Ga naar de inhoud
Home » Corona en trouwen

Corona en trouwen

Corona en trouwen, we krijgen er heel veel vragen over en dat is niet zo gek. “Corona” is het woord wat je op dit moment iedere dag honderden keren hoort, een woord wat tot 2019 nog stond voor een fris biertje met een schijfje limoen is veranderd in een begrip wat voor hamstergedrag, zorgen en veel angst zorgt.

Trouwdag verplaatsen in verband met Coronavirus

Op het moment dat jullie ons geboekt hebben en besluiten om jullie trouwdag te verplaatsen dan is dit mogelijk in goed overleg. Het is daarbij uiteraard erg handig om de nieuwe trouwdatum in overleg met ons af te stemmen, we worden vaak 1,5-2 jaar vooruit geboekt en dat betekent ook dat veel data in de weekenden in de populaire trouwmaanden al bezet zijn. Het zou kunnen voorkomen dat we een andere fotograaf in moeten zetten voor jullie trouwdag, dit zal altijd in overleg gaan met jullie.

Indien jullie in hetzelfde jaar verplaatsen naar een datum waarop wij beschikbaarheid hebben is verplaatsing kosteloos.

Uitval Fotograaf door Corona

Ook hier hebben we een oplossing voor. Stel dat de bruiloft door kan gaan volgens plan, maar dat de fotograaf die jullie geboekt hebben uit zou vallen door ziekte dan weten wij zeker dat alles toch nog goed komt.

Doordat wij met een groot team van professionele bruidsfotografen werken kan het gebeuren dat er een andere fotograaf komt op jullie huwelijk dan in eerste instantie de bedoeling was, maar dát er een goede fotograaf met uitgebreide ervaring komt om jullie mooiste dag vast te leggen staat vast.

corona en trouwen

Corona en trouwen, wat doet een Bruiloftverzekering?

Helaas is gebleken dat verschillende verzekeraars de voorwaarden aangepast hebben waardoor de uitbraak van dit virus en de gevolgen daarvan niet gedekt zijn door de polis. Dit betekent dat indien jullie als bruidspaar, jullie getuigen of jullie belangrijkste gasten ziek zouden zijn als gevolg van het corona virus dit niet gedekt is door de verzekering. Heb je vragen over de dekking van jullie bruiloftverzekering, raadpleeg je verzekeraar voor de meest recente informatie.

Hulp aan andere fotografen

Het kan een groot risico vormen om iemand te boeken die alleen werkt, wanneer deze uitvalt om wat voor reden dan ook zit je zonder fotograaf of cameraman. Dit is altijd zo, maar wordt door dit soort gebeurtenissen wel heel erg duidelijk. Omdat wij een groot team hebben en de meeste andere fotografen alleen werken willen wij ook aan andere fotografen onze hulp aanbieden in geval van nood.

Mocht je dit lezen als fotograaf en acuut hulp nodig hebben, neem dan contact op via help@basuijlings.com of bel in noodgevallen direct 06-17236586.

Volg de meest actuele informatie over Corona en trouwen

corona en trouwen rijksoverheid

Informatie van het RIVM


Informatie van de Rijksoverheid

Op zoek naar een trouwfotograaf?

Hebben jullie de fotografie van jullie huwelijk nog niet geregeld? Uiteraard zouden wij graag met jullie samen werken. Wij zijn flexibel met het verplaatsen van jullie trouwdatum indien dat noodzakelijk is en dankzij ons grote team kunnen wij vrijwel altijd beschikbaarheid beloven.

Ook bieden wij door middel van ons bijzondere “Beyond Wedding Shoot” concept de mogelijkheid om op een later moment waanzinnige foto’s van jullie te maken. Nu trouwen, supervette foto’s in het buitenland en in 2021 een supergaaf feest! Wij zijn er klaar voor!

Portfolio Beyond Wedding Shoot 

corona en trouwen bruidspaar

Vragen?

Heb je vragen aan ons of hulp nodig? Neem direct contact met ons op, we doen ons uiterste best jullie vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Telefonisch, Face-Time, SMS of WhatsApp: 06-17236586