Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Loveshoot Parijs

Loveshoot Parijs

Loveshoot in Parijs, de stad van de liefde!

Afgelopen Juni zijn we naar Parijs geweest voor een geweldige Loveshoot! Dit waanzinnige bruidspaar vond het tof om vóór de bruiloft een Loveshoot te plannen. Een Loveshoot is een fotoshoot van jullie samen die vóór de trouwdag plaatsvindt en biedt een geweldige gelegenheid om bijzondere beelden van jullie samen te krijgen. Deze Loveshoot was in Parijs, maar we gaan de hele wereld over dus als jullie een bijzondere bestemming in gedachte hebben? Wij zijn er graag bij!

Het is heel fijn om op een ontspannen manier te wennen aan het feit dat jullie gefotografeerd worden want dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. De beelden kunnen jullie gebruiken voor de Save the Date, trouwkaarten of gewoon om aan de muur te hangen!

Avondshoot bij Montmartre

Loveshoot Parijs Montmartre nacht

Omdat we overdag naar Parijs gereden waren kwamen we in de middag aan. Het bruidspaar was wat vertraagd en kwam aan ná zonsondergang. Dit leverde mooie beelden op bij Montmartre, de oude schilderswijk van Parijs. Door gebruik van flitslicht konden we het bruidspaar ondanks het volle terras goed zichtbaar maken.

Pre wedding fotoshoot Montmartre
Loveshoot Parijs

We wisten dat de tijd in Parijs schaars zou zijn en hebben na een gezellig maar kort dinertje de tijd zo nuttig mogelijk gebruikt. Het was een warme zomeravond en heerlijk om buiten te zijn. Het is in een wereldstad altijd een uitdaging om een foto te maken zonder anderen erop, maar dit zullen we altijd proberen. Hoe leuk het ook kan zijn om vreemden op de beelden te hebben, als ze niets toevoegen wil ik ze er niet bij hebben en draait het om ons bruidspaar. Even geduld, maar dan…

Fotoshoot Montmartre avond

Wat later op de avond zijn we aan de slag gegaan met onze Profoto flitsers. Kleine, heel krachtige flitsers waardoor we in staat waren om bijvoorbeeld onderstaande foto te maken. Het kerkje in een buitenwijk van Parijs lag vrijwel geheel in het donker met alleen wat straatlantaarns en dankzij de flitser konden wij de gehele kerk belichten en het bruidspaar er mooi uit laten komen. Perfecte symmetrie, daar hou ik van.

Loveshoot Parijs by night church

Loveshoot Parijs bij de Eiffeltoren

Dat de temperatuur in dit zomerse weekend zo hoog werd had invloed op de planning. Kort na het ontbijt zijn we direct naar de Eiffeltoren gereden voor een mooie plaat met een (hopelijk) leeg plein eromheen. Dit leek niet heel realistisch en we moesten zoeken naar een plek waarbij er zo min mogelijk andere toeristen in beeld zouden komen. We waren niet de enigen die vroeg vertrokken waren. Toen we eindelijk een mooie plek hadden, het bruidspaar op de perfecte plek stond te genieten van de zon, de omgeving en elkaar liep er een toerist in mijn beeld… Heel eventjes was ik geïrriteerd, eindlijk een kort moment waarop niemand anders in mijn beeld staat, maar later zag ik de charme er wel van. Het typeert de wereld waarin we leven, de smartphone altijd binnen handbereik om selfies te maken. Een waanzinnig contrast met het aanstaande bruidspaar wat van elkaar geniet.

Loveshoot Parijs Eiffeltoren award winning wedding photographer

Dat we hier toevallig een award mee mochten winnen is echt een onverwachte bonus, we maken de beelden exclusief voor onze bruidsparen.

Pont Alexandre III

Natuurlijk hebben we niet alleen hotspots bezocht, de Pont Alexandre III over de Seine biedt ook een prachtige omgeving voor bijzondere beelden.

Aanstaand bruidspaar in Paris
Fotoshoot in Parijs
Loveshoot voor bruiloft
Loveshoot Parijs Pont Alexandre III

Willen jullie ook een mooie loveshoot in Parijs? Neem géén risico en zorg dat jullie nog vele jaren kunnen nagenieten van de waanzinnige beelden met jullie vrienden en familie.

Neem contact met ons op, wij zullen ons uiterste best gaan doen om jullie verwachtingen te overtreffen!