Home » Portfolio

Portfolio

Al sinds 2009 zijn we actief als beeldmakers op héél bijzondere dagen, trouwdagen. We hebben ervaring met honderden bruiloften in binnen en buitenland. We weten daarom precies wat er tijdens een trouwdag kan gebeuren, waar we moeten zijn en wat belangrijk is.

We hebben normaal gesproken veeleisende bruidsparen en terecht, je gaat maar één keer trouwen toch? Omdat we in de loop van jaren vele wensen gehoord hebben bieden we allerlei mogelijkheden. Een Loveshoot vóór de bruiloft, Trouwfotografie tijdens de bruiloft. Ook een shoot ná de bruiloft is mogelijk én we leveren exclusieve trouwfilms. Omdat er zoveel mogelijk is adviseren wij jullie heel graag in een persoonlijk gesprek en zullen het zo eenvoudig mogelijk maken om jullie vastlegging goed te regelen.

Vertel ons jullie wensen, wij zorgen voor de rest.

Loveshoot

Fotografie vóór jullie trouwdag

Hiermee raken jullie op een heerlijk ontspannen manier gewend aan het feit dat je gefotografeerd wordt en merken jullie dat het eigenlijk heel leuk is. We spreken af op een mooie plaats en maken daar een ontspannen wandeling. Ondertussen zorgen wij voor gave beelden.

Trouwfotografie

Fotografie tijdens jullie trouwdag

Hier kiezen jullie voor absolute zekerheid als jullie met ons werken. De allerhoogste kwaliteit fotografie gemaakt door jullie eigen persoonlijke artiesten. Wat jullie in ons portfolio zien kunnen we jullie beloven en zullen altijd ons uiterste best doen om dit voor jullie te overtreffen!

Beyond Wedding Shoot

Fotografie na jullie trouwdag

Wanneer jullie héél bijzondere foto’s in trouwkleding willen is dit écht helemaal voor jullie! Tijdens deze bijzondere fotoshoot ergens op de wereld hebben we alle tijd om samen de allermooiste beelden te maken. Omdat er geen stress op de trouwdag is voor een fotoshoot in de regen heeft deze shoot een groot positief effect! Alles is mogelijk, we kunnen zelfs onder water fotograferen.

Trouwfilm

Een cinematische film van jullie trouwdag

In dezelfde unieke stijl en hoge kwaliteit als onze fotografie leveren we ook films. Prachtige beelden en helder geluid. Alle gebeurtenissen van de dag kun je nu nog intenser beleven. De mooie woorden van een speech of cadeaumoment, de live band en een verrassingsmoment tijdens de borrel. We leggen alles vast zoals het gebeurt, in één keer goed. Want je wilt toch alleen maar genieten op je trouwdag?