Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Trouwen in Bilthoven

Trouwen in Bilthoven

Trouwen In Bilthoven, de bruiloft van Jurian en Nathalie werd gestart in Bilthoven waarna we naar de lage Vuursche zijn gegaan en eindigden in Amsterdam. Ik mocht de bruidsfotografie voor de gehele dag verzorgen. Prachtig weer, prachtige locaties en ook nog eens een geweldig leuk stel. Dit was een top dag!

Trouwen In Bilthoven stadhuis

Ook vandaag begon ik in het ouderlijk huis van de bruid waar Liesbeth Dubelaar al bezig was met het haar en de make-up van de bruid. Omdat ik altijd vroeg ben had ik rustig de tijd voor fotograferen van de jurk, de ringen en schoenen. Details die ik altijd graag verwerk in het bruidsalbum. De jurk was heel bijzonder, het is de jurk waar de moeder van de bruid in getrouwd is! Alle daggasten waren al aanwezig en wachtten in de hal tot de bel zou gaan.

Trouwen In Bilthoven

De bruidegom zou de bruid niet direct komen halen, maar werd welkom geheten door de ouders. Na de ontmoeting was er eerst tijd gereserveerd voor een heerlijk champagne ontbijt. Doordat het echt zomerweer was werd dit voor een groot deel in de tuin gedaan. De toon voor de dag was gezet, ontspannen en enórm genieten. Voor het bruidspaar was het ontspannen verloop van de dag erg belangrijk en alles was dan ook heel ruim gepland. Super!

Toen het bijna tijd was voor de trouwceremonie zijn de daggasten vooruit gereden naar het stadhuis van Bilthoven. Hier was ook een aantal vrienden van het bruidspaar aangekomen en werd gewacht op het bruidspaar. De Ford Mustang die het bruidspaar als trouwauto had was van verre te horen! Tijdens de trouwceremonie hebben de vader van de bruidegom en zus van de bruid op een hele leuke manier anekdotes verteld. Na een lach en traan en natuurlijk het JA woord is iedereen weer naar buiten gegaan. De trap en bordes van het Gemeentehuis in Bilthoven leent zich perfect voor een mooie groepsfoto, die was dan ook snel gemaakt.

Bruidsfotografie Bilthoven, Baarn en Amsterdam

Na de ceremonie vertrok iedereen naar Restaurant Boschoord in de bossen bij De lage Vuursche. Hier was een zeer uitgebreide lunch en werden verschillende pitches gehouden. Het persoonlijke karakter van de verhalen zorgde voor een heel intieme sfeer en was erg leuk om bij aanwezig te zijn. Wat leer ik mijn bruidspaar in korte tijd goed kennen! Aan het einde van de lunch werd de bruidstaart aangesneden en hebben we nog wat groepjes gefotografeerd.

Aan het einde van de lunch zijn we naar de tuinen van Kasteel Groeneveld gereden voor wat foto’s van het bruidspaar, nee niet voor het kasteel of op een bruggetje, maar gewoon in de prachtige natuur. Geen gedwongen, geposeerde shoot, niets voor mij. De shoot verliep heerlijk ontspannen en het bruidspaar kon samen genieten van alles wat gebeurd is en ’s avonds zou gebeuren. Een moment om even bij te komen!

Trouwen In Bilthoven bruidspaar
Trouwen In Bilthoven bruidstaart Boschoord Hilversum
Trouwen In Bilthoven
Trouwen In Bilthoven
Trouwen In Bilthoven bruidspaar in de natuur
Trouwen In Bilthoven op een bankje

Trouwen in Bilthoven en dan een knallend feest in Amsterdam

Na de shoot zijn we naar Amsterdam gereden waar het bruidspaar zich even op ging frissen in het hotel en ik op de feestlocatie onderstaande fotoclip in elkaar heb gezet. Toen het bruidspaar binnen kwam draaide deze op de beamer en groot scherm zodat alle gasten die er overdag niet bij konden zijn een groot deel van de dag kon meemaken. Dit geeft de gasten ook het gevoel op een bruiloftsfeest te zijn en niet zomaar op een feestje.

Exclusief trouwfeest na trouwen In Bilthoven

Jurian en Nathalie, jullie dag was bijzonder, enorm gezellig en ik weet zeker dat jullie het héél goed gaan hebben samen.

Geniet ervan!

Gaan jullie trouwen in Bilthoven en hebben jullie interesse in onze bruidsfotografie? Als jullie onderstaand jullie gegevens achterlaten gaan we elkaar snel ontmoeten, leuk!