Meteen naar de inhoud
Home » Blogpost » Ervaringen goede trouwfotograaf

Ervaringen goede trouwfotograaf

Ervaringen Goede Trouwfotograaf

Ervaringen voor een goede trouwfotograaf lijken soms moeilijk te vinden, maar wanneer je door onderstaande reviews van de afgelopen jaren bladert kun je zien met wie je te maken hebt als je kiest voor ons als trouwfotograaf of film makers.
Wij zorgen dat jullie trouwdag zo mooi mogelijk vastgelegd wordt en jullie nog vele jaren kunnen genieten van de prachtige beelden.

Wil je eerst zien wat wij afgelopen jaar gemaakt hebben?

Beste Trouwfotografie van 2020 - 4K
Zet je geluid aan en kies 4k of 1080p voor de beste kwaliteit ;-)

Jelle en Loretta ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ op 3 juli 2021

FANTASTISCH!!! Geen andere woorden voor! Met recht een kunstenaar! Zelf wanneer je fotoshoot in het water loopt weet Bas, met zijn team, hier iets waanzinnigs van te maken!

M&D ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ op 9 oktober 2019

Wil je de allerbeste op gebied van trouwfotografie? Dan moet je bij Bas Uijlings zijn. Hij maakt fantastische foto’s en heeft daarbij ook een hele fijne persoonlijkheid. 

L&A ⭐️⭐️⭐️⭐️ op 4 juli 2019

Bas Uijlings heeft onze bruiloft op een geweldige manier vastgelegd. Zowel wat betreft foto’s als film zijn we supertevreden. Familie en vrienden vonden het resultaat bijzonder en de kwaliteit hoog. We hebben Bas al bij meerdere vrienden aangeraden. Wij zelf en onze gasten voelden ons op ons gemak bij Bas en assistenten waardoor het allemaal heel natureel en vanzelfsprekend aanvoelde. 

Daphne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ op 6 juni 2019

Wat een vak-man is Bas! Zo veel liefde en passie heeft hij voor zn van en dat straalt er vanaf in zowel al het contact als de mooie kwaliteit. Reactie van Bas Uijlings | FotografieThanks Daphne, supertof dat je een review achter hebt gelaten. Dank daarvoor!!

Britt & Thom ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ op 11 juli 2018

Afgelopen 30 juni zijn wij getrouwd en Bas was onze fotograaf. Wij hebben echt een super dag gehad! Hij heeft onze dag echt perfect vastgelegd. Wij hebben genoten van zijn aanwezigheid en enthousiasme! Tijdens het maken van de foto’s hebben we echt lol gehad. Bas ziet overal mogelijkheden voor het schieten van mooie plaatjes, en hij komt met de leukste ideeën aan! Wat wij zo bijzonder vonden was de slideshow die hij had gemaakt. Dit filmpje werd tijdens het feest afgespeeld op de beamer. Het gaf een mooi beeld van de dag en liet alle momenten zien, zo mooi! Alle gasten waren hierover enthousiast! En wijzelf raken niet uitgekeken naar het filmpje. Wij zijn Bas erg dankbaar voor het vastleggen van onze trouwdag en raden hem bij iedereen aan! VerbergReactie van Bas Uijlings | FotografieWat was het gaaf met jullie! Met jouw paard in het bos… geweldig mooi, ook wij hebben genoten! Dank voor deze review, tof!

Steven & An ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️   op 28 juni 2018

Bas Uijlings zorgde ervoor dat onze mooiste dag werd vastgelegd met de allermooiste foto’s! Wauw de eerste keer dat ik de foto’s zag was ik ontroerd! Waren wij dat? Zo mooi! Het lijkt ook alsof je Bas al jaren kent. Zo sociaal, vriendelijk en joviaal. De foto’s zijn uniek, origineel en spontaan. Het is dus een echte aanrader om deze topfotograaf te boeken! VerbergReactie van Bas Uijlings | FotografieJullie huwelijk in België was bijzonder gaaf om mee te maken en later op IBIZA tijdens de Beyond Wedding Shoot hebben we ook enorm gelachen. Foto’s waar ik trots op ben, wat zijn jullie een mooi stel samen én knettergek. HEERLIJK!!

Sabrina ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️   op 31 december 2017

Wat een geweldige dag hebben wij beleefd op zowel onze bruiloft en afterweddingshoot op Ibiza. De eerste keer dat wij Bas ontmoette en zijn foto’s bekeken ,waren wij meteen verkocht. Bas wilde wij als fotograaf en wat heeft hij dat waargemaakt , met prachtige foto’s en albums als resultaat en daarbij ook nog een award winnen met een van onze foto’s , dat maakt het allemaal extra speciaal. Het was een prettige en persoonlijke samenwerking met zowel Bas als zijn assistente Sophie. Bas is een perfectionist en dat is te zien in zijn foto’s.

