Ga naar de inhoud
Home » Beyond Wedding Shoot

Beyond Wedding Shoot

Regen op jullie trouwdag…?
De oplossing: Beyond Wedding Shoot

Een Beyond Wedding Shoot is heel kort gezegd: “Een relaxte fotoshoot in het buitenland ná jullie trouwdag”.
Tijdens deze shoot, ergens op de wereld, gaan we op een vooraf afgesproken dag, samen met jullie de meest bijzondere beelden maken. Romantische momenten op heel bijzondere plekken die je tijdens je trouwdag onmogelijk kunt realiseren. Denk aan een verlaten plek op IJsland, een mooie heuvel in Zuid Italie, zand duinen in Dubai, bij de palmbomen van Curacao of in de middellandse zee bij Ibiza. Je leest het goed, ja echt in de zee, onder water. Met professionele duikers erbij en we hebben inmiddels heel veel ervaring met dit soort shoots dus we garanderen dat jullie veilig weer boven water komen. Ook weten we hoe jullie je kleding kunnen behandelen zodat deze ook na zo’n shoot weer fantastisch uit zullen zien.

Detail, jullie kunnen na de trouwdag nóg een keer jullie trouwkleding aan, superleuk!

Geniet van je trouwdag!

Na maanden van voorbereiding is de trouwdag eindelijk daar en iedereen kijkt gespannen op de weer apps. De voorspellingen van de weermannen en -vrouwen lijkt waarheid te gaan worden en de langverwachte trouwdag in juli wordt niet zonnig en warm, maar 15 graden, bakken met regen en harde wind… Voor de dag zelf maakt dat gek genoeg meestal niet zo heel veel uit. De gave trouwlocatie die jullie hebben gekozen is van binnen ook prachtig en ruim genoeg voor alle gasten. Het feest is binnen en omdat het regent zijn alle gasten dat ook, dat is een gaaf feest dus! Alleen de fotoshoot van jullie samen… dat is wel een uitdaging. Na uren in de make-up wil je niet vlak voor je trouwceremonie in een modderig bos gaan staan, je krullen waaien eruit en je jurk moet er natuurlijk prachtig uitzien voor de ceremonie…

Vier de dag zoals die komt, eet, drink, dans en geniet! Na de bruiloft spreken wij nog een keer met jullie af voor een gave shoot in het buitenland. Stel je voor dat jullie samen in trouwkleding op buitenaardse zwarte lavastenen kunnen lopen, genieten van de zon onder de olijfbomen, een heerlijke espresso, een ijsje of maak het helemaal te gek en ga de zee in! Ook onderwater maken wij namelijk trouwfoto’s! Géén zorgen om de jurk of het pak, want die hebben de belangrijkste taak volbracht tijdens jullie trouwdag. Ook na een shoot onder water blijft jullie trouwkleding heel mooi, wij hebben uitgebreide ervaring met dit soort shoots en adviseren jullie graag.

Jullie hoeven nu alleen nog maar te genieten van de natuur, het weer en elkaar. WAUW!

In deze korte video leggen we precies uit wat een Beyond Wedding Shoot is en zien jullie achter de schermen hoe dit eraan toe gaat.

Beyond Wedding Shoot - Behind the scenes
Tip: Zet het geluid aan en de kwaliteit op 4k of 1080p voor de beste kwaliteit ;-)

De eerste Beyond Wedding Shoot was in 2014 en in de afgelopen jaren hebben we vele locaties bezocht! Oostenrijk, Spanje, Portugal, Frankrijk, Italië, Ibiza en IJsland! Dit jaar komen daar de USA, Curaçao en Dubai bij! We blijven altijd op zoek naar nieuwe toffe locaties en we zijn dan ook enorm benieuwd naar jullie wensen!

Waar gaan we jullie ontmoeten?