Tarieven Bruidsfotografie

Tarieven Bruidsfotografie

Na gemiddeld 20 minuten is de bruidstaart verdwenen en na 2 uur ook het diner. De muziek en mooie woorden vervliegen en je kleding wordt nooit meer zo schoon als toen je “JA, ik wil” zei. Hoe gaan jullie al deze mooie dingen herinneren?

De échte waarde van fotografie is vaak moeilijk te bepalen en pas achteraf wordt dit duidelijk. Een traan, een lach, een tedere aanraking. Het zijn kleine momenten die wij weten vast te leggen tijdens een heel bijzondere dag, jullie trouwdag! Ook fotograferen wij zo veel mogelijk gasten, mensen waar jullie een belangrijke emotionele verbinding mee hebben. Ouders, broers, zusjes, familie en natuurlijk hele goede vrienden.

Wie jullie kiezen voor de bruidsfotografie is echt de enige keuze die je maakt voor de rest van je leven en bruidsfotografie betekent voor ons zo veel méér dan “kiekjes schieten” op een trouwdag, het is écht het mooiste beroep ter wereld om zulke dierbare herinneringen te mogen maken!

Willen jullie na 30 jaar in jullie album kijken en je weer even net zo voelen als toen?  Neem contact op en deel jullie wensen met ons, wij  gaan ze overtreffen!


Bruidsfotografie door Bas & 2e bruidsfotograaf is mogelijk vanaf 8 uren inclusief handgemaakt Italiaans trouwalbum voor 3.000 euro

Bruidsfotografie door één van onze fotografen uit het team is mogelijk vanaf 6 uren inclusief trouwalbum voor 1.500 euro

Wil je informatie over de beschikbaarheid van onze fotografen?

Bruidsfotografie in het buitenland
Trouwen jullie in België, Italië, Spanje, Ibiza of misschien verder van huis? Een destination wedding op Curaçao, New-York, Miami, Canada of zelfs Zuid-Afrika? Wij fotograferen uiteraard wereldwijd huwelijken en maken graag een maatwerk afspraak voor jullie “Destination Wedding”!

bruidsfotografie italie

Privacy
Indien jullie prijs stellen op volledige privacy, geen enkel bericht online en offline over jullie huwelijk dan is dit vanzelfsprekend mogelijk. Deze optie wordt veel gekozen door bekende Nederlanders en mensen die werkzaam zijn in belangrijke functies van grote bedrijven.

Huwelijksfotografie in Oudenbosch

Beschikbaarheid en reserveren

Uiteraard zijn wij vooral erg benieuwd naar jullie wensen, ideeën en mooie plannen voor de perfecte trouwdag! Gedurende de trouwdag zullen wij veel in jullie directe omgeving zijn en het is erg prettig als dit van beide kanten dan super gezellig is. Jullie kunnen dan helemaal jezelf zijn, genieten van de dag terwijl wij ervoor zorgen dat die mooiste momenten tussen jullie vast gelegd worden!
Benieuwd of wij op jullie trouwdatum nog beschikbaar zijn? Vul onderstaand jullie gegevens in, we nemen zo snel mogelijk (uiterlijk binnen 24 uur) contact met jullie op.

Prijswinnende Bruidsfotografie Utrecht Bas Uijlings trouwfotografie (5)