Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Live webinar CameraNu

Live webinar CameraNu

Webinar Bruidsfotografie en ondernemen

In samenwerking met CameraNU heeft Bas een LIVE webinar verzorgd, de introductie kun je hier lezen:

https://www.cameranu.nl/nl/webinar-bruidsfotografie-en-ondernemen-door-bas-uijlings

De live uitzending was op vrijdag 14 mei 20:00 uur en kan terug gekeken worden tot 20-05-2021. In de webinar deelt Bas heel veel geheimen van de weg naar een succesvol fotografie bedrijf. Met het oog op ondernemen en kunstzinnige fotografie krijg je een exclusieve blik achter de schermen.

Voor wie is deze webinar?

Deze webinar is voor zowel de startende professional en gevorderde fotograaf. Voor startende fotograaf omdat: je informatie krijgt over wat je moet kunnen, welke apparatuur je moet hebben en hoort wat handig is om te weten voordat je met bruidsfotografie gaat starten.

Voor de gevorderde fotograaf omdat: Bas je meeneemt in de zakelijke kant van een fotografiebedrijf. Hoe bepaal je bijvoorbeeld een goed tarief en waar kun je klanten vinden die passen bij jouw niveau en fotografiestijl? Ook zal Bas je met niet eerder vertoonde “behind the scenes” het verhaal van diverse beelden laten zien en zijn creatieve keuzes uitleggen. Hoe kies je bijvoorbeeld een fotografielocatie, waar moet je rekening mee houden en hoe bereik je de ultieme beeldkwaliteit.

Terugkijken

– Het is helaas niet meer mogelijk om deze opname terug te kijken –In deze webinar wordt gesproken over een fotoreis naar IJsland en de mogelijkheid om Masterclass INTENSE te volgen op IJsland. Ben je op zoek naar meer informatie? Gebruik dan onderstaande knop en ga direct naar de pagina met meer informatie.