Ervaringen

Ervaringen bruidsfotografie

De keuze voor een bruidsfotograaf is erg persoonlijk en vanzelfsprekend afhankelijk van de stijl en sfeer in de foto’s. Vergeet niet dat jullie trouwdag ook gezellig,  leuk en ontspannen moet kunnen zijn.  Kies daarom voor een bruidsfotograaf die echt past bij jullie en jullie wensen begrijpt zodat jullie lekker jezelf kunnen zijn en volop genieten!bas-uijlings

Om heel eerlijk te zijn werken wij niet zoals de traditionele fotograaf die portretten maakt terwijl jullie “hand in hand op een bruggetje” staan. Veel liever laten wij jullie intiem samen zijn, genieten van de dag en natuurlijk heel hard lachen! De beelden zullen dan altijd herinneren aan heel plezierige momenten en die fantastisch mooie trouwdag!

Voor ervaringen over onze werkwijze laten we graag bruidsparen aan het woord die eerder voor ons gekozen hebben. Je kunt vele en uitgebreide reviews over ons lezen op de trouw inspiratie website “The Perfect Wedding” of kijk voor een impressie naar onderstaande reviews:

Klik op onderstaande om direct naar The Perfect Wedding te gaan

The Perfect Wedding.
Bas Uijlings | Fotografie


Preview van enkele reviews:


Steven en An in Juni 2018

Bas Uijlings zorgde ervoor dat onze mooiste dag werd vastgelegd met de allermooiste foto’s!
Wauw de eerste keer dat ik de foto’s zag was ik ontroerd! Waren wij dat? Zo mooi! Het lijkt ook alsof je Bas al jaren kent. Zo sociaal, vriendelijk en joviaal. De foto’s zijn uniek, origineel en spontaan.
Het is dus een echte aanrader om deze topfotograaf te boeken!


Anita en Jochem in Mei 2017

Bas, wat ben jij een topper! We hebben gewoon genoten van de voorbereiding met jou en uiteraard op de dag zelf. Alle communicatie verliep vlekkeloos. Je reageerde super snel op mails/vragen. Onze loveshoot in Italië was fantastische! Wat was het gaaf om zo al te wennen aan de camera’s en jou en Tess al te leren kennen!  Op de dag zelf hebben we ook van je genoten. Foto’s maken met jou was erg ontspannen met veel gelach tussendoor.
Verder hadden we op onze trouwdag amper door dat je foto’s aan het schieten was. Dit terwijl jullie genoeg foto’s hebben gemaakt!! Dik compliment!! De foto’s zijn geweldig. Zijn dik tevreden over het eindresultaat. Emoties kan je terug lezen uit de foto’s, precies op de juiste moment zijn er foto’s geschoten, sprekende foto’s! We kunnen je aan iedereen aanbevelen!!! Zeer terecht beste trouwfotograaf van NL!!Trouwen Kasteel Hooge Vuursche
Marjolein en Jan in januari 2016

Wij zijn in januari ’16 getrouwd op Hooge Vuursche, met Bas als fotograaf. Bas is een zeer professionele fotograaf en zorgt voor een hele relaxte sfeer rondom de fotoshoots. De kwaliteit van de foto’s (en albums) is top, we kijken er nog vaak met plezier naar terug. Ook van onze gasten hebben wij veel positieve reacties gekregen op de foto’s. Bas was zeer flexibel met het proces na de dag zelf (ontwerpen van album ed.), wat voor ons erg fijn was aangezien wij de week na onze bruiloft verhuisden naar Sydney.

Wij hebben tijdens ons trouwdag ook een huwelijksfilm laten maken, een absolute aanrader!! De film is voor ons een hele persoonlijke herinnering geworden en weerspiegelt het gevoel van de dag erg mooi. De drone-shots maken het helemaal af.

Samenvattend: voor eenieder die nog aan het twijfelen is, ga voor Bas!trouwen in drentheAnnette en Edwin in mei 2016

