Meteen naar de inhoud
Home » Nieuwbouw

Nieuwbouw

We hebben een nieuw kantoorpand gekocht en gaan in 2022 verhuizen!

We hebben gekozen voor een nieuwbouw project genaamd “Hanzekade” wat gebouwd wordt in Amersfoort. Midden in het land vlakbij de A1, A28 én het NS station Amersfoort Vathorst. Hier staat straks een prachtige Boutique store, kantoor, studio & cursus locatie!

Bas Uijlings fotografie en film kantoor
Impressie tekening 2019
Voortgang bouw 26 juni 2021
Voortgang bouw 26 juni 2021
Voortgang bouw 26 juni 2021
Voortgang bouw 26 juni 2021

Door de centrale ligging is het perfect bereikbaar voor iedereen die interesse heeft om met ons samen te werken. Doordat we meer ruimte hebben zullen we een grotere selectie van exclusieve lijsten en albums kunnen aanbieden in onze Boutique store.

Ook zijn we eenvoudig bereikbaar voor fotografen en film makers die bij ons opleidingen willen volgen en met gratis parkeergelegenheid voor de deur is dit een ultieme locatie om ons te vestigen.

Bouwtekeningen Hanzekade Amersfoort

Het ondertekenen van de nodige papieren bij de Notaris. Eindelijk is alles officieel!

Eind 2021 hebben we de sleutel gekregen en kon binnen gestart worden met de afbouw werkzaamheden. Zodra dit afgerond is zullen we dit natuurlijk groots gaan vieren met een feestelijke opening!

Heb je vragen aan ons? Neem contact op via mail, telefoon, sms of laat onderstaand je gegevens achter zodat we jou kunnen bereiken.