Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Winnaar Masters Award 2021

Winnaar Masters Award 2021

Inmiddels al heel wat jaren op rij mogen we nieuwe awards toevoegen aan ons portfolio. Er zijn terugkerende wedstrijden waar we ieder jaar voor insturen en dan wordt een of worden er enkele beelden beloond met een onderscheiding, een zogenaamde Award. Omdat er veel wedstrijden zijn maken we een strenge selectie waar wij aan mee doen en het blijft dan ook een grote eer om tussen alle topfotografen van de wereld en in dit geval de Benelux een award te mogen ontvangen!

We hebben dit keer opnieuw 2 prijswinnende foto’s, maar bovenal ben ik trots dat er 3 andere prijswinnaars zijn die een intensief mentoring traject volgen bij mij. Tijdens de opleidingen die ik fotografen aanbied via diverse Masterclasses en mentoring help ik fotografen en film makers. Soms zijn ze net gestart of ze zijn ervaren en weten niet goed wat ze moeten veranderen om mooiere beelden te kunnen realiseren, beter gevonden kunnen worden of een betere dienst kunnen leveren aan hun bruidsparen.

Super gaaf dus dat er drie fotografen zijn die onder mijn begeleiding ook award winnaars worden. Ik ben super trots!

De award winnende beelden

Mijn award winnende beelden zie je hieronder, deze eerste heb ik gemaakt tijdens een Beyond Wedding Shoot op Ibiza, al na zonsondergang en met een hele lange sluitertijd. Alle respect voor het stel, je moet dan namelijk even héél stil staan. Omdat ze dat konden was ik in staat om de sterren vast te leggen terwijl je ook nog een verkleuring van de zon kunt zien. Met het menselijk oog zie je dit niet, al kan ik mij vaak al wel heel goed voorstellen hoe iets eruit kan komen te zien voordat ik een beeld gemaakt heb, maar dat kan volgens mij iedereen leren? Wanneer je de fotografische technieken goed inzet ontstaan magische beelden.

Deze tweede foto heb ik gemaakt tijdens een bruiloft in het buitenland, in het zuidelijkste puntje van Spanje. De ceremonie was net afgelopen en met temperaturen van boven de 40 graden best warm. Gelukkig was het een prachtig verhaal met veel emotie en het bruidspaar liep dan ook heel blij weg. Ze wisten dat ze snel aan de koele champagne konden, tijd voor een feestje!


Wil je meer zien van onze foto’s? Kies jullie bestemming, geef ons een belletje en voor je het weet hebben jullie ook zulke prachtige foto’s van jullie trouwdag. Ook als jullie in Nederland trouwen kunnen we waanzinnige beelden van jullie samen maken na de trouwdag. Meld je aan voor een Beyond Wedding Shoot en geniet nog een keer samen in jullie bijzondere trouwkleding.