Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Trouwen bij de Oranjerie van Paleis Soestdijk in Baarn

Trouwen bij de Oranjerie van Paleis Soestdijk in Baarn

Trouwen Bij De Oranjerie Van Paleis Soestdijk In Baarn. Een heel bijzondere dag die begon in Baarn voor de voorbereidingen. Paleis Soestdijk zou vandaag de zeer bijzondere trouwlocatie zijn waar getrouwd en gevierd zou worden. Een romantische plaats met een koninklijk tintje en een heel rijke historie. Het zou mijn eerste bruidsreportage worden bij de Oranjerie van Paleis Soestdijk aangezien het pas sinds kort mogelijk is om hier te trouwen.

Trouwen Bij De Oranjerie Van Paleis Soestdijk In Baarn

De voorbereidingen in Paleis Soestdijk

De dag begon met het omkleden in gescheiden kamers in het Paleis, de bruid op veilige afstand van de bruidegom. Dit zorgde ervoor dat ik zowel bij de bruid als bruidegom foto’s kon maken. Doordat zij gescheiden zouden omkleden was het eerste moment dat ze elkaar zouden ontmoeten echt een enorme verrassing! In de Koninklijke kamers zagen zij elkaar voor het eerst en dit was echt heel mooi om bij te mogen zijn.

Bruidsfotografie Paleis Soestdijk in Baarn

Trouwen Bij De Oranjerie Van Paleis Soestdijk

Na het aankleden en de eerste ontmoeting hebben we een bruidsreportage gemaakt in de tuinen van het paleis. Poseren voor de camera hadden ze helemaal geen zin in. Gelukkig werken wij heel anders en was het letterlijk als een wandeling in het park. Na het maken van hele mooie beelden, liepen we in de richting van de oranjerie.

En toen gebeurde er iets bijzonders, na afloop van de fotoshoot vertelde de bruidegom mij hoe leuk hij dit moment eigenlijk vond! Vooraf was hij best kritisch dat hij écht geen zin had in een fotoshoot, maar het pakte anders uit. Ze konden namelijk echt even echt samen zijn, rust, genieten van elkaar, het weer, de omgeving. Ze vonden het maken van de foto’s zelfs een bijzonder leuk moment van de dag!

Trouwen Bij De Oranjerie Van Paleis Soestdijk In Baarn

De fotoshoot bij De Oranjerie Van Paleis Soestdijk In Baarn

De tuinen van Paleis Soestdijk lenen zich geweldig voor een prachtige fotoshoot. Omdat dit in de tuinen van het Paleis kan hoeft er niet gereisd te worden. Je kunt daardoor in de ochtend beginnen op het landgoed en daar de hele dag blijven, echt heerlijk ontspannen.

Trouwen Bij De Oranjerie Van Paleis Soestdijk In Baarn
Trouwen Bij De Oranjerie Van Paleis Soestdijk In Baarn

Trouwceremonie bij De Oranjerie Van Paleis Soestdijk

De trouwceremonie werd voltrokken in de Oranjerie. In Paleis Soestdijk is een grote groep niet mogelijk en omdat het bruidspaar wel heel veel gasten bij de ceremonie wilde hebben konden ze uitwijken naar de Oranjerie, in de tuinen van het Paleis en prachtig gelegen aan de rand van het bos.

De trouwceremonie verliep emotioneel met een lach en een traan en werd mede dankzij verschillende sprekers bijzonder persoonlijk. In de tuinen van het Paleis was direct na de ceremonie was er tijd voor een toost met champagne en taart. Als eerste was er een feestelijke toost en daarna hebben we wat familie foto’s gemaakt en werd iedereen onder begeleiding meegenomen naar het Paleis. Ook kregen ze daar een persoonlijke rondleiding in kleine groepjes.

Trouwtaart Oranjerie Soestdijk
Oranjerie Soestdijk

Tot slot was er een lang diner wat heerlijk in de buitenlucht bij de Oranjerie gehouden kon worden. Mede dankzij het geweldige weer was dit alsof we in een zuid Europees land waren, zo mooi!

Trouwen Paleis Soestdijk In Baarn

Kortom, het was een prachtige dag en inmiddels heb ik meerdere bruiloften gepland staan op deze bijzondere locatie. Hebben jullie plannen om te Trouwen Bij de Oranjerie van Paleis Soestdijk In Baarn? Neem direct contact met ons op voor uitgebreide informatie over onze trouwfotografie.

Willen jullie meer van ons werk zien? Ga direct naar ons portfolio voor een goede indruk van onze unieke stijl.