Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Jaaroverzicht Beste Trouwfotografie 2022

Jaaroverzicht Beste Trouwfotografie 2022

Het Jaaroverzicht Beste Trouwfotografie 2022! Al sinds 2016 maken we aan het einde van ieder jaar een indrukwekkende slideshow met alleen de allerbeste beelden van dat jaar. Na een langdurige en zeer strenge selectie ontstaat een jaaroverzicht wat heel veel moois nog niet eens laat zien, we mogen niet alles publiceren helaas… Gelukkig geeft dit wel een heel goede indruk van ons kwaliteitsniveau en de bijzondere momenten die we vast hebben mogen leggen in 2022. Nieuwsgierig geworden? Klik hieronder en geniet van deze bijzondere collectie beelden.

Beste Bruidsfotografie van 2022 4K
Klik je even op het tandwieltje voor maximale kwaliteit? Kies 4K en zet je geluid lekker hard, genieten! 

Jaaroverzicht Beste Trouwfotografie 2022

2022 is een jaar om nooit te vergeten! We hebben enorm veel mooie, kleine, bijzondere, grote, intieme en super emotionele trouwdagen en weekends in binnen en buitenland mogen meemaken. We hebben echt geweldige huwelijken vast mogen leggen met ons team in Nederland, België, Frankrijk, Oostenrijk, Italië en Spanje. Er was zelfs één huwelijk waarbij wij 9 mensen van ons hebben ingezet om de vastlegging van de trouwfilm, trouwfotografie en droneshots te kunnen verzorgen volgens verzoek van ons bruidspaar.

Zonder deze toegewijde en altijd enthousiaste professionals om mij heen hadden we dit niet kunnen realiseren en ik ben enorm dankbaar voor hun inzet, energie en geweldig mooie samenwerkingen.

Jaaroverzicht Beste Trouwfotografie 2022

Beyond Wedding Shoot 2022

Dit jaar hebben we na 2 jaar van beperkingen eindelijk weer heel wat extra bijzondere fotoshoots kunnen doen met bruidsparen. Sommigen waren al 4 jaar geleden getrouwd, maar zij wilden altijd nog een keer op reis om daar bijzondere foto’s te maken en die aan de muur te kunnen hangen. Tijdens zo’n Beyond Wedding Shoot is het mogelijk om in alle rust te genieten van de bijzondere omgeving, het heerlijke weer en elkaar.
Wij zorgen voor de rest.

Onderwater zijn we ook weer geweest met volledige uitrusting! Ik ben zelf duiker en om de bruidsparen veilig en in alle rust te kunnen fotograferen doen wij dit altijd onder extra begeleiding van zeer ervaren professionele duikers. Echt alles is mogelijk en ook onder water zorgen wij voor de allermooiste beelden.

Ieder bruidspaar kan zich aanmelden voor een Beyond Wedding Shoot, ook als we jullie huwelijksfoto’s niet gemaakt hebben. Jullie kunnen hierdoor ook in bezit komen van dit soort bijzondere trouwfoto’s! Het is wel handig om dit te doen na je trouwdag.
Je jurk zal er gloednieuw toch beter uitzien dan na een duik in de zee of wandeling in de woestijn. ;-)

Beyond Wedding Shoot Ibiza 2022 met Ingo en Ilva
Klik je even op het tandwieltje voor maximale kwaliteit? Kies 4K en zet je geluid lekker hard, genieten!

Wil jij dit ook? Wil jij je trouwjurk of pak nog een keer aan? Wil jij super bijzondere beelden voor aan de muur?
In 2023 gaan we weer naar verschillende locaties! Geef je wensen direct door en we gaan elkaar binnenkort ontmoeten!
Klik hier: https://www.basuijlings.com/interesse-beyond-wedding-shoot-2023/

Fotografie Awards

Ook dit jaar hebben we de prijzenkast weer mogen aanvullen met maar liefst 22 nieuwe onderscheidingen. Onder andere van ISPWP (International Society for Professional Wedding Photographers), Masters of Wedding Photography, Italian International Wedding Awards, LuxLife Wedding Awards, Best of Nation en WPC (World Photographic Cup). We wachten nog op de uitslag van de grootse wedstrijd, duim je mee?
Opnieuw vele bevestigingen dat wij onder alle mogelijke omstandigheden bijzondere beelden kunnen maken van onderscheidend niveau.
Alle AWARDS

ISPWP top 100 2022

Keynote Spreker & Masterclasses

Ook dit jaar mocht ik weer voor vele honderden mensen op verschillende podia verschijnen. Met onderwerpen variërend van camera instellingen, compositie, techniek en marketing tot financiën en ondernemerschap. Heel gevarieerd en superleuk om te doen! Het grote podium van Professional Imaging was hierbij een van de hoogtepunten. Uiteraard ben ik ook trots dat ik meerdere lezingen mocht verzorgen voor Nikon Benelux, CR Academy en mijn eigen masterclasses.

Sprekers pi 2022 Professional Imaging

Nieuw kantoorpand

In april 2022 zijn we verhuisd naar onze nieuwe locatie in Amersfoort. Vele bruidsparen zijn hier al op bezoek geweest en ook heel veel fotografen hebben hier masterclasses en mentoring gevolgd, toch is er nog geen officiële opening geweest, hoe zit dat?

Tot op de dag van vandaag, 1 jaar na sleuteloverdracht is er nog steeds geen normale openbare weg en is de ingang alleen bereikbaar via een tijdelijk stoepje. Omdat de straat nog steeds één grote modderpoel is en het van binnen prachtig afgewerkt is gaat dit niet goed samen.
Daarom zullen we in de loop van 2023 een openingsmoment organiseren en kun je eindelijk binnen komen kijken!

Bas Uijlings fotografie en film Amersfoort

2023 en daarna!

Dit was het Jaaroverzicht Beste Trouwfotografie 2022, voor het nieuwe jaar zien we weer een goed gevulde agenda met prachtige trouwdagen, weekends en veel buitenlandse opdrachten tegemoet en hebben enorm veel zin in alle mooie uitdagingen die we aan mogen gaan. Bring it on!

In 2023 is het ook mogelijk om met ons op reis te gaan. In april 2023 gaan we naar IJsland voor een wel heel speciale fotoreis. Meerdere dagen fotograferen en leren in de meest waanzinnige natuur die de wereld te bieden heeft.

Wil jij meer informatie? Ga nu naar deze speciale pagina en meld je direct aan, het aantal plekken is beperkt.
https://www.basuijlings.com/fotoreis-ijsland-2023/


Tot slot nogmaals een enorm dikke DANKJEWEL voor mijn geweldige team wat ook onder druk altijd fantastisch presteert en de allermooiste momenten weet vast te leggen voor onze waanzinnige bruidsparen. Zonder hen was dit jaaroverzicht absoluut niet zo mooi geworden en zij versterken mij op alle mogelijke manieren.Op zoek naar contact? Vul onderstaand je gegevens in en ik neem persoonlijk contact met je op.