Ga naar de inhoud
Home » Ervaringen bruidsfotografie

Ervaringen bruidsfotografie

bas-uijlings

Ervaringen bruidsfotografie – De keuze voor een bruidsfotograaf is erg persoonlijk en vanzelfsprekend afhankelijk van de stijl en sfeer in de foto’s. Vergeet niet dat jullie trouwdag ook gezellig,  leuk en ontspannen moet kunnen zijn.  Kies daarom voor een bruidsfotograaf die echt past bij jullie en jullie wensen begrijpt zodat jullie lekker jezelf kunnen zijn en volop genieten!

Om heel eerlijk te zijn werken wij niet zoals de traditionele fotograaf die portretten maakt terwijl jullie “hand in hand op een bruggetje” staan. Veel liever laten wij jullie intiem samen zijn, genieten van de dag en natuurlijk heel hard lachen! De beelden zullen dan altijd herinneren aan heel plezierige momenten en die fantastisch mooie trouwdag!

Voor ervaringen over onze werkwijze laten we graag bruidsparen aan het woord die eerder voor ons gekozen hebben.
Je kunt vele en uitgebreide reviews over ons lezen op de trouw inspiratie website “The Perfect Wedding” of kijk voor een impressie naar onderstaande reviews

Bruidsparen delen hun ervaringen bruidsfotografie:

Een kleine greep uit de ervaringen met onze bruidsfotografie en film op The Perfect Wedding


L&A Mei 2019

Bas Uijlings heeft onze bruiloft op een geweldige manier vastgelegd.
Zowel wat betreft foto’s als film zijn we supertevreden. Familie en vrienden vonden het resultaat bijzonder en de kwaliteit hoog.  
We hebben Bas al bij meerdere vrienden aangeraden. 
Wij zelf en onze gasten voelden ons op ons gemak bij Bas en assistenten waardoor het allemaal heel naturel en vanzelfsprekend aanvoelde. 

Steven en An Juni 2018

Bas Uijlings zorgde ervoor dat onze mooiste dag werd vastgelegd met de allermooiste foto’s!
Wauw de eerste keer dat ik de foto’s zag was ik ontroerd! Waren wij dat? Zo mooi! Het lijkt ook alsof je Bas al jaren kent. Zo sociaal, vriendelijk en joviaal. De foto’s zijn uniek, origineel en spontaan.
Het is dus een echte aanrader om deze topfotograaf te boeken!


Anita en Jochem Mei 2017

Onze ervaringen bruidsfotografie met Bas Uijlings – Bas, wat ben jij een topper! We hebben gewoon genoten van de voorbereiding met jou en uiteraard op de dag zelf. Alle communicatie verliep vlekkeloos. Je reageerde super snel op mails/vragen. Onze loveshoot in Italië was fantastisch! Wat was het gaaf om zo al te wennen aan de camera’s en jou en Tess al te leren kennen! Op de dag zelf hebben we ook van je genoten. Foto’s maken met jou was erg ontspannen met veel gelach tussendoor.
Verder hadden we op onze trouwdag amper door dat je foto’s aan het schieten was. Dit terwijl jullie genoeg foto’s hebben gemaakt!! Dik compliment!! De foto’s zijn geweldig. Zijn dik tevreden over het eindresultaat. Emoties kan je terug lezen uit de foto’s, precies op de juiste moment zijn er foto’s geschoten, sprekende foto’s! We kunnen je aan iedereen aanbevelen!!! Zeer terecht beste trouwfotograaf van NL!!


Marjolein en Jan Januari 2016

Ervaringen bruidsfotografie Trouwen Kasteel Hooge Vuursche

Wij zijn in januari ’16 getrouwd op Kasteel De Hooge Vuursche, met Bas als fotograaf. Bas is een zeer professionele fotograaf en zorgt voor een hele relaxte sfeer rondom de fotoshoots. De kwaliteit van de foto’s (en albums) is top, we kijken er nog vaak met plezier naar terug. Ook van onze gasten hebben wij veel positieve reacties gekregen op de foto’s. Onze ervaring met de bruidsfotografie van het team van Bas is top! Hij was zeer flexibel met het proces na de dag zelf (ontwerpen van album ed.), wat voor ons erg fijn was aangezien wij de week na onze bruiloft verhuisden naar Sydney. Wij hebben tijdens ons trouwdag ook een huwelijksfilm laten maken, een absolute aanrader!! De film is voor ons een hele persoonlijke herinnering geworden en weerspiegelt het gevoel van de dag erg mooi. De drone-shots maken het helemaal af.