Rob ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️  op 23 december 2017

Wij wilden graag een goede fotograaf voor onze bruiloft. Uit wat navraag bij wat bekenden bleek dat mensen in het algemeen wat twijfel hadden bij hun trouwfoto’s; vaak veel het toch een beetje tegen. Onze ervaring staat daar lijnrecht tegenover! Wij zijn meer dan tevreden dat wij voor Bas hebben gekozen. Bij het eerste gesprek met Bas hadden we meteen het gevoel dat we met hem verder wilden. Zijn persoonlijkheid, fijne en duidelijke communicatie en uiteraard de voorbeelden lieten zien waren zoals je zou wensen van een bruidsfotograaf. Bas wil kwaliteit leveren en dat kunnen wij ook goed terugzien. Na onze huwelijksreis waren onze foto’s klaar. We hebben de dag nog een keer beleefd :) Ook na meerdere keren kijken blijft het fantastisch. Wij hadden geen betere keuze kunnen maken en raden Bas dan ook aan iedereen aan. VerbergReactie van Bas Uijlings | FotografieWat een geweldig mooie woorden Rob en Linda! Het doet me goed om te horen dat jullie zo blij zijn geworden van wat wij voor jullie gedaan hebben. Ik vond het bijzonder leuk om met jullie te werken!! Geniet van jullie foto’s en supergave album!

Verborgen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️   op 4 oktober 2017

Bas maakt bijzonder mooie foto”s. We zijn erg blij dat we uiteindelijk voor hem hebben . Je merkt tijdens de bruiloft niet dat hij er is. Hij houdt rekening met je wensen, maar houdt de foto”s puur en mooi. Ook het foto album wordt met zorg uitgekozen. We vonden het in een woord geweldig! Reactie van Bas Uijlings | FotografieWat fijn dat jullie helemaal tevreden zijn! Ik ben erg benieuwd wie jullie zijn, maar dat hoor ik vast wel via andere kanalen. ;-) Dank voor jullie vertrouwen en geniet van de beelden!!

Roy⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️  op 4 augustus 2017

Bas Uijlings is een echt professional, heeft plezier in zijn werk en is tijdens de dag constant op de juiste plaats zonder dit zelf door te hebben.Reactie van Bas Uijlings | FotografiePlezier is een samenwerking en ik vond het geweldig leuk om met jullie te werken!! Dank voor de complimenten en geweldig mooie dag met jullie samen!

Anita ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️   op 5 juli 2017

Bas, wat ben jij een topper! We hebben gewoon genoten van de voorbereiding met jou en uiteraard op de dag zelf. Alle communicatie verliep vlekkeloos. Je reageerde super snel op mails/vragen. Onze loveshoot in Italië was fantastische! Wat was het gaaf om zo al te wennen aan de camera’s en jou en Tess al te leren kennen! Op de dag zelf hebben we ook van je genoten. Foto’s maken met jou was erg ontspannen met veel gelach tussendoor. Verder hadden we op onze trouwdag amper door dat je foto’s aan het schieten was. Dit terwijl jullie genoeg foto’s hebben gemaakt!! Dik compliment!! De foto’s zijn geweldig. Zijn dik tevreden over het eindresultaat. Emoties kan je terug lezen uit de foto’s, precies op de juiste moment zijn er foto’s geschoten, sprekende foto’s! We kunnen je aan iedereen aanbevelen!!! Zeer terecht beste trouwfotograaf van NL!! VerbergReactie van Bas Uijlings | FotografieJeetje, ik weet echt niet hoe ik hier op moet reageren. Wat een superlieve review van jullie!!! Dank voor jullie vertrouwen en de geweldige tijd die we samen hebben doorgebracht! Dank voor alles!!

Lieke en Nick ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️   op 15 juni 2017

Hij heeft niet voor niets natuurlijk de prijs gewonnen “Beste trouwfotograaf 2016/2017” van Winnaar Dutch Wedding Awards 2017. Geheel terecht. Hij en zijn team zijn super enthousiast, denken mee, kunnen ideeën vertalen naar mooie foto’s en contact is uitstekend. Reactie van Bas Uijlings | FotografieWat een lieve woorden! Dank Lieke en Nick, geweldig!!

Henne & Linda ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️   op 6 maart 2017

Dankzij Bas is onze dag prachtig vastgelegd in een album met ontzettend mooie foto’s. Wij zijn ontzettend dankbaar voor deze mooie foto’s. Zeker een aanrader!!Reactie van Bas Uijlings | FotografieWat een toffe dag was het met jullie! Dank voor de mooie review!