W-A-U-W-W!! In mei van dit jaar (2016) zijn wij getrouwd. Vrienden van ons trouwden vorig jaar, dus toen hebben we Bas vanuit gast perspectief meegemaakt. Hoewel we toen nog niet wisten dat we gingen trouwen, wisten we wel al: we willen Bas.
We vonden hem ontzettend plezierig, niet té aanwezig maar wel in staat alle details vast te leggen en gezellig een babbeltje te maken, en als er een grote groep op de foto moet is dat ook een fluitje van een cent. Ook niet onbelangrijk: Bas ziet er representatief uit en maakt daarmee als vanzelf onderdeel uit van de gasten – die zich over het algemeen ook netjes kleden. En toen kwam onze dag: Bas was er op tijd (ook al was het een stukje rijden) en we hadden veel tijd om lekker rustig aan op te starten, wat voorbereidingsfoto’s te maken en op stap te gaan naar de locatie voor de foto’s. De shoot was leuk en gezellig: een heel fijn begin van de dag want daarna waren we helemaal ontspannen voor de rest van de dag. Bas weet precies wanneer hij waar moet zijn om de mooiste momenten vast te leggen. Toen we (al snel!) de foto’s op de mail kregen, vloeiden er dan ook de nodige tranen. Wat mooi. Prachtig.

Fantastisch. Geen woorden. De dag precies zoals het was, precies zoals we het ervaren hebben en precies zoals we het ons willen herinneren. Jammer dat we niet nog een keer trouwen: dan bellen we zeker weten weer met Bas!


Prijswinnende Bruidsfotografie Utrecht Bas Uijlings trouwfotografie (8)

Floris en Conny in 2015

Bas is creatief, energiek en gebruikt de nieuwste technieken om de perfecte foto’s te maken. Hij heeft de kracht om je op je gemak te stellen, zodat je stralend en zoals je écht bent wordt gefotografeerd. Daarnaast is hij ook enorm enthousiast en krijgt hij het voor elkaar om je hele gastengroep aan het einde van de bruiloft in het zwembad te laten springen en ons de day after zelfs in de zee!

Bas heeft onze driedaagse Italiaanse bruiloft van het begin tot het einde vastgelegd. Hij heeft de sfeer perfect weergegeven en de foto’s echt van ons gemaakt. Een fantastische fotograaf!


Giel en Kim in 2015Prijswinnende Bruidsfotografie Utrecht Bas Uijlings trouwfotografie (4)

Top fotograaf met passie voor zijn vak en dat zie je terug in de foto’s! Zeer vriendelijk, makkelijk in omgang, gastvrij en energiek. Hij is voor ons echt van toegevoegde waarde geweest in de voorbereiding en heeft onze dag nog bijzonderder gemaakt. Bas gaat met de tijd mee door gebruik te maken van de nieuwste ontwikkelingen zoals een drone voor fantastische lucht foto’s en het maken van slide show die tijdens ons avondfeest al draaide in de zaal en een enorme keuze wat betreft mogelijkheden voor het maken van een fantastisch mooi trouwalbum.


Bas Uijlings fotografie-054Rianne en Kris in 2015

Bas is een rustig persoon die luistert naar jouw wensen. Hij stelt het bruidspaar centraal en op hun gemak. We hebben een geweldige dag met hem beleefd en het eindresultaat was fantastisch!


Bas Uijlings fotografie-160Tessa en Wouter in 2015

Bas is een fotograaf die prachtige kwaliteit foto’s maakt maar ook die stap extra zet waardoor je dag nog mooier wordt. Bijvoorbeeld door de presentatie die hij op de dag zelf maakte. Deze werd al tijdens het feest vertoond en gaf alle gasten meteen een geweldige blik op hoe mooi het tot dan toe al was geweest! Bas is echt een aanrader en zijn geld waard!


Mandy en Reinder in 2014Bas Uijlings fotografie (102 van 463)

Zonder twijfel zouden wij Bas aan ieder bruidspaar aanraden. Zijn foto’s spreken natuurlijk voor zich (schitterend!) maar uit ervaring kunnen wij zeggen dat Bas naast een hele goede fotograaf ook een fijne aanvulling is op je bruiloft. Bas is vrolijk, enthousiast, ging super om met onze vrienden en familie (we hebben ontzettend veel complimenten gekregen) en heeft daarnaast een enorme bak ervaring en een goed oog voor detail.


Bas Uijlings fotografie-157Babbet en Martijn in 2014

Bas zijn werk en enthousiasme zijn fantastisch! Tijdens de foto-shoot hebben we erg veel lol gehad. Als super verrassing kregen we tijdens onze Honeymoon al een mail met alle foto’s en een opzet voor het trouwalbum. We zijn erg trots op het eindresultaat en krijgen erg veel leuke reacties van onze familie en vrienden. Als we onze trouwdag over mochten doen zouden we weer voor Bas kiezen. Bas heeft onze wensen zeer goed begrepen en onze verwachting overtroffen.


Ben je bang dat je de dag niet zo zult herinneren als deze was? Laat het ons weten, we zijn erg benieuwd naar jullie wensen en helpen jullie graag!