Ga naar de inhoud
Home » Awards

Awards

Zijn jullie op zoek naar een award winnende bruidsfotograaf?

Wat is een AWARD winnende bruidsfotograaf?
Er zijn fotografie wedstrijden waar je als bruidsfotograaf een beeld of serie beelden kunt insturen die een “award” sticker kunnen verdienen.

Het probleem is echter dat er tegenwoordig zoveel “awards” zijn dat vrijwel iedere bruidsfotograaf er wel een paar heeft. Hoe maak je als bruidspaar de juiste keuze?

Awards zijn leuk, maar echt niet belangrijk. Onze mooiste awards zijn de vele emotionele woorden van onze bruidsparen. Hun bedank briefjes, berichten, cadeau’s én jaren na de trouwdag; geboorte kaartjes. Echt waar! 8 jaar na de trouwdag ontvingen wij nog geboorte kaartjes! Dáár krijgen we kippenvel van en worden we echt gelukkiger van als mens. Wat is dát mooi om mee te maken.

We werken alleen met de beste fotografen, gebruiken de beste apparatuur, leveren de allermooiste handgemaakte trouwalbums en blijven zoeken naar de ultieme perfectie.

Omdat wij toonaangevend zijn in de trouwfotografie en film en dat ook willen blijven, zoeken wij constant uitdagingen. Daarom doen we zo nu en dan nog wel mee met een kleine selectie wedstrijden.

Awards zien we alleen nog als erkenning van collega’s dat ons werk al jaren van absolute top kwaliteit is, gevoel hebben voor bijzondere momenten en optimaal gebruik maken van licht.

Wil je zekerheid? Kies dan voor een trouwfotograaf met jarenlange ervaring in binnen- en buitenland.

Wij willen dat onze bruidsparen stapelverliefd zijn op hun beelden en daar doen we ALLES voor! Dat is vanzelfsprekend.In 2020 zijn we op de 1e plek geëindigd in de top van de allerbeste bruidsfotografen ter wereld!

Consistente hoge kwaliteit, wij bieden absolute zekerheid

In de afgelopen jaren hebben we al heel veel awards mogen winnen, nationaal en internationaal. In 2018 en 2019 kregen we heel bijzonder bericht. In de grootste internationale bruidsfotografie wedstrijd van de wereld hebben wij een top 10 plek behaald.
In 2020 behaalden wij zelfs de eerste positie, wereldwijd.

Professionele fotografie ervaring hebben wij sinds 2002, ruim 20 jaar. Sinds 2009 zijn we volledig gespecialiseerd in bruidsfotografie & film.
Dit betekent dat wij alléén bruidsparen fotograferen en filmen.

Door onze jarenlange ervaring bieden we jullie absolute zekerheid. Jullie zullen waanzinnige beelden ontvangen van jullie trouwdag! We doen altijd ons uiterste best om voor bruidsparen zoals jullie de mooist mogelijke beelden te maken, herinneringen aan momenten die nooit meer terugkomen. Dat we daardoor af en toe een award mogen winnen met een trouwfoto die wij gemaakt hebben is gaaf. Daar zijn wij heel dankbaar voor!

Zodra je plannen maakt om te gaan trouwen ga je heel veel dingen plannen. Je zult zorgvuldige keuzes gaan maken. Van alles proeven, beluisteren en bekijken om de trouwdag helemaal perfect te maken. Als deze dag voorbij is. Het eten op. De trouwjurk vies van een geweldig feest. En de slingers zijn opgeruimd. Dan blijven er maar twéé dingen over… foto’s en film.

Zou je het risico willen nemen om jullie trouwdag vast te laten leggen door een ‘gevorderde’ amateur of part-time fotograaf?

Onze Awards

RANK #1 WORLD’S BEST WEDDING PHOTOGRAPHERS  2020
RANK #4 WORLD’S BEST WEDDING PHOTOGRAPHERS  2019
WORLD’S TOP 10 BEST WEDDING PHOTOGRAPHERS  2018

De manier waarop onze bruidsparen ons werk waarderen is hartverwarmend en ook onze collega’s zien ook dat wij iets bijzonders maken. Bovendien worden we vooral geroemd door onze consistente en zeer hoge kwaliteit.