Lori Murphy- Tessels en Chris Tessels ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️  op 28 februari 2017

Wat is het genieten als je naar je trouwfoto’s kunt kijken en exact die belangrijke momenten en het mooie gevoel weer opnieuw kunt beleven. Dat vinden wij echt de kracht van Bas zijn foto’s! Bas heeft alle emoties van die dag prachtig weten vast te leggen, waardoor wij en al onze familie en vrienden nog elke dag kunnen nagenieten van deze fantastische foto’s. Bas is een natuurtalent; hij voelt precies aan waar hij op welk moment moet zijn. Gedurende de dag heb je eigenlijk niet eens in de gaten dat hij er is en dat vonden wij ontzettend fijn. Bas is rustig, zeer deskundig, communicatief sterk en heel erg gezellig. Vrienden, familieleden en collega’s raakten maar niet uitgepraat over zijn prachtige foto’s, ook zij gaven aan dat dit wel een hele goede fotograaf was (vonden wij natuurlijk wel heel erg leuk om te horen!) De keuze voor een fotograaf vonden wij moeilijk, maar na het gesprek bij Bas wisten wij allebei direct dat het Bas ging worden. Ook de paar dagen voor de bruiloft was het fijn om nog even contact te hebben en het een en ander af te stemmen. De communicatie was zeer prettig. Wij vonden de prijs- kwaliteit dan ook prima en meer dan waard! Bas ontzettend bedankt, wij vinden je een Kanjer en zullen je ook zeker aanraden! Hopelijk tot ziens! Lori Murphy- Tessels en Chris Tessels VerbergReactie van Bas Uijlings | FotografieHi Lori en Chris, Dank voor jullie geweldig mooie dag en superleuke samenwerking! Ik kijk er echt naar uit om jullie weer tegen te komen op de volgende bruiloft! Groeten Bas

Niels de Graaf – Froukje de Graaf-Hogeman ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️   op 31 januari 2017

Een toch al fantastische dag met nu ook mooie fotografische herinneringen. Zou Bas aan een ieder aanbevelen. Mengt zich op een fijne manier, niet al te zichtbaar onder bruidspaar en gasten. Hierdoor zijn de gemaakte foto’s spontaan en bijzonder.Reactie van Bas Uijlings | FotografieHoi Froukje en Niels, Wat een geweldige dag hadden jullie en wat vond ik het fijn dat ik daarbij mocht zijn! We gaan elkaar zeker vaker tegen komen!! Geniet van jullie gigantische album, zo gaaf!! Groeten Bas

Paul en Sabrina van Boxmeer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️   op 29 januari 2017

Wij hebben Bas als fotograaf gehad! De foto’s zijn prachtig geworden! Hij heeft goed geluisterd naar onze wensen! Iedere keer als wij de foto’s terug zien herleven wij iedere emotie van de dag weer. Wij bevelen bas aan, aan iedereen die gaat trouwen. Hij stelde ons ook zeer op ons gemak! Erg fijn om mee te werken. Reactie van Bas Uijlings | FotografieHi Paul en Sabrina, het was heel fijn om met jullie samen te werken naar een prachtig resultaat! Vanaf het eerste moment waren jullie relaxt en was het erg gezellig! Dank voor jullie vertrouwen en geniet van de mooie momenten! Groeten Bas

Angelique van Dijk – van den Brink en Rene van den Brink ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️   op 7 januari 2017

We hebben Bas Uijlings ontmoet op de Wishes and Wedding beurs. We werden door de foto’s aangetrokken. We hebben kort met hem gesproken. Daarna hebben wij een afspraak ingepland om elkaar beter te leren kennen en onze wensen te bespreken. Al snel hadden we de keuze voor Bas gemaakt. We hadden een klik en het voelde goed. Een week voor de bruiloft hadden we via Skype nog een afspraak gemaakt om de dag door te nemen. Op de dag zelf waren Bas en zijn collega Lisen lekker op tijd, zodat er tijdens het aankleden genoeg foto’s gemaakt konden worden. We waren op tijd klaar waarna wij naar het bos zijn gegaan voor het maken van de foto’s. De sfeer was lekker ontspannen. Er was genoeg tijd om foto’s te maken. Tijden het eten heeft Bas een same day edit (slide show) gemaakt die tijdens het begin van de avond te zien waren. We ontvingen een e-mail met daarin alle foto’s en ook stond de eerste versie van ons fotoalbum klaar, zodat we zelf nog eventueel wijzigingen konden doorvoeren. Onze gasten konden vanuit een webshop eenvoudig zelf foto’s bestellen van verschillende soorten materiaal. Toen het definitief was hadden we een afspraak gemaakt om het materiaal voor het album te kiezen. Na een aantal weken kregen wij een belletje dat het album klaar was. Toen wij kwamen zag het er fantastisch uit wat een album. Nogmaals bedankt Bas en Lisen voor onze mooie bruiloft en de fantastisch mooie foto’s die jullie hebben gemaakt. Wij hebben hierdoor een prachtig album ter herinnering. VerbergReactie van Bas Uijlings | FotografieDank voor jullie mooie review en wat hebben jullie een moeite gedaan om zo’n uitgebreide tekst te schrijven. Thanks!! Ik kijk al erg uit naar de shoot die we nog in Italië zullen gaan doen, supertof!!

