Ga naar de inhoud
Home » Honeymoon Shoot

Honeymoon Shoot

honeymoon shoot

De Honeymoon shoot is een heel speciale fotoshoot en ideaal voor bruidsparen die de meest exclusieve beleving willen in het buitenland. In tegenstelling tot een Beyond Wedding Shoot gaan wij voor dit soort reizen exclusief voor jullie op reis. Willen jullie dat wij mee gaan naar jullie meest favoriete plek op aarde? Dat kan! Leuk zelfs!

Wat denken jullie bijvoorbeeld van Malediven, Curaçao, Seychellen, Japan, Nieuw Zeeland of Cuba?

Honeymoon shoot IJsland

Om jullie een voorbeeld te geven van een recente Honeymoon shoot die wij mogen publiceren, nodig ik je graag uit om onderstaande slideshow te bekijken. Speciaal voor dit bruidspaar zijn wij naar IJsland gereisd en hebben tijdens een reis van 6 dagen een tour gemaakt langs de gehele zuidkust van IJsland en op verschillende plekken zijn wij gestopt voor de allermooiste beelden. Soms op een bekende hotspot, maar regelmatig ook op verborgen plekken die wij hebben ontdekt door goed onderzoek, de tijd die we geïnvesteerd hebben in het zoekeb van mooie plekken en omdat we contact hebben met lokale bewoners. Zoals je ziet, we doen echt alles voor de meest bijzondere belevenis en beelden als resultaat.

Honeymoon Shoot Iceland met Nicolette en Eric

Speciaal Verzoek Honeymoon shoot

De prachtige natuur van Zuid Afrika

Jullie bepalen alles wanneer jullie kiezen voor een Beyond Wedding Shoot op Speciaal Verzoek. Dit noemen wij de “Honeymoon shoot”. Tijdens jullie huwelijksreis (of een ander moment) vliegen jullie ons voor een aantal dagen naar jullie locatie. Wij nemen jullie trouwkleding mee en bieden jullie een volledig gepersonaliseerde beleving op maat. We stemmen alles omtrent de reis, locaties en planning af in nauw overleg met jullie en zorgen dat dit een fotoshoot wordt die geheel aansluit op jullie wensen. Omdat deze shoot geheel op maat afgestemd zal worden maken we graag een passende offerte. We werken altijd met een fixed fee dus van te voren weten jullie precies waar jullie aan toe zijn.

Een Honeymoon Shoot kan (indien onze agenda dit toestaat) op korte termijn geregeld worden. Willen jullie zekerheid? Onze beschikbaarheid is beperkt en wij kunnen alleen garanties bieden indien jullie ons ruim van te voren boeken.

Speciaal voor jullie reizen wij naar de locatie van jullie dromen!