Home » Tarieven Bruidsfotografie

Tarieven Bruidsfotografie

Tarieven bruidsfotografie

Er zijn echt enorme verschillen tussen trouwfotografen.
Vooral op gebied van ervaring en gebruikte apparatuur met een bijbehorend verschil in tarieven voor hun bruidsfotografie.

Klik op een van de onderstaande onderwerpen, of lees alles als je goed voorbereid wilt zijn;

Ervaring leer je niet in een cursus of op YouTube

Ervaring is echt enorm belangrijk, dit leer je namelijk niet in een cursus of van een YouTube video. Indien jullie de keuze maken voor zekerheid en de hoogst mogelijke kwaliteit willen, is het verstandig om goed onderzoek te doen naar een reëel budget en wat je daarvoor mag verwachten.

Voordat je een budget bedenkt op basis van een lijstje van internet, is het aan te bevelen om eerst te bedenken hoe belangrijk jullie de vastlegging van jullie trouwdag vinden.


De eerste ontmoeting, de emotie van jullie, je vrienden of ouders. Een knuffel met je opa of oma… Het zijn vluchtige momenten en aangezien een ervaren bruidsfotograaf dit al héél vaak meegemaakt heeft weet deze onder tijdsdruk en in slecht licht omstandigheden deze momenten prachtig vast te leggen.

Een fotograaf met minder ervaring en/of minder boekingen zal over het algemeen een (veel) lager tarief hanteren. Ook zal deze eerder geneigd zijn korting te geven.

bruidstaart tarieven bruidsfotografie

Wist je dat: Na gemiddeld 20 minuten de bruidstaart verdwenen is? Ook het diner,
de muziek en mooie woorden vervagen. Je kleding wordt nooit meer zo mooi als toen je “JA, ik wil” zei

Wat is een “normaal” tarief voor een trouwfotograaf?

Hoe zijn de tarieven bruidsfotografie opgebouwd en wat is “normaal”? De échte waarde van fotografie is vaak moeilijk te bepalen en pas nadat jullie bruiloft een aantal jaar geleden is wordt dit echt duidelijk. Een traan, een lach, een tedere aanraking van iemand die er misschien niet meer is. Ik ben bijvoorbeeld mijn moeder veel te vroeg verloren en weet hoe waardevol dit soort beelden worden…

 

Het zijn kleine momenten die wij weten vast te leggen tijdens een heel bijzondere dag, jullie trouwdag! Wij fotograferen naast jullie als bruidspaar bijvoorbeeld ook zoveel mogelijk gasten, mensen waar jullie een belangrijke emotionele binding mee hebben. Ouders, broers, zusjes, familie en natuurlijk hele goede vrienden.

Wie jullie kiezen voor de bruidsfotografie is echt de enige keuze die je maakt voor de rest van je leven.
 Neem contact op en deel jullie wensen met ons, wij willen ze overtreffen!

Check beschikbaarheid

Wij leveren onze trouwfoto’s altijd in een exclusief handgemaakt album van de allerhoogste kwaliteit en doordat wij deze helemaal naar jullie wens voor jullie maken weten wij zeker dat jullie nog vele jaren zullen genieten van de resultaten. Uiteraard ontvangen jullie alle beelden ook digitaal, zonder logo in hoge resolutie. Ook is een online gallery inbegrepen en vinden wij het superleuk om jullie vooraf te ontmoeten tijdens een ontspannen kennismaking waarin wij op zoek gaan naar jullie wensen.

Meest gekozen samenstelling

Veel bruidsparen boeken ons voor een super compleet pakket van 16 uur fotografie met 2 fotografen. Tevens kiezen ze voor een exclusieve set handgemaakte albums, een toffe loveshoot vóór de bruiloft en een hele gave Beyond Wedding Shoot die we na de trouwdag maken.

De 8 voordelen van een super compleet pakket met een vaste prijs:

  • We kunnen de voorbereidingen bij de bruid en bruidegom tegelijkertijd vastleggen
  • Bij de eerste ontmoeting kunnen wij jullie eerste reactie vastleggen, vanuit meerdere standpunten
  • Tijdens de ceremonie kunnen we heerlijk onopvallend werken want er wordt nauwelijks gelopen
  • Al tijdens het feest zullen we een supergave slideshow met de mooiste foto’s van de dag laten zien
  • We kunnen (mits de omstandigheden dit toestaan) waanzinnige droneshots leveren, gemaakt door één van onze gecertificeerde drone operators/piloten met ROC of EASA PRO A1/A2/A3 Licentie. 100% legaal en verzekerd tot €2.500.000.-
  • Jullie ontvangen een exclusief naar wens samengesteld en volledig handgemaakte set hoge kwaliteit Italiaanse albums
  • Vanaf de krulspelden tot diep in het feest leggen we de gebeurtenissen vast, jullie verhaal, de hele dag!
  • 10 jaar backup van alle bestanden en 10 jaar garantie op het trouwalbum

Tarieven Bruidsfotografie & Film

Tarieven bruidsfotografie

Fotografie door ons is al mogelijk vanaf 3750 euro, inclusief: 2 ervaren bruidsfotografen, 8 uur fotografie, hoge resolutie bestanden, een handgemaakt album en reiskosten. Wij leveren maatwerk en passen ons aanbod aan op jullie wensen.

Tarieven trouwfilm

Een Cinematische trouwfilm zoals je kunt zien op deze pagina over trouwfilm is mogelijk vanaf 4000 euro. Uiteraard professioneel gemonteerd in 4K kwaliteit, met hoge kwaliteit geluid en muziek.

Tarieven bruidsfotografie in het buitenland

Wij houden enorm van reizen en gaan daarom dolgraag met jullie mee voor de vastlegging van jullie Destination Wedding! Voor fotografie en film in het buitenland maken we altijd maatwerk afspraken en bieden mogelijkheden vanaf 4500 euro
Kijk op deze pagina voor meer informatie over Trouwfotografie in het buitenland 

De beschikbare data zijn beperkt door de COVID omstandigheden voor trouwdata in 2021 en 2022.
Neem daarom nu contact met ons op om er zeker van te zijn dat jullie ons kunnen vastleggen voor jullie bijzondere trouwdag.

Wij bieden zekerheid en ervaring

Aangezien wij met vele honderden bruiloften heel veel ervaring en zekerheid kunnen bieden krijgen we veel aanvragen. Als gevolg daarvan is onze fotografie en film niet voor iedereen bereikbaar. Ondanks dat we het enorm leuk zouden vinden als jullie voor ons kiezen, willen we jullie ook waarschuwen voor goedkopere fotografen. Daarom geven we op deze speciale pagina uitgebreide achtergrond informatie over de opbouw van gemiddelde tarieven bruidsfotografie. Wanneer jullie trouwplannen maken komt er veel op jullie af. Door middel van deze achtergrond informatie kunnen jullie een besluit nemen op basis van feiten.

Er zijn heel wat risico’s wanneer je in zee gaat met een ‘goedkope’ fotograaf.

Hoe kunnen jullie ons boeken?

Wanneer jullie interesse hebben om met ons te werken nodigen we jullie graag eerst uit voor een kennismaking. Een ontspannen ontmoeting waarin we op zoek gaan naar naar jullie wensen. Op basis daarvan kunnen we jullie adviseren over onze mogelijkheden. Uiteraard beantwoorden we heel graag alle vragen over fotografie en film en kunnen jullie een goede indruk krijgen van onze waanzinnige handgemaakte trouwalbums.

Vul jullie gegevens in en kom direct in contact met ons.