Home » Afspraak maken

Afspraak maken

Wat leuk dat jullie een afspraak willen maken! We ontmoeten jullie graag, samen gezellig kletsen over jullie perfecte trouwdag. We zijn erg benieuwd naar jullie wensen en ideeën.

Een kennismaking is uiteraard geheel vrijblijvend en kosteloos, maar zorg wel dat je er snel bij bent wanneer je er zeker van bent dat je op zoek bent naar ons kwaliteitsniveau. Onze beschikbaarheid is zeer beperkt.

We hebben al vele prachtige opdrachten in binnen en buitenland staan voor 2021 en 2022. Sommige bruidsparen plannen ver vooruit en willen zeker zijn dat wij erbij kunnen zijn, wij hebben daardoor zelfs in 2023 al bruiloften in de planning staan.

Laat onderstaand jullie gegevens achter en binnen 24 uur nemen wij contact met jullie op voor het plannen van een ontmoeting. Tot snel!

We ontvangen jullie graag op Hoekveen 1 in Hooglanderveen, vlakbij Amersfoort.
Klik hier voor uitgebreide informatie over de route en parkeer mogelijkheden.

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd onder algemene voorwaarden van Bas Uijlings | fotografie, deze zijn gebaseerd op de Algemene Voorwaarden van DuPHo. de beroepsorganisatie voor professionele fotografen. Klik hier om deze te bekijken: Algemene voorwaarden van de DuPho