Ga naar de inhoud
Home » Beyond Wedding shoot Ibiza

Beyond Wedding shoot Ibiza

IBIZA zit vol verrassende plekken en het ziet er zo anders uit dan de meeste mensen denken wanneer ze over het eiland horen. Ik moet eerlijk toegeven dat ik de eerste keer ook dacht, “wat moet ík op IBIZA? Dat is toch een feesteiland vol hippies en drugs?” Ik ben enorm verrast want dat is absoluut niet waar. In 2017 ben ik voor het eerst op IBIZA geweest en was héél blij met wat ik daar tegen kwam.

Na het succes van de afgelopen jaren bieden we ook in 2023 gelegenheid voor een bijzondere shoot na jullie trouwdag. In dit geval op het prachtige eiland Ibiza. Wij weten de allermooiste plekjes daar blindelings te vinden. Stel je voor; jullie samen in jullie trouwkleding onder de stralende zon, 28 graden en waanzinnige uitzichten, aan zee, hoog op de rotsen of juist in een rustig bos. Oh en ónderwater fotografie kan natuurlijk ook!

Het is een prachtig eiland vol natuurschoon, in oktober heerlijk rustig, leuke restaurantjes, geweldige strandtenten, prachtig oud stadscentrum van Eivissa en bovenal. Leuke mensen! Overal waar je komt werkt iedereen met een grote glimlach op zijn/haar gezicht. En terecht want het is er heerlijk!

Boek nu

“Zo’n losse fotoshoot na de bruiloft kan ik eigenlijk iedereen wel aanbevelen!
Het is geweldig om nóg een keer je trouwkleding aan te mogen trekken en geweldig mooie foto’s te maken.
En het is ook nog eens heel gezellig!!” – Marieke & John

Vliegen vanuit Nederland kan al vanaf zo’n 150 euro en in tegenstelling tot wat je zou verwachten zijn prachtige 4*** hotels, het eten en drinken bij normale gelegenheden heel goed betaalbaar in Ibiza. Op een terras of in een supermarkt betaal je hele normale prijzen, vergelijkbaar met Nederland. 

Alle reden om in 2023 opnieuw het vliegtuig te pakken voor een supergave Beyond Wedding Shoot op Ibiza! Gaan jullie mee?

Boek nu

Beyond Wedding Shoot IBIZA An & Steven
Tip: Zet het geluid aan en de kwaliteit op 4k of 1080p voor de beste kwaliteit ;-)

De foto’s van An & Steven in een supergave slideshow, zij gingen mee naar Ibiza in 2018