Jan & Marjolein ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️   op 6 november 2016

Wij zijn in januari ’16 getrouwd op Hooge Vuursche, met Bas als fotograaf. Bas is een zeer professionele fotograaf en zorgt voor een hele relaxte sfeer rondom de fotoshoots. De kwaliteit van de foto’s (en albums) is top, we kijken er nog vaak met plezier naar terug. Ook van onzegasten hebben wij veel positieve reacties gekregen op de foto’s. Bas was zeer flexibel met het proces na de dag zelf (ontwerpen van album ed.), wat voor ons erg fijn was aangezien wij de week na onze bruiloft verhuisden naar Sydney. Wij hebben tijdens ons trouwdag ook een huwelijksfilm laten maken, een absolute aanrader!! De film is voor ons een hele persoonlijke herinnering geworden en weerspiegelt het gevoel van de dag erg mooi. De drone-shots maken het helemaal af. Samenvattend: voor eenieder die nog aan het twijfelen is, ga voor Bas! VerbergReactie van Bas Uijlings | FotografieWat een lieve woorden!! Dank voor deze mooie review Jan en Marjolein!! 

Annette ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️   op 16 augustus 2016

W-A-U-W-W!! In mei van dit jaar (2016) zijn wij getrouwd. Vrienden van ons trouwden vorig jaar, dus toen hebben we Bas vanuit gast perspectief meegemaakt. Hoewel we toen nog niet wisten dat we gingen trouwen, wisten we wel al: we willen Bas. We vonden hem ontzettend plezierig, niet té aanwezig maar wel in staat alle details vast te leggen en gezellig een babbeltje te maken, en als er een grote groep op de foto moet is dat ook een fluitje van een cent. Ook niet onbelangrijk: Bas ziet er representatief uit en maakt daarmee als vanzelf onderdeel uit van de gasten – die zich over het algemeen ook netjes kleden. En toen kwam onze dag: Bas was er op tijd (ook al was het een stukje rijden) en we hadden veel tijd om lekker rustig aan op te starten, wat voorbereidingsfoto’s te maken en op stap te gaan naar de locatie voor de foto’s. De shoot was leuk en gezellig: een heel fijn begin van de dag want daarna waren we helemaal ontspannen voor de rest van de dag. Bas weet precies wanneer hij waar moet zijn om de mooiste momenten vast te leggen. Toen we (al snel!) de foto’s op de mail kregen, vloeiden er dan ook de nodige tranen. Wat mooi. Prachtig. Fantastisch. Geen woorden. De dag precies zoals het was, precies zoals we het ervaren hebben en precies zoals we het ons willen herinneren. Jammer dat we niet nog een keer trouwen: dan bellen we zeker weten weer met Bas! VerbergReactie van Bas Uijlings | FotografieHi Annette en Edwin, Thanks voor jullie supermooie tekst!! Als jullie opnieuw willen trouwen bij 10, 12,5, 25, maakt niet uit, ik ben er graag bij!!!

 Arnee ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️   op 16 augustus 2016

Op 12 mei jl. zijn wij getrouwd en Bas heeft samen met zijn assistente Lisen onze dag op de gevoelige plaat vastgelegd. Bas hadden wij al leren kennen via een Loveshoot die wij hadden gewonnen. Tijdens deze shoot hebben wij Bas leren kennen als een relaxte en bevlogen fotograaf. Toen de foto’s ook nog eens geweldig waren, was het voor ons duidelijk: deze fotograaf willen wij ook voor onze huwelijksrapportage! De foto’s van onze bruiloft en de slideshow zijn prachtig ook ons album is helemaal fantastisch. Bas en zijn assistente zijn makkelijk en leuk in de omgang. Bas is ook nooit te beroerd je te woord te staan of tijd voor je in te plannen om zaken door te nemen. Bij het maken van het album heeft Bas ook uitgebreid de tijd voor ons genomen. Wij raden deze fotograaf aan ieder bruidspaar in spe aan! VerbergReactie van Bas Uijlings | FotografieHoi Arnee en Wes, wat een supermooie review! Ik vond het geweldig leuk om met jullie samen prachtige beelden te maken op jullie trouwdag, het was waanzinnig!!!

Kathelijne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️  op 8 augustus 2016

Bas is echt fantastisch! Hij maakt niet alleen hele mooie foto’s. Hij is relaxed, ziet altijd mogelijkheden en de foto slide show aan begin van het feest was echt de kers op de taart. Zo leuk om meteen al je fotos te laten zien! Ook heel veel complimenten voor gekregen.Reactie van Bas Uijlings | FotografieWat leuk om te horen dat de Same Day Edit zo goed bevallen is! Geniet lekker samen van alles!

