Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Top 3 beste bruidsfotografen ter wereld!!

Top 3 beste bruidsfotografen ter wereld!!

Top 3 beste bruidsfotografen ter wereld!!

Zo nu en dan doen we mee aan fotografie wedstrijden, niet om de titel “Een van de beste bruidsfotografen ter wereld” te behalen, maar om te zien wat andere bruidsfotografen maken en hoe ons werk zich verhoudt met dat van collega’s. In het begin hebben we aan heel veel soorten wedstrijden meegedaan, tegenwoordig kiezen we de wedstrijden uit op niveau van eerdere wedstrijden, transparantie en bereik. Omdat we regelmatig buitenlandse huwelijken fotograferen zoeken we daarom steeds meer de internationale wedstrijden op en ONE EYELAND is een bedrijf wat dit organiseert. Ieder jaar is er de grote wereldwijde competitie waarvoor je beelden in mag sturen die beoordeeld worden door een internationale jury. Met de concurrentie die we wereldwijd hebben schatte ik onze kansen redelijk in, maar wist dat het heel goed kon zijn dat we niet geselecteerd zouden worden. We hebben zulke talentvolle collega fotografen!

Letterlijk viel ik dan ook van mijn stoel toen we bericht ontvingen dat onze serie in de top 2% van de allerbeste beelden is geëindigd!
TOP 2%, WERELDWIJD! WAANZINNIG!!!

Dit betekent dat wij een plaats hebben in de finale beoordeling en meedingen naar de titel Beste bruidsfotograaf ter wereld. En dat gebeurde ook nog!

We zijn op de 3e plek beland in de categorie “Bride & Groom”!! YES, YES, YES!!!!

We ontvingen een mail met deze tekst:

Dear Bas Uijlings,

Your work has been evaluated by our judges and you have made it to the finals for the BEST OF THE BEST PHOTOGRAPHERS 2018! You’d be even more delighted to know that your work is among the Top 2% that made the cut!

But wait, that’s not all! Your work was truly outstanding and we want to let you know you have won a BRONZE AWARD in the category “Bride & Groom”.

This means that you have made it to the third place of the World’s Top 10 Wedding Photo Contest 2018! You belong to the BEST OF THE BEST PHOTOGRAPHERS 2018!

Congratulations!

Met onderstaande beelden hebben we deze nieuwe onderscheiding binnen weten te slepen! Oh my! De champagne moet knallen!

beste bruidsfotograaf ter wereld
beste bruidsfotografen ter wereld
beste bruidsfotograaf wereld
top 3 beste bruidsfotografen ter wereld

Natuurlijk vinden wij dit geweldig nieuws en we hadden dit nooit kunnen bereiken zonder al onze geweldige bruidsparen van de afgelopen tijd! Hier zijn we enorm dankbaar voor!!
Mensen die ons goed kennen weten dat we altijd op zoek zijn naar het aller-allerbeste voor onze klanten en wij zullen alles doen voor de mooiste beelden en de beste ervaring met ons. We gaan aankomend jaar nog beter ons best doen om volgend jaar nummer 1 te worden, want een 3e plek is maar nét een plekje op het podium… ;-)

Wij houden echt van bruiloften en zouden het geweldig vinden om ook op jullie bruiloft te mogen komen. Lijkt het je leuk om met ons te werken? Neem direct contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact op