Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » BEST WEDDING PHOTOGRAPHERS 2023

BEST WEDDING PHOTOGRAPHERS 2023

De International Society for Professional Photographers organiseert ieder seizoen een wedstrijd en na afloop van het jaar wordt op basis daarvan een top 100 samengesteld, deze noemen ze BEST WEDDING PHOTOGRAPHERS 2023. Hiermee is heel snel te zien wie de beste trouwfotografen zijn die consistent hoogstaande kwaliteit en bijzondere beelden weten te maken.

Het jaar 2023 was als vanouds een prachtig jaar zoals te zien is in ons jaaroverzicht met de beste beelden van 2023 en dat we goed hebben gepresteerd op internationaal niveau was een enorm leuke ontdekking. Dit jaar zijn we namelijk geëindigd op de 20e plek wereldwijd. Deze wedstrijd is er niet zomaar eentje, alleen professionele bruidsfotografen die al vele jaren ervaring hebben kunnen meedoen met deze wedstrijd en een resultaat als dit is dus zéér bijzonder te noemen.

Hier zie je de hele top 100 van 2023
https://www.ispwp.com/contests/topPhotographers/2023

Met deze mooie plek in de top 25 van de wereld hebben we ook de hoogste notering van alle Nederlandse bruidsfotografen te pakken, de eerst volgende Nederlander staat op plek 72 en de laatste op plek 86. Met 3 Nederlanders in de top 100 en dan op de eerste Nederlandse notering terecht komen, gaaf!

We zijn enorm dakbaar voor dit mooie resultaat en zullen ook in 2024 weer ons uiterste best gaan doen om de allermooiste beelden te realiseren voor onze lieve bruidsparen! Klik hier om ons jaaroverzicht te zien: THE VERY BEST OF 2023

BEST WEDDING PHOTOGRAPHERS 2023

Gaan jullie trouwen? Neem snel contact met ons op, ieder jaar nemen wij een beperkt aantal huwelijksdagen aan.
We kijken ernaar uit om jullie te ontmoeten!