Rene ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️   op 9 juli 2016

Een geweldige fotograaf. Heeft een aantal prijzen gewonnen. Haalt de beste kwaliteit naar boven. Ondertussen veel lol gehad. Reactie van Bas Uijlings | FotografieEn wat een mooie dag hebben we beleefd!! Thanks voor jullie positieve woorden!

Sharon ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️   op 13 mei 2016

Vanaf het eerste moment hadden wij een geweldige klik met Bas. Dit vonden wij ook erg belangrijk. Ook zochten wij naar kwaliteit en wilden wij niet het risico lopen dat de foto’s in het fotoalbum na verloop van tijd zouden vervagen. Bas kan dat garanderen. Mede dankzij Bas hebben wij een heel relaxte dag beleefd en hebben wij nu een prachtig aandenken, het trouwalbum met daarin de meest prachtige foto’s! VerbergReactie van Bas Uijlings | FotografieHoi Sharon, wat leuk dat jullie een review hebben geplaatst! Dank voor de mooie woorden, ik ben blij dat wij hebben kunnen voldoen aan jullie wensen. Jullie album is zeker prachtig geworden!! Geniet ervan! Groeten Bas

Giel en Kim Egberts ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️   op 12 januari 2016

Top fotograaf met passie voor zijn vak en dat zie je terug in de foto’s! Zeer vriendelijk, makkelijk in omgang, gastvrij en energiek. Hij is voor ons echt van toegevoegde waarde geweest in de voorbereiding en heeft onze dag nog bijzonderder gemaakt. Bas gaat met de tijd mee doorgebruik te maken van de nieuwste ontwikkelingen zoals een drone voor fantastische lucht foto’s en het maken van slide show die tijdens ons avondfeest al draaide in de zaal en een enorme keuze wat betreft mogelijkheden voor het maken van een fantastisch mooi trouwalbum. VerbergReactie van Bas Uijlings | FotografieWat leuk om jullie review te lezen! Jullie kennen me inmiddels, ik loop graag voorop op gebied van trends en de nieuwste apparatuur. Alles voor unieke beelden en het maximale resultaat!

Wouter en Moniek ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️  op 24 december 2015

Bas heeft ervoor gezorgd dat wij ons ontspannen en relaxed voelden op onze mooie dag. Deze ontspannenheid en de professionaliteit van Bas resulteerden in werkelijk schitterende foto’s en een heel mooi album! Bas neemt de tijd voor je, luistert naar je wensen en heeft bovendien een hele goede kijk op het moment en legt deze schitterend vast!

K. Bouhuijzen ⭐️⭐️⭐️⭐️   op 28 september 2015

Bas is een rustig persoon die luistert naar jouw wensen. Hij stelt het bruidspaar centraal en op hun gemak. We hebben een geweldige dag met hem beleefd en het eindresultaat was fantastisch!

Bert ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️   op 3 september 2015

Op 19 juni 2015 was onze trouwdag. Mede dankzij de mooie foto’s van Bas is deze dag voor ons onvergetelijk geworden. Bas Uijlings is op de dag onzichtbaar maar weet wel hoe hij het bruidspaar moet laten ontspannen waardoor de foto’s op een heel natuurlijke manier gemaakt kunnen worden. Bas luisterde naar onze wensen en wist precies hoe wij het wilde hebben. Wij kunnen iedereen Bas Uijlings aanbevelen. Je zal er zeker geen spijt van krijgen! Bert en Els.

Marieke Stens-Geerlings ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️  op 1 september 2015

Per toeval zijn wij Bas tegen het lijf gelopen op een trouwbeurs en waren direct onder de indruk van zijn foto’s en dat zijn we nog steeds. Op onze trouwdag hadden we een fantastische fotoshoot voorafgaand aan het officiële gedeelte. Ook als je niet fotogeniek bent, krijgt hij het voor elkaar dat je prachtig op de foto’s staat. Hij weet precies waar hij moet staan om bijzondere foto’s te krijgen zonder dat hij je voor de voeten loopt. Je hebt hem soms niet eens in de gaten en toch weet hij alle belangrijke momenten vast te leggen. Mijn familie was ook erg blij dat zij gewoon foto’s konden maken zonder dat de fotograaf er iets van zei of er voor ging staan (dit hadden ze namelijk eerder meegemaakt met een bruidsfotograaf). We hebben uit onze omgeving heel veel positieve reactie gehad over Bas, dat het een zeer prettige fotograaf is en ook een aardige vent. Na een kleine voorproefje van een aantal foto’s waren we erg benieuwd naar het verdere resultaat, al snel was het fotoboek klaar en waren we overdonderd van hoe mooi de foto’s waren en hoe geweldig het boek er uit zag. Elke foto is bijzonder en dan zie je helemaal wat een fantastische fotograaf Bas is. Iedereen die het boek ziet, geeft aan dat de foto’s gemaakt zijn door een vakman en dat ze bijzonder zijn Dat is precies wat je met Bas krijgt: een leuke fotograaf die prettig is om de hele dag in de buurt te hebben, maar helemaal niet opvalt, zeer mooie foto’s maakt die nooit standaard zijn en altijd iets bijzonders hebben! We hebben een prachtig foto-album van een topfotograaf als herinnering aan onze fantastische dag! 

