After weddingshoot IBIZA

After weddingshoot IBIZA

LET’S GO TO IBIZA!

For English please visit: BU Wedding Photography

Stel je voor… nog een keer je trouwjurk aan! Op Ibiza… met de geur van de zee, het zand tussen je tenen en je haren in de wind. Wanneer je om je heen kijkt zie je je geliefde met daarachter een prachtige zonsondergang. Niets kan op dat moment beter en dan is er ook nog eens een topfotograaf en/of videograaf bij je die dat allemaal voor jullie vastlegt… Dat is de After weddingshoot IBIZA!

 

Foto’s van jullie samen in jullie trouwkleding in het buitenland, supergaaf! En wij bieden jullie de kans om jullie nog één keer helemaal uit te leven met jullie trouwkleding aan. Dit is dé ultieme kans dé foto’s te laten maken waar jullie op de trouwdag nooit van hadden durven dromen! Nu hoef je niet meer bang te zijn dat je voor het altaar staat met uitgelopen make-up, een kapot overhemd of haren in een ”coupe douche” door de zoute zee waarin jullie hebben gestoeid.

Deze fotoshoot is op een andere dag dan jullie trouwdag en heeft totaal geen grenzen, dus ALLES kan!!

Willen we dit met z’n allen kunnen realiseren, moeten we natuurlijk wel de perfecte locatie hebben. We hebben al vele landen bezocht en hebben besloten om dit jaar opnieuw voor het prachtige eiland Ibiza te kiezen!

FOTOGRAFIE

Tijdens de “After weddingshoot IBIZA” bieden wij geïnteresseerde bruidsparen een fotoshoot aan waar bijna iedereen stiekem van droomt. We zullen zorgen dat de shoot zich bevindt in een veilige omgeving, een ontspannen sfeer heeft en volkomen grenzeloos is. Van liefdevolle foto’s op het strand met een prachtige zonsondergang, in het hoge gras tussen oude bomen en toffe shots in het water waar op te zien is dat jullie de grootste lol met elkaar hebben. Er zal in de shoot voldoende variatie zitten met verschillende locaties.

De shoot zal zo’n 4-6 uur in beslag nemen afhankelijk van jullie wensen, weer en locatieomstandigheden. Heerlijk ontspannen en genieten van elkaar terwijl wij de mooiste foto’s maken. Natuurlijk gaan we ook gezellig wat eten(ijsje!) of drinken we een wijntje, gewoon omdat het kan… ;-)
Belangrijk om te weten; We zetten echt ALLES in voor waanzinnige foto’s, onderwater camera, drone, studio flitssets op locatie en als je dat wilt kun je professionele visagie boeken. Echt ALLES!!

We willen aan iedereen die deelneemt de volledige aandacht schenken.
Daarom plannen wij op één dag, één shoot, met één bruidspaar. Dit betekent dat jullie 4-6 uur lang onze volledige aandacht krijgen, alleen met ons team. Tijdens het boeken kunnen jullie je voorkeur voor een dag doorgeven.

Lees verder…

After weddingshoot IBIZA

 FILM

Willen jullie ook supervette clip met bewegende beelden van deze After weddingshoot IBIZA? Dat is uiteraard ook mogelijk!

VERBLIJF

Een deel van ons team, inclusief Bas Uijlings zelf zal de gehele week op Ibiza zijn. Waar jullie wat boeken is niet zo belangrijk, Ibiza is niet groot en alles is maximaal een uurtje rijden.

After weddingshoot IBIZA

VERVOER

Het kiezen van de beste vlucht naar Ibiza laten we geheel aan jullie over, een huurauto is handig. We willen jullie daar een toffe beleving bieden en misschien gaan jullie er wel een korte vakantie van maken? We laten jullie volledig je gang gaan. Genieten staat voorop!

WANNEER

Wij verblijven van 16 tot 23 oktober 2018 op het prachtige eiland en zullen jullie de mogelijkheid geven om jullie beschikbaarheid door te geven op één van deze dagen.

MOGELIJKHEDEN

Deze after weddingshoot vullen wij in naar jullie wens. Willen jullie gave foto’s op een rotskust, in een toffe boomgaarde of in de middeleeuwse stadse straatjes van Eivissa stad? Jullie bepalen waar we gaan schieten, wij gaan jullie verbazen met de resultaten!

KOSTEN

Doordat wij een hele week op het eiland verblijven kunnen wij jullie deze shoot aanbieden zonder hoge kosten voor vlucht en hotel voor onze crew. Dit betekent dat we de kosten voor de after weddings shoot zo laag mogelijk kunnen houden.

Meer info over kosten

 

After weddingshoot IBIZA

Weet je nu al zeker dat jullie mee willen? Klik op “Lees verder” laat jullie gegevens achter en we gaan het gewoon regelen, simpel. :-)

Lees verder…