Home » Trouwfotografie in het buitenland

Trouwfotografie in het buitenland

Trouwfotografie In Het Buitenland

Wij reizen dolgraag met jullie mee en hebben jarenlange ervaring met trouwfotografie in het buitenland! Hebben jullie de wens om te trouwen in het buitenland? België, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Ibiza of misschien nog véél verder van huis? Lijkt het jullie gaaf om er een verre reis voor te maken naar Curaçao, San Francisco, New-York, Miami, Canada of zelfs Zuid-Afrika? 

In de afgelopen 10 jaar hebben we vrijwel ieder Europees land en ook 3 continenten mogen bezoeken voor trouwfotografie in het buitenland. Van een ceremonie in een woestijn tussen cactussen, onder de olijfbomen in de heuvels tot aan de ondergaande zon tussen besneeuwde bergen. We hebben het ondertussen allemaal mogen meemaken.

Trouwfotografie in het buitenland

Dankzij deze ervaringen in het buitenland weten wij heel goed wat we nodig hebben voor de allermooiste beelden van jullie destination wedding. We moeten namelijk de kostbare apparatuur veilig weten te vervoeren en belangrijker, hoe we alle bestanden weer veilig in Nederland krijgen. We hebben voor alle apparatuur minimaal 2 backups bij ons en doordat wij Nikon, Profoto en Manfrotto ambassadeur zijn kunnen wij (mocht er toch iets mis gaan) ook in het buitenland snel beschikken over nieuwe apparatuur.

Trouwfotografie In Het Buitenland Spanje Almeria

Uitgebreide ervaring met trouwfotografie buitenland

Dat jullie voordeel hebben van onze ervaring met buitenlandse bruiloften is helder. We hebben al van alles meegemaakt. Daardoor weten we wat goed werkt qua dagindeling en zijn gewend om op onbekende plekken bijzonder mooie beelden te maken. Uiteraard in onze unieke stijl. Jullie willen bijvoorbeeld bijzondere beelden om aan de muur te kunnen hangen! Daarbij zijn we ook gewend om te werken in extreme temperaturen en hoe wij het beste onze apparatuur daarop kunnen instellen. Jullie kunnen dus helemaal loslaten. Jullie hoeven alleen maar te genieten van alles wat gebeurt. Wij zorgen ervoor dat het met de vastlegging van de mooiste momenten helemaal goed komt, zoals jullie mogen verwachten!

Uiteraard zijn wij vooral erg benieuwd naar jullie wensen, ideeën en mooie plannen waarmee jullie het perfecte trouwweekend kunnen beleven in het buitenland! Gedurende een buitenlandse bruiloft zullen wij veel in jullie directe omgeving zijn. Daarom is het erg prettig als dit van beide kanten dan super gezellig is. Jullie kunnen helemaal jezelf zijn, genieten van de dag terwijl wij ervoor zorgen dat de mooiste momenten tussen jullie, vrienden en familie zo mooi mogelijk vast gelegd worden!

Benieuwd of wij op jullie trouwdatum nog beschikbaar zijn? Vul snel jullie gegevens in en we nemen uiterlijk binnen 24 uur contact met jullie op.

Waarom een Nederlandse fotograaf of film maker meenemen?

De voordelen

  • We spreken dezelfde taal dus makkelijke communicatie = handig
  • Je kunt lachen om grappen en begrijpt elkaar veel beter dus krijg je beelden waar jullie echt plezier hebben
  • Jullie vrienden en familie kunnen ook eenvoudig communiceren met de makers. Spreken jullie vrienden, ouders en grootouders vloeiend Italiaans, Spaans, Frans?
  • Kennismaking vooraf en afronding achteraf in Nederland geven zekerheid. Met een lokale aanbieder is het vaak kennismaken via “beeldbellen” en hopen dat het goed komt…
  • Je kunt langsgaan bij de beeldmaker om meerdere demo albums in te zien van hele bruiloften en een goed beeld krijgen van het kwaliteitsniveau
  • Bestanden en album worden gewoon geleverd vanuit Nederland, angst of een pakket met jullie trouwalbum goed aankomt is er niet
  • Nabestellingen komen via ons, een Nederlandse leverancier

De nadelen

  • Mogelijk hogere kosten doordat je ook de reis en verblijfkosten betaalt voor de Nederlandse fotograaf/film makers

Conclusie

In de aanloop naar de bruiloft is het fijn om jullie wensen te kunnen delen. Daarbij willen jullie uiteraard zekerheid dat de planning goed gevolgd gaat worden en afspraken nagekomen worden. Wat zijn jullie specifieke wensen en eisen aan de beeldmaker?

Welk kwaliteitsniveau verwachten jullie? Heerlijk als je gewoon bij de fotograaf langs kunt gaan in Nederland en meerdere albums van hele bruiloften hebt gezien om een goed beeld te vormen. Wanneer je met een lokale leverancier in zee gaat moet je maar afwachten wat je krijgt.

Zijn de beelden op de site die je gevonden hebt bijvoorbeeld wel echt allemaal van die maker? Of heeft die ze van een “stock website” gehaald? Het klinkt misschien heel vreemd, maar wij horen allerlei horror verhalen van teleurgestelde bruidsparen en je doet een trouw weekend in het buitenland meestal eenmalig.

Omdat wij de beelden veilig vervoeren naar huis en met de hand bewerkt worden in ons eigen kantoor kunnen jullie het album gewoon op gaan halen en nog even napraten over jullie geweldige trouw weekend!

Er is maar één kans om jullie trouwfotografie in het buitenland mooi vast te leggen waardoor je er nog jaren van kunt genieten.

Trouwfotografie in het buitenland

Beschikbaarheid en reserveren trouwfotografie in het buitenland.

Hebben jullie speciale wensen zoals een bruiloft op Hawaii of Nieuw Zeeland? Laat het ons weten. Wij zullen snel contact met jullie opnemen om de mogelijkheden met jullie af te stemmen.
Kortom, door onze jarenlange ervaring kunnen wij jullie volledige zekerheid bieden dat het met de vastlegging van jullie herinneringen helemaal goed komt. We hebben vrijwel alles meegemaakt en zijn daardoor voorbereid op jullie geweldige trouw weekend in het buitenland. Tot snel!

Neem nu contact op