Ga naar de inhoud
Home » Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland

Trouwen In Het Buitenland ibiza

Hoe zou het zijn om te trouwen in het buitenland?

Trouwen in het buitenland heeft iets magisch. Doordat je met een heel gezelschap meerdere dagen op een prachtige locatie door brengt ontstaat er een heel bijzondere sfeer. Intiem, gezellig en vooral heel ontspannen. Dit soort bruiloften genieten wij enorm van. Je ziet de mensen genieten van het heerlijke eten, de rustige planning, het prachtige weer of misschien even samen een paar dagen zonder de kids. Genieten.

Wij reizen dolgraag en hebben jarenlange ervaring met fotografie van bruidsparen die trouwen in het buitenland. Hebben jullie de wens om te trouwen in het buitenland? België, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Spanje, Portugal, Ibiza of misschien nog véél verder van huis? Lijkt het jullie gaaf om er een verre reis voor te maken naar Curaçao, San Francisco, New-York, Miami, Canada of zelfs Zuid-Afrika

In de afgelopen 10 jaar hebben we vrijwel ieder Europees land en 3 continenten mogen bezoeken voor trouwfotografie in het buitenland. Van een ceremonie in een woestijn tussen cactussen, aan zee, onder olijfbomen, in de mooiste heuvels tot aan de ondergaande zon tussen besneeuwde bergen. We hebben het ondertussen allemaal mogen meemaken en gebruiken die ervaring en kennis graag voor de mooiste vastlegging van jullie huwelijk.

Trouwfotografie In Het Buitenland rots in zee huwelijk

Trouwfotografie in het buitenland

Dankzij deze ervaringen in het buitenland weten wij heel goed wat we nodig hebben voor de allermooiste beelden van jullie destination wedding. We moeten namelijk de zeer kostbare apparatuur veilig weten te vervoeren en natuurlijk veel belangrijker, hoe we alle bestanden weer veilig in Nederland krijgen. We hebben voor alle apparatuur minimaal 2 backups bij ons en doordat wij Nikon, Profoto en Manfrotto ambassadeur zijn kunnen wij (mocht er toch iets mis gaan) ook in het buitenland heel snel beschikken over nieuwe apparatuur.

Trouwen In Het Buitenland Spanje Almeria

Uitgebreide ervaring met trouwen in het buitenland

Dat jullie voordeel hebben van onze ervaring met buitenlandse bruiloften is helder. We hebben uitgebreide ervaring. Daardoor weten we wat goed werkt qua dagindeling en zijn gewend om op onbekende plekken bijzonder mooie beelden te maken. Uiteraard in onze unieke stijl. Jullie willen bijvoorbeeld bijzondere beelden om aan de muur te kunnen hangen! Daarbij zijn we ook gewend om te werken in extreme temperaturen en hoe wij het beste onze apparatuur daarop kunnen instellen. Jullie kunnen dus helemaal loslaten. Jullie hoeven alleen maar te genieten van alles wat gebeurt. Wij zorgen ervoor dat het met de vastlegging van de mooiste momenten helemaal goed komt, zoals jullie mogen verwachten!

Uiteraard zijn wij vooral erg benieuwd naar jullie wensen, ideeën en mooie plannen waarmee jullie het perfecte trouwweekend kunnen beleven in het buitenland! Gedurende een buitenlandse bruiloft zullen wij veel in jullie directe omgeving zijn. Daarom is het erg prettig als dit van beide kanten dan super gezellig is. Jullie kunnen helemaal jezelf zijn, genieten van de dag terwijl wij ervoor zorgen dat de mooiste momenten tussen jullie, vrienden en familie zo mooi mogelijk vast gelegd worden!

Benieuwd of wij op jullie trouwdatum nog beschikbaar zijn? Vul snel jullie gegevens in en we nemen uiterlijk binnen 24 uur contact met jullie op.

Waarom een Nederlandse fotograaf of film maker meenemen?

De voordelen

  • We spreken dezelfde taal dus makkelijke communicatie = handig
  • Je kunt lachen om grappen en begrijpt elkaar veel beter dus krijg je beelden waar jullie echt plezier hebben
  • Jullie vrienden en familie kunnen ook eenvoudig communiceren met de makers. Spreken jullie vrienden, ouders en grootouders vloeiend Italiaans, Spaans, Frans?
  • Kennismaking vooraf en afronding achteraf in Nederland geven zekerheid. Met een lokale aanbieder is het vaak kennismaken via “beeldbellen” en hopen dat het goed komt met levering van de beelden en albums …
  • Je kunt langsgaan bij de beeldmaker om meerdere demo albums in te zien van hele bruiloften en een goed beeld krijgen van het kwaliteitsniveau
  • Bestanden en albums worden gewoon geleverd vanuit Nederland, angst of een pakket met jullie trouwalbum goed aankomt is er niet
  • Nabestellingen kunnen eenvoudig via ons, een Nederlandse leverancier

De nadelen

  • Hogere kosten doordat je ook de reis- en verblijfkosten betaalt voor de Nederlandse fotograaf/film makers.
  • Extra kosten omdat wij tijdens wacht- of reisdagen geen andere opdrachten aan kunnen nemen.
  • En verder geen, alleen maar voordelen ;-)
Destination wedding in South Africa George en Manon HD 1080p

Conclusie

In de aanloop naar de bruiloft is het fijn om jullie wensen te kunnen delen. Daarbij willen jullie uiteraard zekerheid dat de planning goed gevolgd gaat worden en afspraken nagekomen worden. Wat zijn jullie specifieke wensen en eisen aan de beeldmaker?

Welk kwaliteitsniveau verwachten jullie? Heerlijk als je gewoon bij de fotograaf en film maker langs kunt gaan in Nederland en meerdere albums van hele bruiloften hebt gezien om een goed beeld te vormen. Wanneer je met een lokale leverancier in zee gaat moet je maar afwachten wat je krijgt en soms is dat helemaal niets. We kennen de verhalen…

Zijn de beelden op de site die je gevonden hebt bijvoorbeeld wel echt allemaal van die maker? Of heeft die ze van een “stock website” gehaald? Het klinkt misschien heel vreemd, maar wij horen allerlei horror verhalen van teleurgestelde bruidsparen en als je alles optuigt om geweldig mooi te trouwen in het buitenland wil je dat het goed is en alles perfect verloopt.
Je doet zoiets meestal eenmalig.

Omdat wij de beelden veilig vervoeren naar huis en met de hand bewerkt worden in ons eigen kantoor kunnen jullie het album gewoon op gaan halen en nog even napraten over jullie geweldige trouw weekend!

Er is maar één kans om jullie trouwfotografie in het buitenland mooi vast te leggen waardoor je er nog jaren van kunt genieten.

Trouwen in het buitenland bruidspaar zonsondergang

Informatie aanvraag: Trouwen in het buitenland

Kortom, door onze jarenlange ervaring zullen wij jullie volledige zekerheid bieden.
Met de vastlegging van jullie herinneringen komt het helemaal goed.

Neem nu contact opHebben jullie speciale wensen? Laat het ons weten.
Wij zullen snel contact met jullie opnemen om de mogelijkheden met jullie af te stemmen.