Same day edit, een film van jullie bruidsfotografie

Same day edit een film van jullie bruidsfotografie

Same day edit, een film van jullie bruidsfotografie…die op de trouwdag klaar is!

Tijdens jullie bruiloft beleven jullie heel veel bijzondere momenten. Momenten die het verhaal van jullie dag vertellen wil je natuurlijk zo snel mogelijk terug zien!

Wanneer maak je de slideshow?

In de rustige momenten tijdens het diner of receptie bewerk ik een selectie van de mooiste foto’s en zorg dat deze in een slideshow klaar staan als het feest bijna gaat beginnen. Natuurlijk sta ik standby voor eventuele speeches of een cadeau moment, maar meestal is er voldoende tijd om de slideshow klaar te hebben voordat het feest begint. Ook zijn we vaak met meerdere fotografen dus ook dat deel van de dag zal prachtig vastgelegd worden. We nemen een groot beamerscherm en beamer mee waarop de slideshow gedraaid zal worden. Iedereen kan bij binnenkomst direct zien hoe de dag geweest is!

Een bijzonder leuke impressie van de dag en bovendien hebben jullie avondgasten iets moois om naar te kijken als jullie nog van het dessert genieten.

Wanneer jullie na de trouwdag op huwelijksreis gaan willen jullie het liefste natuurlijk die foto’s terug kunnen zien op jullie smartphone of tablet. Als jullie dat willen stuur ik dezelfde avond de film zodat jullie deze mee kunnen nemen en tijdens jullie huwelijksreis al kunnen genieten van de eerste foto’s! Natuurlijk willen jullie voorbeelden zien, ik heb er onderstaand een aantal geplaatst zodat jullie een indruk kunnen krijgen hoe dit eruit ziet. Zie je dit al staan op jullie bruiloftsfeest op een scherm van 2 meter terwijl de DJ/band de eerste klanken laat horen? Jullie gasten zullen het geweldig vinden!

Bruidsfotografie in Arnhem, Landgoed Groot Warnsborn

Bruidsfotografie in Baarn, Kasteel De Hooge Vuursche

Bruidsfotografie in De Steeg, Landgoed Rhederoord

Bruidsfotografie in Barneveld, Kasteel de Schaffelaar

Bruiloft in Lisse, Kasteel de Keukenhof

Bruidsfotografie in San José, Zuid Spanje

Bruidsfotografie in Kaapstad, Greyton, Zuid Afrika

 

Kijk ook bij de Real Weddings voor inspirerende verhalen van andere bruidsparen en nog veel meer slideshows! Klik hier

Wil je een afspraak maken met ons voor een vrijblijvende kennismaking?

Maak een afspraak