Tarieven Bruidsfotografie

Tarieven Bruidsfotografie

Na gemiddeld 20 minuten is de bruidstaart verdwenen en na 2 uur ook het diner. De muziek en mooie woorden vervliegen en je kleding wordt nooit meer zo schoon als toen je “JA, ik wil” zei. Hoe gaan jullie al deze mooie dingen herinneren?

De échte waarde van fotografie is vaak moeilijk te bepalen en pas achteraf wordt dit duidelijk. Een traan, een lach, een tedere aanraking. Het zijn kleine momenten die wij weten vast te leggen tijdens een heel bijzondere dag, jullie trouwdag! Ook fotograferen wij zo veel mogelijk gasten, mensen waar jullie een belangrijke emotionele verbinding mee hebben. Ouders, broers, zusjes, familie en natuurlijk hele goede vrienden.

Wie jullie kiezen voor de bruidsfotografie is echt de enige keuze die je maakt voor de rest van je leven en bruidsfotografie betekent voor ons zo veel méér dan “kiekjes schieten” op een trouwdag, het is écht het mooiste beroep ter wereld om zulke dierbare herinneringen te mogen maken!

Willen jullie na 30 jaar in jullie album kijken en je weer even net zo voelen als toen?  Neem contact op en deel jullie wensen met ons, wij  gaan ze overtreffen!


Bruidsfotografie door Bas & 2e bruidsfotograaf is mogelijk vanaf 8 uren inclusief handgemaakt Italiaans trouwalbum voor 3.000 euro

Bruidsfotografie door één van onze fotografen uit het team is mogelijk vanaf 6 uren inclusief trouwalbum voor 1.500 euro

Wil je informatie over de beschikbaarheid van onze fotografen?