Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Beste trouwfotograaf ter wereld!

Beste trouwfotograaf ter wereld!

beste trouwfotograaf ter wereld

Beste trouwfotograaf ter wereld – Het was een mooie zonnige winterdag in 2021 toen de telefoon ging. Een onbekend nummer uit het buitenland, ik neem op en ik hoor de stem van de organisator van een van de belangrijkste en misschien wel allergrootste bruidsfotografie wedstrijd. Mijn hart maakt een klein sprongetje, stopt even en ik krijg kriebels in mijn buik. Zou het?

Na een korte intro krijg ik te horen dat ik, Bas Uijlings, de allerbeste bruidsfotograaf ter wereld ben. KIPPENVEL!

Beste Trouwfotograaf… Ik?

Ongelofelijk! Wat een heerlijk gevoel!!! Zonder mijn waanzinnige team was dit niet mogelijk geweest! Ik ben zo dankbaar… Voor alles! Alles wat ik tot nu toe heb mogen meemaken, heb kunnen doen, de prachtige reviews van onze bruidsparen, de bijzondere en mooie plekken die ik als trouwfotograaf heb mogen bezoeken en beelden met emotionele herinneringen die ik met mijn team heb mogen en kunnen maken in de afgelopen jaren.
Nee het was echt niet altijd even makkelijk en we hebben er met het hele bedrijf kei en keihard voor moeten werken. Wat een eer en waardering levert dit op. Deze onderscheiding maakt echt enorme indruk op mij!

Ik ben zo blij met de geweldige mensen om mij heen, mijn team, mijn lieve vrouw en kids… Dank voor al jullie steun!!!!

De Beste Trouwfotograaf Ter Wereld

Beste Trouwfotograaf Ter Wereld Hoe werkt dat?

Zoals bij iedere fotografie wedstrijd moet je zelf beelden selecteren en insturen. Ieder beeld wat goed genoeg is om uit de vele duizenden beelden bijzonder en mooi genoeg is om op te vallen verdient een aantal punten. Alle punten opgeteld ontstaat er een wereldwijde ranglijst.
Met mijn gehele portfolio ben ik dit jaar dus op de eerste plek geëindigd, Beste trouwfotograaf wereldwijd!

Ga naar de pagina van de wedstrijd om alle beelden en de betreffende plek te zien:
https://oneeyeland.com/world-top10-wedding-photographers-2020

Met onderstaande beelden hebben we deze onderscheiding in ontvangst mogen nemen.
Dankzij de vele gouden, zilveren en bronzen awards was dit resultaat mogelijk.

Willen jullie absolute zekerheid op jullie trouwdag?

Wij kijken ernaar uit om met jullie samen te werken!