Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Trouwen bij Landgoed Te Werve in Rijswijk

Trouwen bij Landgoed Te Werve in Rijswijk

Trouwen bij Landgoed Te Werve in Rijswijk – Wat een bizar mooie trouwlocatie is dit! Wim en Maya hadden na het zien van Te Werve direct een bijzonder gevoel bij de locatie, hier wilden ze zeker trouwen! Het aanzicht bij het oprijden van de oprit, het bos en enorme grasveld om het landhuis heen écht indrukwekkend! Bij binnenkomst werden ze aangenaam verrast door het vriendelijke personeel en toen ook het eten fantastisch bleek te zijn waren ze verkocht!

De voorbereidingen van het bruidspaar gebeurde, zoals meestal, gescheiden. Moet je eens voorstellen dat je één fotograaf had geboekt, dan had je of van de bruid of van de gom géén foto’s of moest er gewacht worden tijdens het aankleden tot de fotograaf van de een naar de ander gereden is. Niet echt handig want de voorbereidingen gebeuren gelijktijdig en als je één fotograaf hebt mis je een deel of je begint de dag gestresst.
Dát willen we niet en daarom werken wij altijd met 2 fotografen, alles heerlijk ontspannen. Doordat we op dit moment van de dag splitsen kunnen we de voorbereidingen van zowel de bruid als de bruidegom volgen zoals dit plaatsvindt, zonder stress.

De bruid was in een Hotel in de buurt van Rijswijk, het bijzondere “Hotel Des Indes” in Den Haag terwijl de bruidegom thuis zijn bijzondere trouwpak aantrok.

aankleden bruidegom Den Haag
accessoire bruidegom strik
Voorbereidingen bruidegom

Uiteraard hebben we ook bij de bruid mooie beelden kunnen maken, naaste familie en vriendinnen waren daarbij aanwezig om dit moment extra bijzonder te maken. Er is keihard gelachen, maar er was ook ruimte voor een traan. Prachtige momenten die net zo snel verdwijnen als ze komen, hoe heerlijk om jaren later nog even terug te kunnen gaan naar zo’n moment.

trouwschoenen bruid Christian Louboutin
aankleden en make-up bruid
voorbereidingen bruid
Bruidsmeisje emotioneel op de trouwdag
Trouwen hotel des Indes in Den Haag

Het bruidspaar heeft ervoor gekozen om vlak na de eerste ontmoeting nog wat foto’s in het hotel te maken. Het ziet er op het eerste gezicht misschien geposeerd uit, maar dit is gewoon hoe de ontmoeting verliep. Ook de ontmoeting op de trap ging zoals het ging, we laten dit soort momenten helemaal los.

Trouwen hotel des Indes in Den Haag
Trouwen hotel des Indes in Den Haag
Trouwen hotel des Indes in Den Haag

Deze laan in Den Haag heeft een speciale betekenis voor het bruidspaar en ze wilden dolgraag een paar foto’s hier maken, gewoon als herinnering aan hun trouwdag.

Bruidspaar in Den Haag
Trouwen in Den Haag

Ook hebben we wat leuke momenten vastgelegd in de stad, als afwisseling voor het groen.

Accesoire bruidegom

Ja, en toen kwam het moment dat we naar Landgoed Te Werve in Rijswijk zouden rijden, tot we vlak voor aankomst op de trouwlocatie een telefoontje kregen dat de eerste gasten al op locatie was aangekomen en we daar NIET meer terecht konden voor de foto’s op het landgoed…

In overleg met het bruidspaar hebben we snel een alternatief gevonden door naar het dichtstbijzijnde parkje te rijden. Een parkje in een woonwijk van Rijswijk inclusief een betonnen basketbal veldje en een heel kinderdagverblijf wat met knal oranje hesjes lekker aan het buitenspelen was. Top… Gelukkig hebben we uitgebreide ervaring en weten wij op iedere plek mooie beelden te maken, ook wanneer we vast zitten tussen een trambaan, woonwijk en een autoweg. Met een beetje groen kunnen wij de illusie wekken dat we een enorm bos beschikbaar hadden voor de foto’s van het stel samen.