Conny Schut-Brokaar ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️   op 5 juli 2015

Bas is creatief, energiek en gebruikt de nieuwste technieken om de perfecte foto’s te maken. Hij heeft de kracht om je op je gemak te stellen, zodat je stralend en zoals je écht bent wordt gefotografeerd. Daarnaast is hij ook enorm enthousiast en krijgt hij het voor elkaar om jehele gastengroep aan het einde van de bruiloft in het zwembad te laten springen en ons de day after zelfs in de zee! Bas heeft onze driedaagse Italiaanse bruiloft van het begin tot het einde vastgelegd. Hij heeft de sfeer perfect weergegeven en de foto’s echt van ons gemaakt. Een fantastische fotograaf! 

Wouter ⭐️⭐️⭐️⭐️   op 30 juni 2015

Bas is een fotograaf die prachtige kwalieteit foto’s maakt maar ook die stap extra zet waardoor je dag nog mooier wordt. Bijvoorbeeld door de presentatie die hij op de dag zelf maakte. Deze werd al tijdens het feest vertoond en gaf alle gasten meteen een geweldige blik op hoe mooi het tot dan toe al was geweest! Bas is echt een aanrader en zijn geld waard! 

Bobby ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️   op 14 april 2015

Bas is op verzoek van mijn werkgever ingehuurd. En heeft ons een fantastisch mooie ervaring gegeven. Het over en weer mailen, totdat het album helemaal naar onze wens was. De respons daarop was steeds zeer snel. De service überhaupt is fantastisch. Nu zelfs 2 maanden na de bruiloft nog steeds.

Stephanie Rijks ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️   op 23 maart 2015

Wij zijn 16 mei 2014 getrouwd en zijn nog steeds erg blij dat wij Bas als onze fotograaf hadden die dag! Gelijk vanaf het eerste gesprek hadden we er een heel goed gevoel bij en dat bleek terecht. Op de dag zelf merkten we bijna niet meer dat Bas er was, in positieve zin. Hij past toch volledig aan en hierdoor voelde iedereen zich op zijn/haar gemak. En bovenal, de foto’s zijn prachtig en nog mooier dan we hadden verwacht!

Melle ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️   op 2 januari 2015

Er is geen koe zo bont of er zit wel een vlekje aan, maar dat geldt niet voor Bas. We kunnen geen minpunt bedenken! Zoveel leuke spontane foto’s en de “verplichte” familie foto shoot was een feest.

Remco & Judith Boet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️   op 23 november 2014

Wij kunnen Bas en zijn assistente Babbet aan ieder bruidspaar aanraden. Zij hebben onze bruiloft vastgelegd met hele mooie foto’s. Tijdens het maken van de foto’s voelden we ons echt op ons gemak. Ook onze familie, vrienden en bekenden waren erg over hen te spreken. Bij het feestdraaiden een diashow wat een mooie indruk gaf van de dag. Al heel snel ontvingen wij de foto’s. Wij genieten nog ieder moment na met het prachtige album. Bas is een zeer professionele, vrolijke en enthousiaste fotograaf. 

Reinder & Mandy ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️   op 4 september 2014

Zonder twijfel zouden wij Bas aan ieder bruidspaar aanraden. Zijn foto’s spreken natuurlijk voor zich (schitterend!) maar uit ervaring kunnen wij zeggen dat Bas naast een hele goede fotograaf ook een fijne aanvulling is op je bruiloft. Bas is vrolijk, enthousiast, ging super om met onze vrienden en familie (we hebben ontzettend veel complimenten gekregen) en heeft daarnaast een enorme bak ervaring en een goed oog voor detail. Hij denkt mee gedurende de dag en dat geeft rust. Ondanks de zenuwen voor de fotoshoot stralen wij op alle foto’s alleen maar geluk, liefde en lol uit. Het prachtige trouwalbum dat we nu als aandenken hebben, is de kers op de taart en zullen we nog vele malen te voorschijn toveren (en anderen mee lastig vallen). Het filmpje op YouTube is inmiddels al bijna 400 keer bekeken en niet alleen door ons! Eerlijk is eerlijk: een goede fotograaf is niet goedkoop, maar vraag jezelf af wat belangrijk is voor jouw bruiloft en dan is Bas het wat ons betreft 100% waard! 

