd op een terrasje of verdwalen door een oude stad in het buitenland. Samen genieten van elkaar, het heerlijke weer en de geur van de zee. Vrijheid…

Herken je dit gevoel? Het gevoel dat je zo’n moment wilt bevriezen, voor altijd vasthouden. Kon je de tijd maar even op “pauze” zetten.

Mensen herinneren zich veel meer van een bepaald moment, als ze er beelden bij hebben die het gevoel kunnen terughalen. Je kunt je letterlijk weer net zo voelen als toen wanneer je een beeld hebt van precies dát moment.

Dat gevoel kunnen wij voor jullie vastleggen tijdens een loveshoot, bevriezen en alles heel even op pauze zetten zodat jullie altijd terug kunnen naar dat ene moment.

Gedurende de Loveshoot kunnen jullie wisselen van outfit en zullen we op verschillende plaatsen en manieren prachtige beelden realiseren, ik maak graag foto´s waar de liefde vanaf spat! De foto’s die gemaakt zijn worden door ons bewerkt en snel geleverd zodat jullie ze kunnen gebruiken voor jullie trouwwebsite, de “save the date”, de menukaartjes, het gastenboek, de trouwkaart of persoonlijke bedankjes. Bovendien is een Loveshoot een erg prettige manier om te wennen aan het feit dat er een camera op jullie gericht wordt, hierdoor kunnen jullie volledig ontspannen tijdens de trouwdag en volop genieten!

 

Snel weten of wij beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? We sturen je zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 24 uur een SMS met info!

Het huwelijksaanzoek

Een moment dat je je leven niet zult vergeten… Zou het niet onvoorstelbaar zijn als jullie prachtige foto’s zouden hebben van de échte verloving? Vastgelegd voor altijd! Nodig ons uit en wij zullen op het moment dat jij je partner wilt vragen ongemerkt op locatie verschijnen en dit moment voor altijd vastleggen.

Album met foto’s van de loveshoot!

Uiteraard is het mogelijk om de foto’s van jullie verlovingshoot in een mooi album te krijgen, dit is leverbaar in allerlei materialen en verschillende afmetingen van 10×15 cm tot wel 40×65 cm! Uiteraard kunnen de foto’s ook samengevoegd worden met beelden in jullie huwelijksalbum. Enorm leuk om op je gemak nog eens rustig doorheen te bladeren!

Momenten die nooit vergeten mogen worden, wij vangen ze in prachtige beelden waar jullie nog vele jaren van gaan genieten en terugdenken aan dat geweldige moment. Interesse? Stuur ons een berichtje, vinden we leuk ;-)