Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Winnaar ISPWP Awards 2021

Winnaar ISPWP Awards 2021

Opnieuw mogen we ons winnaar van ISPWP awards (https://www.ispwp.com) noemen en deze keer niet met één foto, maar met twee heel bijzondere momenten waar we een prachtig beeld van hebben kunnen maken. Wat een feest!!

De eerste foto heb ik gemaakt tijdens een huwelijk in het buitenland, tijdens deze bruiloft in Frankrijk gingen we met het bruidspaar op pad in een oud dorpje in de buurt van de trouwlocatie voor wat toffe trouwfoto’s van het stel samen. Tijdens de shoot klaagde de bruidegom dat het zo warm was waarop de bruid antwoordde : “Dan trek je je broek toch uit en ga je in die fontein staan…” En dat deed hij! Toen zij op het randje erbij kwam zitten en hij haar naar achteren trok leverde dit heel veel emoties op en het mooie van dit shot vind ik dat er meerdere verhalen te zien zijn. Het bruidspaar, de mensen op het terras en het jonge meisje wat nietsvermoedend langs loopt. Geweldig dit soort momenten en nu ook nog een award winner!!

Voor deze foto was meer voorbereiding nodig, in de middellandse zee met een bruidspaar, dat gebeurt niet toevallig. Nee. Dit was uitvoerig gepland en we hebben zelfs geoefend in een zwembad zodat de bruid helemaal relaxt was om in een jurk onderwater te zijn, want dat kan heel gevaarlijk zijn. Ik zorg er altijd voor dat dit helemaal veilig gebeurt, als er risico’s zijn zorg ik er altijd voor dat er een backup is. In dit geval lag ik in een duikpak, net buiten beeld een bootje voor de bruid en waren er ook twee duikers vlakbij zodat ze allebei één persoon kunnen helpen als dat nodig zou zijn. Dit soort shoots vragen een zeer goede voorbereiding en ook voor dit moment is het waanzinnig dat ik hier een award mee verdiend heb.

Een trouwfoto award is nooit een doel

Ondanks zorgvuldige inzet van kennis, ervaring en het juiste materiaal fotograferen wij nooit enkel voor het behalen van awards. Wij maken zoveel mogelijk unieke beelden in de allerhoogste kwaliteit voor onze bruidsparen en achteraf kan dan blijken dat een beeld zo bijzonder is dat we er misschien een onderscheiding mee zouden kunnen winnen.
Op onze speciale awards pagina: Onze Awards lees je er alles over.

Gaan jullie trouwen in het buitenland of willen jullie tijdens een Beyond Wedding Shoot in het buitenland echt unieke trouwfoto’s maken met ons samen? Wij hebben er nu al zin in!