Babbet Duijkers ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️   op 30 mei 2014

Bas zijn werk en enthousiasme zijn fantastisch! Tijdens de foto-shoot hebben we erg veel lol gehad. Tijdens de ceremonie en het dineer heeft hij alle bijzondere momenten zeer goed vastgelegd zonder dat iemand zijn aanwezigheid heeft opgemerkt. Op de feestavond heeft hij eenaantal foto’s op de wand geprojecteerd wat voor de gasten een geweldige verrassing was. Als super verrassing kregen we tijdens onze Honeymoon al een mail met alle foto’s en een opzet voor het trouwalbum. We zijn erg trots op het eindresultaat en krijgen erg veel leuke reacties van onze familie en vrienden. Als we onze trouwdag over mochten doen zouden we weer voor Bas kiezen. Bas heeft onze wensen zeer goed begrepen en onze verwachting overtroffen.

Saskia ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️  op 5 oktober 2013

Wij zijn zo blij dat we voor Bas gekozen hebben. We hebben de foto’s net binnen en als we ze bekijken, beleven we de dag weer helemaal opnieuw met alle emoties erbij. Bas heeft dit zo ontzettend goed weten vast te leggen. De emotionele momenten, maar ook het plezier dat we hadden. En plezier hadden we, samen maar ook echt met Bas! De fotoshoot ging voor ons gevoel dan ook veel te snel voorbij. Bij de love shoot merkte we al dat we ons goed konden ontspannen bij hem en we het fotograferen zelfs leuk vonden. Zelfs ik die enorm camera schuw is had er ontzettend veel lol in. Van iedereen krijgen we ook terug dat het zo leuk klikte met de fotograaf en dat hij op de juiste momenten aanwezig was zonder dat iemand het merkte. Bas is naast erg professioneel ook echt betrokken bij je huwelijk. We durven oprecht te zeggen dat zijn aanwezigheid en enthousiasme echt wat heeft toegevoegd aan deze mooie dag. En de foto’s zijn werkelijk fantastisch geworden. Bas heeft ons precies gefotografeerd zoals we hadden gevraagd, lekker ongedwongen en niet geposeerd. Hij voelde precies aan wat bij ons paste. Zijn gevoel voor humor maakte dat ook alle gasten zich op zijn gemak voelden bij hem. Kortom, we zullen hem bij iedereen aanraden. Bas is echt een topper!!! 

N. Goei-Simons ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️   op 20 september 2013

Als je gaat trouwen, komt automatisch de vraag met betrekking tot bruidsfotografie. Wil je wel of geen fotograaf, wat wil je er aan uitgeven, welk gedeelte van de dag aanwezig, etc. Als je daar uit bent, dan ga je kijken welke bruidsfotograaf je graag zou willen. Er is namelijk nogal wat te kiezen op het gebied van bruidsfotografie. We hadden gelukkig al snel door dat je via bepaalde websites kon kijken welke de beste waren van Nederland. Na heel wat portfolio’s van de beste bruidsfotografen gezien te hebben, hebben we voor Bas gekozen! Waarom? 1. Waanzinnig mooie, romantische en klassieke foto’s 2. Professionele website (daar zie je veel aan af) 3. Zeer goed georganiseerde fotograaf 4. Luistert goed naar de wensen van het bruidspaar 5. Is tijdens de dag zelf net een kameleon en weet altijd de mooiste momenten vast te leggen 6. Zeer vriendelijke en grappige persoonlijkheid, stelt iedereen op zijn of haar gemak 7. Kwaliteit versus prijs is heel erg goed Conclusie: Je hebt de hele dag geen zorgen, je hoeft alleen maar te genieten en als de dag is afgelopen kan je de rest van je leven terugkijken op jullie mooiste dag. Zijn er dan alleen maar lovende woorden? Nee, vast niet……jawel, eigenlijk gewoon wel! Geen twijfel over mogelijk dat we Bas aan iedereen zouden aanraden!

Nanette & Oscar ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️  op 7 juli 2013

Onze trouwdag was uniek, zoals een trouwdag hoort te zijn. Bas heeft dit prachtig vast gelegd; de sfeer van de dag zit in de foto’s. Uiteraard is alles erom prima geregeld: het meedenken, op zoek naar leuke en verrassende invalshoeken, de snelheid en tijdigheid van afspraken en levering, etc. Maar uiteindelijk zijn het de foto’s die tellen…en die zijn uniek! 

Bart Moonen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️  op 17 juni 2013

Bas understood what we wanted and seemed to have a lot of fun doing his job – the result was outstanding. Would highly recommend him for his fun yet professional approach and his proactive attitude in making sure you get value for money.

