Ga naar de inhoud
Home » Blogpost » Beste bruidsfotograaf van Nederland op TV bij RTL4

Beste bruidsfotograaf van Nederland op TV bij RTL4

Afgelopen zondag was de uitzending van het TV programma Way of living op RTL 4 waarin Sanne Heijen op bezoek gaat bij de beste bruidsfotograaf van Nederland. In de TV uitzending bij RTL4 geeft hij enkele tips over fotografie en hij laat zijn favoriete trouwlocatie Kasteel de Hooge Vuursche van binnen zien aan de kijkers.

Wil je weten waarom dit zijn favoriete locatie is?

Kijk het tv programma RTLgemist via deze link:  http://www.rtl.nl/gemist/way-of-living/ 

Beste bruidsfotograaf van Nederland op TV bij RTL4

De Fotografie TIPS van BAS UIJLINGS:

  • Tip 1 Kies bewust een ander standpunt dan ooghoogte. Doordat je bijvoorbeeld vanaf de grond fotografeert kun je bijzondere elementen zoals een mooi plafond mooi vastleggen. Ook helpt een lager standpunt om een kamer wat ruimer vast te leggen. Voor de meeste ruimtes is een hoogte van ongeveer 1 meter ideaal.
  • Tip 2 Door het gebruik van een flitser kun je een donkere of kleine ruimte gezellig en ruimtelijk laten ogen. Met een goede camera en losse flitser is het mogelijk om de flitser achterstevoren te gebruiken waardoor de gehele ruimte verlicht lijkt te zijn door natuurlijk en zacht licht. Let op dat de kleur van de muur het licht kan kleuren.
  • Tip 3 Ruim het huis op en haal persoonlijke dingen uit beeld. Om een zo groot mogelijke groep potentiële kopers aan te spreken is het belangrijk dat het huis er neutraal uitziet. Hierdoor kunnen zij zich makkelijker voorstellen hoe het huis eruit zou zien wanneer zij er zouden wonen.
  • Tip 4 Voor een echt goede impressie van de ruimtes, omgeving en een opvallende presentatie is het verstandig om een professionele fotograaf en videograaf in te huren. De gebruikte apparatuur, belichting en de nodige ervaring leiden tot een serie beelden die een uitstekende impressie geven waarmee de verkoop snel te realiseren is. Bovendien is een professional in staat om objectief naar ruimtes te kijken en kan op basis van ervaring advies geven voor een optimaal resultaat.
Beste bruidsfotograaf van Nederland op TV bij RTL4

Ga voor meer informatie over Kasteel de Hooge Vuursche naar: www.hoogevuursche.nl

Voor meer informatie over dit programma kun je gaan naar www.wayofliving.tv

Heb je een vraag?Check beschikbaarheid