– BESTE BRUIDSFOTOGRAAF VAN DE WERELD –
Beste bruidsfotograaf Europa 2019/2020/2021/2022/2023
Beste bruidsfotograaf Nederland 2019/2020/2021/2022/2023
Best Of The Best photographers 2018/2019/2020/2021/2022/2023
Winnaar ISPWP International Society for Professional Wedding Photographers Award 2019/2020/2021/2022/2023
Winnaar Master Award for Dutch Wedding Photographers 2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023
Top 5 beste trouwfotografen 2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023

Associate Wedding Photographer
Silver Master Photographer sinds 2011
Aangesloten bij DuPho – Dutch Photographers
Aangesloten bij International Society of Professional Wedding Photographers

Pixellu Ambassadeur
Manfrotto Ambassadeur
Profoto Ambassadeur
Nikon Ambassadeur

Wij steunen actief de fotografie- en trouwbranche
Bestuurslid Stichting Trouwbranche Nederland
Jurylid BruidsFoto & Film Award 2015
OneEyeland World Photography jurylid 2021
Aangesloten bij DuPho, Fotografen vakvereniging Dutch Photographers
Mentor/Coach van vele professionele bruidsfotografen
Opleidingen verzorgd voor 800+ fotografen
Congres spreker voor Nikon, Profoto en Manfrotto
Congres spreker Professional Imaging
Masterclasses en Mentoring

Ambassadeur voor deze wereldwijd bekende merken
Camera’s: Nikon Europe
Flitsers: Profoto Benelux
Statieven: Manfrotto Benelux

Wij bieden jullie zekerheid.
Kies voor een toonaangevend & internationale Award Winnende Bruidsfotograaf

Ben jij ook zo benieuwd of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum?

Ook bekend van

Trouwen is kostbaar, de herinneringen onbetaalbaar

Er wordt heel veel geld uitgegeven aan een bruiloft en daarom is het heel logisch dat je die waanzinnige dag zo mooi mogelijk wilt herinneren. Want zonder mooi beeld worden herinneringen steeds vager tot je uiteindelijk hele delen kwijt bent. Ondanks dat je heel erg oplet. In tegenstelling tot wat je verwacht vervaagt alles en misschien weet je niet eens meer wat voor kleur die taart was.

Vooral zonde omdat deze zo zorgvuldig ontworpen is en jullie van alles geproefd hebben. Kortom, zou dat niet zonde zijn? Wij vinden het prachtig dat wij herinneringen mogen maken voor mensen. Vastleggen wat er gebeurt en dankzij onze beelden jaren later de dag kunnen herbeleven.
Alsof het gisteren was. Genieten!

De manier waarop anderen ons werk waarderen is ook heel bijzonder. Door bijvoorbeeld mee te doen aan wedstrijden kunnen wij ons onderscheiden van andere bruidsfotografen. Als wij awards mogen ontvangen die uitgereikt worden door internationale jury’s… Wat gaaf!

Met ons team worden we veel gevraagd voor waanzinnige bruiloften en ook nog op de allermooiste locaties. We reizen immers wereldwijd. In de afgelopen jaren zijn wij vele malen als winnaar uitgeroepen voor onze onderscheidende en kwalitatief hoogstaande award winnende bruidsfotografie.

Zijn jullie op zoek naar een award winnende bruidsfotograaf?

Award winnende bruidsfotograaf Bas Uijlings

Omdat wij altijd 200% inzet leveren kunnen wij de allermooiste trouwfotografie momenten vastleggen op de gaafste manier.
En dat resulteert dan in hele bijzondere awards zoals Beste bruidsfotografie onderneming sinds 2016 van Nederland en nu nummer 1 van de wereld…

Na de explosie van blijdschap waren we hier héél stil van… Wauw!

Je kunt ons ook vinden op: MyWed