Samenvattend: voor eenieder die nog aan het twijfelen is, ga voor Bas!


Annette en Edwin Mei 2016

trouwen in drenthe

W-A-U-W-W!! In mei van dit jaar (2016) zijn wij getrouwd. Vrienden van ons trouwden vorig jaar, dus toen hebben we Bas vanuit gast perspectief meegemaakt. Hoewel we toen nog niet wisten dat we gingen trouwen, wisten we wel al: we willen Bas.
We vonden hem ontzettend plezierig, niet té aanwezig maar wel in staat alle details vast te leggen en gezellig een babbeltje te maken, en als er een grote groep op de foto moet is dat ook een fluitje van een cent. Ook niet onbelangrijk: Bas ziet er representatief uit en maakt daarmee als vanzelf onderdeel uit van de gasten – die zich over het algemeen ook netjes kleden. En toen kwam onze dag: Bas was er op tijd (ook al was het een stukje rijden) en we hadden veel tijd om lekker rustig aan op te starten, wat voorbereidingsfoto’s te maken en op stap te gaan naar de locatie voor de foto’s. De shoot was leuk en gezellig: een heel fijn begin van de dag want daarna waren we helemaal ontspannen voor de rest van de dag. Bas weet precies wanneer hij waar moet zijn om de mooiste momenten vast te leggen. Toen we (al snel!) de foto’s op de mail kregen, vloeiden er dan ook de nodige tranen. Wat mooi. Prachtig.

Fantastisch. Geen woorden. De dag precies zoals het was, precies zoals we het ervaren hebben en precies zoals we het ons willen herinneren. Jammer dat we niet nog een keer trouwen: dan bellen we zeker weten wéér met Bas!


Floris en Conny Juli 2015

ervaringen bruidsfotografie

Bas is creatief, energiek en gebruikt de nieuwste technieken om de perfecte foto’s te maken. Hij heeft de kracht om je op je gemak te stellen, zodat je stralend en zoals je écht bent wordt gefotografeerd. Daarnaast is hij ook enorm enthousiast en krijgt hij het voor elkaar om je hele gastengroep aan het einde van de bruiloft in het zwembad te laten springen en ons de day after zelfs in de zee!

Bas heeft onze driedaagse Italiaanse bruiloft van het begin tot het einde vastgelegd. Hij heeft de sfeer perfect weergegeven en de foto’s echt van ons gemaakt. Een fantastische fotograaf!


Babbet en Martijn Mei 2014

ervaringen bruidsfotografie

Bas zijn werk en enthousiasme zijn fantastisch! Tijdens de foto-shoot hebben we erg veel lol gehad. Als super verrassing kregen we tijdens onze Honeymoon al een mail met alle foto’s en een opzet voor het trouwalbum. We zijn erg trots op het eindresultaat en krijgen erg veel leuke reacties van onze familie en vrienden. Als we onze trouwdag over mochten doen zouden we wéér voor Bas kiezen. Bas heeft onze wensen zeer goed begrepen en onze verwachting overtroffen.


Wereldwijde erkenning

Ook door de trouwbranche en internationale jury’s wordt ons werk gewaardeerd. We hebben inmiddels vrijwel iedere award gewonnen die er te winnen is in fotografieland en we mogen ons rekenen tot de allerbeste bruidsfotografen van de wereld! Vele bladen hebben ons werk gepubliceerd, we zijn op TV te zien en hebben vele radio interviews gegeven over onze manier van werken. Ook zijn we merk ambassadeur van de grootste merken zoals Manfrotto, Profoto en Nikon. Marktleiders die op basis van ons werk en betrouwbaarheid graag met ons samenwerken. Kijk op deze speciale pagina voor uitgebreide informatie over de awards.

ervaringen bruidsfotografie


Maak jij je zorgen dat je de dag niet zo zult herinneren als deze was?
Natuurlijk hopen we dat we met deze ervaringen bruidsfotografie van eerdere bruidsparen jullie een meer inzicht in onze werkwijze hebben kunnen geven. Willen jullie een afspraak voor een persoonlijke kennismaking?
Laat het ons weten, we zijn erg benieuwd naar jullie wensen en helpen jullie graag!