Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Beyond Weddingshoot Ibiza met An en Steven

Beyond Weddingshoot Ibiza met An en Steven

Beyond Weddingshoot Ibiza met An en Steven

Lang niet altijd mogen wij onze beelden delen via de Website of social media, dit komt door het contract wat we met de klant hebben waarmee we volledige privacy garanderen. Maar wat ben ik blij dat we deze beelden gewoon mogen delen met jou!

Kort na de bruiloft van An en Steven kreeg ik namelijk een WhatsApp van de bruidegom of er nog plek was voor een shoot op Ibiza, dit was er en diezelfde avond hebben ze nog geboekt!

Beyond Weddingshoot? Wat is dat? Al sinds 2015 vertrekken we ieder jaar voor een week naar een buitenlandse locatie en bieden daar een Beyond Weddingshoot aan. Een shoot die veel verder gaat dan leuke trouwfoto’s in een park, bos of heide. Dit is een shoot waarbij echt van alles mogelijk is! We zetten alle mogelijke apparatuur en technieken in voor de aller tofste beelden. Een drone voor foto’s vanuit de lucht, stabilisatie gimbal voor gave video shots en we gaan zelfs onder water met duikers! En dan jullie in je trouwkleding, zie je het al voor je? Klik hier voor actuele info en beschikbaarheid

Beyond Wedding Shoot IBIZA An & Steven

Ook voor de conditie is dit héél goed en gelukkig sporten wij heel regelmatig! Voor sommige van deze foto’s hebben we bijvoorbeeld bijna een uur moeten klimmen, op een berg ja.  :-)

Tijdens het maken van de foto’s is de sfeer super gezellig, ontspannen en is er alle tijd voor het maken van prachtige beelden. We hebben zeer uitgebreide buitenland ervaring. Hierdoor kunnen we op vrijwel iedere plek op aarde gave foto’s maken. Voor een buitenlands huwelijk of een Beyond Weddingshoot pakken we dat grondig aan.

We doen uren voorbereiding vanuit Nederland. We gaan op zoek naar nieuwe unieke plekken in de buurt van waar we zullen zijn. Hoe het precies komt weet ik niet, maar wanneer ik een foto van een locatie zie weet ik al meteen hoe ik daar een uniek beeld kan maken. Waar ik een bruidspaar wil hebben en wat voor resultaat dat op zal leveren.

Soms kan de basis heel simpel zijn zoals deze foto waarbij de oude stadspoort en een plasje regenwater een bijzonder beeld opleveren.

We zoeken natuurlijk ook naar mooie natuur, oud dorpje of gave bouwwerken. Natuur is heel vaak een prachtig decor. Ondergaande zon, flitser erbij en je hebt een bijzonder beeld wat zo aan de muur kan!

Wanneer we ter plaatse zijn gaan we eerst de gevonden locaties scouten om te zien of deze echt zo mooi zijn als verwacht. Een enorme verrassing zal het dan ook nooit zijn en we weten waar we mee thuis kunnen komen. ;-)

Gaan jullie de eerstvolgende keer mee? Klik hier voor actuele info en beschikbaarheid of neem contact op wanneer jullie speciale wensen hebben.

Neem contact op