Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Winnaar ISPWP Awards 2022

Winnaar ISPWP Awards 2022

Opnieuw mogen we 3 ISPWP awards 2022 toevoegen aan onze collectie awards. In de zomer van 2022 hebben we maar liefst 3 foto’s die in de prijzen zijn gevallen bij de competitie van ISPWP. De afkorting ISPWP staat voor International Society for Professional Wedding Photographers en is een collectief waarin de beste bruidsfotografen wereldwijd bij aangesloten kunnen zijn. De wedstrijden zijn alleen voor geaccrediteerde leden dus het is een strijd onder de profs. Wel zo eerlijk natuurlijk.

ISPWP Awards 2022

Onderstaande beelden zijn als winnaars uitgeroepen en natuurlijk ben ik opnieuw supertrots op ons geweldige team, zonder deze geweldige mensen om mij heen ben ik niet in staat om dit soort momenten te vereeuwigen. Alle beelden die je ziet op de site of in onze albums zijn een echte team prestatie. Mensen met dezelfde energie maken elkaar sterker en dat blijkt keer op keer.

De eerste foto betreft een groepje jongens die tijdens de ceremonie, vlak na het ja woord de spanning en emotie voelen. Er begon er eentje te snikken waarna de andere grote jongens hem wilden troosten. Dat lukte bijna want in korte tijd later zaten er 4 jongens met een pruil lipje en tranen op de wangen, aandoenlijk dat we dit soort momenten kunnen vastleggen.

De tweede foto betreft een moment van een Beyond Wedding Shoot, het bruidspaar loopt aan de bovenkant van een trap die op een hoger gelegen gedeelte van Eivissa uitkomt waardoor je daar de lucht boven de stad kunt zien. Door de felle zon en lichte blauwe lucht was een korte belichting noodzakelijk waardoor de gehele trap in het gangetje naar boven niet meer zichtbaar is. Een magisch beeld zolang je geen idee hebt hoe dit gemaakt is. Dit soort beelden zie ik al op het moment dat ik ergens loop en gebruik een camera als gereedschap om dit zichtbaar te maken voor anderen. Heel gaaf!

ISPWP awards 2022 - Beyond Wedding Shoot Ibiza

Ook deze laatste foto is van een Beyond Wedding Shoot op Ibiza, dit bruidspaar is getrouwd tijdens Corona tijd en had een gouden zwaan als prop voor de te gekke groepsfoto’s, superleuk! Dit bruidspaar was overigens ook te zien in de Klokhuis aflevering over bruidsfotografie. In deze aflevering kun je goed achter de schermen zien hoe wij werken. De zwanen hebben we opgeblazen op het strand in de hoop een mooie serie beelden te kunnen maken voor het bruidspaar, anders dan anders en wat heeft dit goed uitgepakt! Zowel vanaf de grond als uit de lucht heeft dit geweldige beelden opgeleverd en is nu ook nog bekroond met een van de ISPWP Awards 2022. Waanzinnig!

After Wedding Shoot Beach - ISPWP awards 2022

Wil je meer informatie over onze werkwijze of beschikbaarheid?

Check beschikbaarheid