verliefd bruidspaar
Trouwen bij Landgoed Te Werve in Rijswijk
Champagne spuiten bruidspaar

En dit speciale moment werd gevierd met een heerlijk flesje Cava, gewoon omdat het kan.
Zo’n bijzondere dag moet je vieren!!

bruidspaar bij Landgoed Te Werve in Rijswijk

Trouwen bij Landgoed Te Werve in Rijswijk

Het grote moment was daar, we konden naar de trouwlocatie voor de rest van de dag en dat begon meteen met een prachtige trouwceremonie in de buitenlucht vóór Landgoed te Werve.

Dronefoto trouwen bij Landgoed Te Werve in Rijswijk
bruidsbloemen buiten trouwen
Porsche 356 trouwauto
Trouwen bij Landgoed Te Werve in Rijswijk
smartphones bruiloft Landgoed Te Werve in Rijswijk
Mark van Leeuwen buiten trouwen bij Landgoed Te Werve in Rijswijk
Bruidspaar bij Landgoed Te Werve in Rijswijk
Mark van Leeuwen trouwambtenaar bij Landgoed Te Werve in Rijswijk

Met een bijzondere trouwambtenaar als Mark van Leeuwen wéét je van te voren dat het een ander soort ceremonie gaat worden dan iedere andere ceremonie. Mark betrekt vrienden en familie bij de cermonie en gaat letterlijk op een bijzondere plek staan tijdens het JA-woord. Een aangename verrassing en ook voor de gasten een enorm leuk moment van de dag!
Meer informatie over Mark van Leeuwen vind je op https://www.mooitrouwen.nl

Trouwen bij Landgoed Te Werve in Rijswijk
Bruidsmeisjes bij Landgoed Te Werve in Rijswijk
Trouwceremonie bij Landgoed Te Werve in Rijswijk
Bruidstaart bij Landgoed Te Werve in Rijswijk

Na de ceremonie was het tijd om de bruidstaart aan te snijden en dit bijzondere exemplaar had zelfs echte bloemen als decoratie, prachtig!

Bruidstaart bij Landgoed Te Werve in Rijswijk
Aansnijden bruidstaart bij Landgoed Te Werve in Rijswijk
Dronefoto trouwen bij Landgoed Te Werve in Rijswijk

Na afloop van de borrel was het tijd voor een heerlijke BBQ, informeel en in buffet vorm, maar uiteraard wel fantastisch eten, want dat is wat ze hier begrijpen!

BBQ bij bij Landgoed Te Werve in Rijswijk
Bruid BBQ bij bij Landgoed Te Werve in Rijswijk

Na het diner hebben we nog een kort moment gebruikt om rond de zonsondergang wat mooie foto’s ven het bruidspaar met de trouwauto te maken, deze prachtige Porsche 356 kon het park namelijk niet in waar we eerder die dag waren voor de fotoshoot.

Droneshot Trouwen bij Landgoed Te Werve in Rijswijk
Trouwen bij Landgoed Te Werve in Rijswijk

Toen de avondgasten gearriveerd waren maakte het bruidspaar nog een hele toffe entree met een gave openingsdans waarna het nog lang héél onrustig was… ;-)

Ondergaande zon bij Landgoed Te Werve in Rijswijk
Openingsdans bij Landgoed Te Werve
Openingsdans bij Landgoed Te Werve
Enthousiaste dans trouwfeest
trouwfeest DJ bij Landgoed Te Werve in Rijswijk

Hebben jullie plannen om te Trouwen bij Trouwen bij Landgoed Te Werve in Rijswijk? Neem géén risico en zorg dat jullie nog vele jaren kunnen nagenieten van deze waanzinnige dag met jullie vrienden en familie!