Home » Nieuwbouw

Nieuwbouw

Na veel twijfelen hebben we de knoop doorgehakt en een nieuw kantoorpand gekocht. In 2021 gaan we verhuizen!

We hebben gekozen voor een nieuwbouw project genaamd “Hanzekade” wat gebouwd wordt in Amersfoort. Midden in het land vlakbij de A1, A28 én het NS station Amersfoort Vathorst. Hier staat straks een prachtig kantoor voor ons en onze bruidsparen!

Bas Uijlings fotografie en film kantoor
Impressie tekening
03-2021
03-2021

Door de centrale ligging is het perfect bereikbaar voor bruidsparen die interesse hebben om met ons samen te werken. Doordat we meer ruimte hebben zullen we een grotere selectie van exclusieve lijsten en albums kunnen aanbieden in onze Boutique store.

Ook zijn we eenvoudig bereikbaar voor fotografen en film makers die bij ons opleidingen willen volgen en met gratis parkeergelegenheid voor de deur is dit een ultieme locatie om ons te vestigen.

Bouwtekeningen Hanzekade Amersfoort

Het ondertekenen van de nodige papieren bij de Notaris. Eindelijk is alles officieel!

De verwachte oplevering is Q2 of Q3 van 2021 en zodra we de afbouw klaar hebben zullen we dit natuurlijk groots gaan vieren met een feestelijke opening!

Regelmatig zullen we een up to date foto plaatsen van de meest recente voortgang. Heb je vragen aan ons? Neem contact op via mail, telefoon Whatsapp of laat onderstaand je gegevens achter zodat we jou kunnen bereiken.