Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Winnaar ISPWP awards Spring 2023

Winnaar ISPWP awards Spring 2023

YES! Opnieuw internationaal in de prijzen gevallen, dit maal bij de International Society of Professional Wedding Photographers. Ieder kwartaal organiseren zij een competitie en ook deze editie hebben we opnieuw een tweetal awards toe mogen voegen aan onze prijzenkast!

De foto hierboven hebben wij kunnen maken tijdens een speciale shoot op IJsland. De Honeymoon shoot is een veel gekozen optie voor bruidsparen die naar een wel heel bijzondere locatie willen reizen voor bijzondere beelden van hen samen. Dit beeld is mede door het zwarte strand, de bergen aan zee en de prachtige spiegeling een unieke combinatie die een reis naar IJsland meer dan waard is.

Deze foto is helemaal bijzonder, hiervoor zijn we naar IBIZA gereisd en hebben we een duikpak aangetrokken. Ik lag namelijk als fotograaf op 7 meter diepte in de zee, zonder bellen uit te blazen te wachten tot het bruidspaar in een mooie pose lag. Toen dit allemaal samen kwam ontstond er een bijzonder beeld wat door de jury ook gewaardeerd werd. Supervet!

Interesse in ons werk? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de mogelijkheden voor onze fotografie op jullie trouwdag.

Check beschikbaarheid