Ga naar de inhoud
Home » Fotoreis IJsland 2023

Fotoreis IJsland 2023

Een fotoreis IJsland 2023, wat begon als een grap gaat binnenkort echt gebeuren! IJsland is een heel bijzonder land, het hoort officieel bij Europa, maar voelt alsof je op een andere planeet bent. Gitzwarte stranden, kilometers land met stenen die onder het mos zitten, erosie die bergen heeft veranderd in rivieren, kokend water wat uit de grond komt opborrelen en metershoge watervallen.

Als je op pad gaat zul je zien dat het landschap constant verandert en er zijn zoveel mooie bijzondere structuren te zien in de natuur. Dan heb ik het nog niet eens gehad over de vele papegaaiduikers, vulkanen, ijsmeren, geisers en rivieren die altijd rond de 40graden celsius zijn. Absoluut overweldigend!

Het is heel moeilijk om te beschrijven en zelfs moeilijk om te laten zien. IJsland moet je beleven!

Fotoreis IJsland 2021

Speciale fotoreis IJsland 2023

Met grote regelmaat kom ik mensen tegen die zo graag een keer onder begeleiding voor een fotoreis naar IJsland willen, maar dit nog niet gedaan hebben. Maar daar komt nu verandering in, waar wacht je op? Tijdens deze fotoreis leer ik je de mooiste plekjes kennen en vastleggen op een bijzondere manier.

De huidige plannen staan voor april 2023 bij voldoende deelnemers, bij heel veel interesse zullen we in november ook gaan.

Snel en eenvoudig op reis

Omdat we eerder op IJsland zijn geweest weten we precies waar de mooie fotografie plekken te vinden zijn. Ook kennen we de veiligheidsregels en helpen we je hoe je dingen moet regelen voordat je op reis gaat. Een veilige, relaxte en prachtige reis naar dit waanzinnige eiland is eenvoudig te regelen.

Een “all in” prijs kan ik je niet bieden omdat ik dan een enorme aansprakelijkheid zou krijgen als reisorganisator. Maar wees gerust, ik help je met alle noodzakelijke stappen in het proces om de belangrijkste dingen te regelen. Denk bijvoorbeeld aan de nodige verzekeringen voor je apparatuur, kleding advies, vliegticket, huurauto en hotel(s). Alles wordt op een presenteerblaadje aangereikt zodat je snel en eenvoudig kunt boeken en natuurlijk helpen wij je met alle vragen die je onderweg hebt.

fotografie reis Ijsland

Waarom naar IJsland voor een fotoreis?

IJsland is een waar paradijs voor fotografen, zo veelzijdig, bijzonder en anders dan je ooit van je leven gezien hebt. Wat is leuker dan met andere fotografen die óók graag naar IJsland willen een prachtige fotoreis te maken? Ik kan me weinig voorstellen wat zo leuk is! Bovendien is het een land waar iedereen heel relaxt en vriendelijk is. Ontspannen, veilig en vooral heel erg mooi!

Iedereen op het eiland praat Engels waardoor het eenvoudig is om doorheen te reizen. De wegen zijn normaal gesproken heel goed begaanbaar met vrijwel iedere auto. We zullen met de fotoreis IJsland 2023 groep alleen asfalt of grind wegen berijden en normaal gesproken zijn die heel goed begaanbaar. De maximale snelheid op het hele eiland is 90 km/u.

Alleen als je “off road” wilt gaan moet je een 4×4 hebben. Heb je budget voor een 4×4 jeep, dan is het aan te raden vanwege de degelijkheid van dit soort auto’s in combinatie met slechte wegen. Je kunt ook op plekken komen waar je niet kunt komen met een normale auto. Noodzakelijk voor deze reis is het echter niet. Zeker in de zomer maanden mei-september zijn de wegen goed begaanbaar en is er nauwelijks sneeuw te vinden.

Hoe gaat de fotoreis IJsland 2023 eruit zien?

Twee opties, kies één van beide voor 4 dagen of ga meteen voor allebei voor 8 dagen fotografie plezier

4 daagse fotoreis IJsland

Met onze hulp leer je hoe je zelf de allermooiste beelden kunt maken terwijl je op IJsland bent. In een kleine groep krijg je persoonlijke begeleiding en advies. We bezoeken ongelofelijk mooie plekken en je leert werken met de elementen. Ook helpen we je met de bewerking om maximale resultaten te behalen.

 • 4 dagen fotograferen, bewerken en genieten!
 • Uitleg basis technieken fotografie
 • Creatief gebruik sluitertijd en diafragma
 • Sterke composities maken
 • Bewerken van de beelden > kunstwerk
 • Landschap, natuur en macro fotografie
 • We kennen de verborgen pareltjes
 • In september t/m april kans op Noorderlicht (Aurora Borealis)

Voor wie is deze
fotoreis?

Voor iedere enthousiaste fotograaf die altijd al een keer wilde fotograferen op IJsland. Enige vereiste is een camera met M stand, telefoons zijn niet voldoende ;-)
De fotograaf die meer wil leren over creatief gebruik van diafragma en sluitertijd en sterke composities wil leren maken.

Je krijgt uitleg over een veilige opslag structuur voor jouw geweldige foto’s en zullen we Lightroom gebruiken voor optimale bewerking.

4 daagse Masterclass INTENSE IJsland

Nog nooit eerder is de volledige Masterclass INTENSE in IJsland gegeven. Er zal een bruidspaar ingevlogen worden om de fotografie technieken mee te oefenen. Hierdoor kun je ook direct prachtige beelden maken voor je portfolio. Je maakt absoluut unieke foto’s!

 • 4 intense dagen theorie en praktijk ondernemen voor creatieven
 • Leer neuro Marketing in te zetten
 • Verkopen met je hart
 • Budgetteren en plannen
 • Workflow en Backup
 • Lightroom en Photoshop
 • Website beheer en SEO
 • enz. enz.

Voor wie is
Masterclass?

Bedoeld voor de fotograaf die geld wil verdienen met zijn fotografie. De fotografie met het bruidspaar is geweldig om ervaring op te doen met sociale fotografie, ook is dit geweldig voor je portfolio op een waanzinnige plek op aarde. De ondernemerslessen zijn super leerzaam voor iedere fotograaf en universeel toepasbaar.

Masterclass INTENSE omvat echt enorm veel informatie. Na het volgen van deze Masterclass leer je snel veel meer geld verdienen met jouw fotografie.

Informatie opleidingen IJsland

Wil je meer informatie over onze opleidingen, mogelijkheden, data en aanmelden? Laat onderstaand je naam en mailadres achter en je krijgt direct toegang tot alle informatie die speciaal gericht is op fotografen. Klik hier voor meer contact opties.

fotoreis Ijsland