Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Winnaar ISPWP awards Summer 2023

Winnaar ISPWP awards Summer 2023

Het gaat maar door!! Opnieuw een dubbele award uit handen van ISPWP. Zo gaaf dat we al vele jaren consistent in de wereld top mee mogen doen! Zoveel grote namen waar wij op wereld niveau mee mogen concurreren en zo dankbaar dat we opnieuw in de prijzen zijn gevallen!

Dit bovenstaande beeld hebben we kunnen maken tijdens een Beyond Wedding Shoot op Ibiza, dit bruidspaar was niet bang om nat te worden en trotseerde het zoute water bij Atlantis op Ibiza. Een hele klim om daar te komen en dan ook nog in je trouwkleding de zee in. Gaaf! De overige toeristen die langskwamen vonden de klim blijkbaar zo spannend dat ze het bruidspaar niet lijken te zien. Iedereen in zijn eigen wereld en toch samen gevangen in dit beeld.

Tijdens een trouwdag kan de zon het wel eens laten afweten, ook tijdens deze bruiloft in Nederland. Hoe kan het dan dat er toch een zonsondergang te zien is? Dit licht is niet van de zon, dit is een van onze flitsers en mijn assistente heeft op een groot statief deze flitser zo hoog mogelijk boven het veld gehouden om dit bijzondere beeld mogelijk te maken. Zo zie je maar weer, één fotograaf op je trouwdag is niet genoeg. Daarom werken wij altijd met minimaal 2 fotografen, altijd.

Willen jullie ook unieke beelden van jullie bruiloft of tijdens een aparte fotoshoot na jullie trouwdag?

Neem direct contact op met ons en we ontmoeten elkaar heel snel!
Neem contact op