Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Bruidsfotografie Amstelveen en Paleis Soestdijk in Baarn

Bruidsfotografie Amstelveen en Paleis Soestdijk in Baarn

Bas Uijlings Bruidsfotografie-Amstelveen en Paleis Soestdijk

Bruidsfotografie Paleis Soestdijk in Baarn

Bruidsfotografie Amstelveen en Paleis Soestdijk in Baarn – Deze dag begon in Amstelveen, net ten zuiden van het mooie Amsterdam Zuid, Bas kwam binnen toen de visagiste al hard aan het werk was. De lucht was zwart, onweer en zelfs hagel in augustus…

Zodra Constant zijn bruid Solmaz thuis op kwam halen met een prachtige Rolls brak de zon door en werd de dag ineens een stuk mooier! Wat een heerlijk moment is dat toch als verliefde mensen elkaar voor het eerst zien.

Na een korte fotoshoot in Amsterdam Zuid zijn we naar de tuinen van Kasteel Groeneveld gegaan in Baarn waar de Cava ontkurkt werd en alvast geproost op het aankomende ja woord. Tijdens de  ontspannen wandeling in het park was er voldoende tijd om gek te doen met zonnebrillen en sigaretten en is er heel veel gelachen! De foto’s die tussendoor gemaakt zijn versterkten dat effect en het stel genoot zichtbaar.

De trouwceremonie zou plaatsvinden in het statige Paleis Soestdijk en met een stralende zon, vrolijke daggasten en een super bruidspaar kan de dag nu al niet meer stuk! Begeleid door bruidskinderen werd Solmaz weggegeven door haar vader, de ceremonie werd voor de aanwezige gasten zowel in het Nederlands als Iraans uitgesproken wat deze nog persoonlijker maakte. Het live strijkorkest versterkte de ambiance van het Paleis, wat een happening!

Een dag vol gezonde spanning, tranen van geluk en een knalfeest met zowel band als Iraanse DJ, geweldig!

Constant en Solmaz, geniet van elkaar en nogmaals dank voor jullie blinde vertrouwen in mijn werk!