Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Trouwfotografie in Vlaanderen, België

Trouwfotografie in Vlaanderen, België

Trouwfotografie In Vlaanderen, België – Afgelopen juni gingen we voor een bruiloft in Turnhout naar België. Door een probleem met de gezondheid van een collega trouwfotograaf zou het bruidspaar ineens géén fotograaf meer hebben… Geen probleem, wij hebben een team professionals en we helpen collega’s graag als dat kan!

Nog geen week voor de bruiloft hadden we een eerste ontmoeting via Skype. De communicatie en de vaak beschreven magische “klik” bleek helemaal goed te zitten, wat een verrassing! Een superleuk gesprek volgde waarin we elkaar in hele korte tijd leerden kennen, het voelde al snel héél goed.

Het lot heeft ons vast bij elkaar gebracht want wat was dit bruidspaar een te gekke match met ons! Wij hebben de Trouwfotografie In Vlaanderen, België met heel veel plezier overgenomen. Ondanks dat het bruidspaar ons niet gevonden heeft tijdens de zoektocht naar een trouwfotograaf, zijn ze laaiend enthousiast! Dit is wat de bruid kort na de bruiloft over ons schreef op The Perfect Wedding en wat zijn we daar trots op!

Trouwfotografie In Vlaanderen, België

Na de kennismaking via Skype en enkele mailtjes was alles geregeld en hebben wij de Trouwfotografie In Vlaanderen, België volledig verzorgd voor dit geweldig leuke stel! Een mooie en heel bijzondere bruiloft in België met een spetterend feest als afsluiting. Wat een geweldige dag was dit!

Trouwfotografie In Vlaanderen, België
Trouwfotografie in Turnhout Belgie
Trouwfotografie in Turnhout Belgie
Trouwfotografie In Vlaanderen, België
Trouwfotografie In Vlaanderen, België
Trouwfotografie in Turnhout Belgie
antieke volkswagen trouwauto
Trouwfotografie in Turnhout Belgie
Trouwfotografie in Belgie
Trouwfotografie in Turnhout
Trouwfotografie met een drone in Turnhout Vlaanderen
Trouwfotografie met een drone in Turnhout
Trouwfotografie In Vlaanderen, België
Trouwfotografie in Turnhout Belgie
Openingsdans bruidspaar
Openingsdans trouw
Trouwfeest in Turnhout Belgie
Avondshoot in Belgie

Omdat we altijd een goede eerste indruk willen bieden vóór het einde van de trouwdag hebben we ook tijdens deze bruiloft een toffe Same Day Edit slideshow gemaakt. Deze draaide in de avond tijdens het feest al groot op de beamer.

Huwelijksfotograaf Trouw Antwerpen Turnhout Belgie

Extra fotoshoot na de trouwdag in het buitenland!

Dat de samenwerking geweldig super leuk was en ze blij waren met onze beelden wist ik wel. Maar dat ze nog veel meer mooie beelden samen wilde maken bleek toen ik enkele weken na de trouwdag een whatsapp kreeg van de bruidegom. Of we nog plek hadden voor een Beyond Weddingshoot in IBIZA? Ze hebben diezelfde avond nog geboekt en zijn ook nog naar Ibiza gekomen voor een geweldige extra shoot in trouwkleding!!

Trouwfotografie in Ibiza Beyond Wedding Shoot

Wil je die foto’s ook zien? Klik hier of op de foto:

Wil je weten of wij nog beschikbaar zijn op jullie trouwdatum? Laat je trouwdatum en telefoon nummer achter en met één SMS weet je het direct!