Meteen naar de inhoud
Home » Honeymoon Shoot

Honeymoon Shoot

honeymoon shoot

De Honeymoon shoot, ideaal voor bruidsparen die geen zin om te wachten op andere bruidsparen die een Beyond Wedding Shoot boeken. Willen jullie gewoon dat wij mee gaan naar jullie meest favoriete plek op aarde? Dat kan! Leuk zelfs! Wat denken jullie bijvoorbeeld van Malediven, Curaçao, Seychellen, Japan, Nieuw Zeeland of Cuba?

Speciaal Verzoek Honeymoon shoot

De prachtige natuur van Zuid Afrika

Jullie bepalen alles wanneer jullie kiezen voor een Beyond Wedding Shoot op Speciaal Verzoek. Dit noemen wij de “Honeymoon shoot”. Tijdens jullie huwelijksreis (of een ander moment) vliegen jullie ons voor een aantal dagen naar jullie locatie. Wij nemen jullie trouwkleding mee en bieden jullie een volledig gepersonaliseerde beleving op maat. We stemmen alles af in overleg en zorgen dat dit een fotoshoot wordt die geheel aansluit op jullie wensen. Omdat deze shoot geheel op maat afgestemd zal worden op jullie wensen maken we graag een passende offerte. We werken altijd met een flat fee dus van te voren weten jullie precies waar jullie aan toe zijn.

Een Honeymoon Shoot kan (indien beschikbaar) op korte termijn geregeld worden. Willen jullie zekerheid? Onze beschikbaarheid is beperkt en wij kunnen alleen garanties bieden indien jullie ons ruim van te voren boeken.

Speciaal voor jullie reizen wij naar de locatie van jullie dromen!