Maris ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️   op 12 april 2013

Marc en ik gingen op 30.03.2013 trouwen en het was een perfecte dag. Wij hebben Bas als onze trouwfotograaf gekozen omdat zijn fotos super mooi zijn en in onze style. Bas is heel vriendelijk en zeker een professioneel. Hij had goede tips voor ons en hij heeft een mooie locatievoor onze fotoshoot outgekozen. Wij zijn super blij met onze trouwfotos! Als iemand een trouwfotograaf nodig heeft, zou ik Bas zeker aanbevelen! Dank je wel Bas! :)

Martijn en Tanja ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️  op 21 maart 2013

Via twitter zijn wij bij Bas uitgekomen om eens een afspraak te maken voor bruidsfotografie. We werden vriendelijk ontvangen en hij liet mooie boeken zien. Ook de prijs sloot nog eens aan bij ons budget, dus de keuze was snel gemaakt. Wij houden helemaal niet van fotoshoots, maar wilden voor de bruiloft toch wat foto’s laten maken. Bas heeft ons heel erg op ons gemak gesteld en het vertrouwen gegeven dat het allemaal goed kwam. En dat kwam het ook. De dag zelf heb je niet eens in de gaten dat Bas er ook is. Tijdens de shoot luisterde Bas goed naar onze wensen en had hij zelf ook super leuke ideeën, waardoor we prachtige foto’s hebben. Binnen een week hadden we de eerste foto’s al gezien en vlak daarna was de proefdruk van het album al klaar. Binnen no time konden wij ons album showen aan vrienden en familie. Wij zijn nog elke dag blij dat we Bas hebben gekozen om onze dag vast te leggen!! 

Gerda & Jimmy Hottinga ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️   op 16 maart 2013

Op 1 juli 2011 was het dan zover,onze trouwdag. De prachtige foto’s van Bas zijn een mooie herinnering aan deze voor ons zo bijzondere dag. De sfeer tijdens de reportage was erg gezellig en ontspannen. Bas weet in elke omgeving de mooiste plekjes te vinden. Wij zijn erg blij methet resultaat en zouden hem aan iedereen aanbevelen! 

Geert-Jan & Cora ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️   op 11 maart 2013

Bas, is de fotograaf die we iedereen zouden aanraden. Hij zorgt ervoor dat je relaxt bent op de dag en kent veel mooi plekjes om zeer mooie foto’s te maken. Op de dag zelf merk je niets van zijn aanwezigheid en lijkt hij net één van je gasten ;) We zijn erg trots op ons fotoalbum. Bas is super kritisch en perfectionistisch en daarom wordt het fotoalbum altijd een succes. Bas is tevens die voorop loopt in het gebruik van het beste en nieuwste apparatuur. Kortom Bas is in onze ogen de topfotograaf die je moet hebben.

Patrick & Joyce Lutz ⭐️⭐️⭐️⭐️  op 11 maart 2013

Bas was heel flexibel en paste goed tussen onze gasten. De foto’s zijn prachtig en we krijgen er veel complimenten over.

Gert en Martine van Assen ⭐️⭐️⭐️⭐️   op 11 maart 2013

2 prachtige dagen hebben we gehad en als je dan de foto’s terugkijkt, is het alsof ook alles is meegenomen. De foto’s zeggen zoveel over ons huwelijk en vertellen het verhaal van onze 2 prachtige dagen. Bas stond open voor nieuwe ideeën en kwam ook met leuke suggesties. Zeer flexibel en ging op in de massa, je had niet door dat ie er was en dat is heerlijk!

Remco & Mirelle ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️  op 8 maart 2013

Bas is een goede fotograaf en maakt prachtige foto’s! Samen een paar toffe plekken gevonden om foto’s te maken, wij zijn erg blij met het resultaat! Wij vinden Bas een aanrader om ‘uit te nodigen’ op de je bruiloft!

Jorgen en Maryse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️   op 8 maart 2013

Bas heeft onze trouwdag op 31 aug 2012 gefotografeerd en met succes! mede door Bas is onze trouwdag echt een fantastische dag geworden. Zijn kundigheid, ontspannen werkhouden en uiteraard het super mooie resultaat maakt dat wij Bas aan iedereen aanbevelen!

Mariska Saarloos ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️   op 8 maart 2013

Wij zijn getrouwd op 27 aug 2011. Bas heeft prachtige foto’s gemaakt, net een tikje anders dan anders en met oog voor detail. Ook de spontane momenten heeft hij op de gevoelige plaat weten vast te leggen. Het fotoboek is erg mooi geworden, met een combinatie van kleuren-, en zwart wit foto’s. Niet alleen wij waren enthousiast, maar ook allen die het fotoboek met ons bekeken hebben. Ook het maken en nakomen van afspraken ging perfect. Een aanrader!

Ervaringen Goede Trouwfotograaf

Zoals je kunt zien zijn heel veel bruidsparen al jaren heel tevreden over ons, onze dienstverlening, de resultaten en de producten die wij leveren. Kwaliteit, flexibel en maximale tevredenheid en ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ is waar wij altijd ons uiterste best voor doen.
Als jullie nog vele jaren willen terugkijken en genieten van de mooiste momenten van jullie trouwdag helpen wij jullie graag.
Weten of jullie trouwdatum nog beschikbaar is?