Meteen naar de inhoud
Home » Loveshoot

Loveshoot

Loveshoot trouwen

Samen op reis voor een mooie loveshoot, verliefd op een terrasje, slenterend in een oude stad in het buitenland of in de natuur terwijl de zon langzaam zakt. Samen genieten van elkaar, het moment en het heerlijke weer… Vrijheid…

Herken je dit gevoel? Het gevoel dat je zo’n moment wilt bevriezen, voor altijd vast wilt kunnen houden.
Kon je de hele wereld maar even op “pauze” zetten.

Wat is een Loveshoot?

Een Loveshoot is een losse fotoshoot die vóór de trouwdag plaatsvindt. Een hele fijne manier om te wennen aan het feit dat er een camera op jullie gericht wordt want dit kan in het begin best spannend zijn. De meeste van ons zijn het niet gewend om voor een camera te staan. Door vooraf een loveshoot te boeken kunnen jullie daar alvast aan wennen. Tijdens de trouwdag weten jullie precies hoe dit gaat en kunnen jullie volledig genieten van alle mooie momenten. Tijdens een loveshoot kunnen jullie wisselen van outfit en zullen we op verschillende plaatsen prachtige shots van jullie maken.

Hierdoor krijgen jullie een gevarieerde serie van prachtige beelden. De beelden worden na selectie en bewerking  snel geleverd zodat jullie ze kunnen gebruiken voor jullie trouw website, de “save the date” kaarten, de menukaartjes, het gastenboek, de trouwkaart of persoonlijke bedankjes. Een prachtige vergroting aan de muur is natuurlijk ook mogelijk. Een herinnering naar een heerlijk moment van jullie samen.
Een loveshoot kan natuurlijk in Nederland gepland worden, maar omdat wij veel en graag reizen kan dit overal op de wereld zijn.
Graag zelfs. Kies een land en wij gaan met jullie mee!

Mensen herinneren zich veel meer van een bepaald moment, als ze er beelden bij hebben die het gevoel terug kunnen halen. Je kunt je letterlijk weer net zo voelen als toen. Beeld van precies dát moment zorgen ervoor dat je emotie terugkomt en je kunt zelfs de zon voelen op je wangen.

Hebben jullie interesse in een loveshoot die op maat gemaakt is voor jullie?
Laat je gegevens achter en we nemen snel contact op!

Loveshoot Italie