Favoriete leveranciers

Favoriete leveranciers

Een huwelijksdag komt tot stand na heel veel zoeken, regelen en het maken van afspraken. Om jullie op weg te helpen vinden jullie onderstaand diverse partners van Bas Uijlings | bruidsfotografie waar wij graag mee samenwerken. Stuk voor stuk betrouwbare, ervaren, kwalitatief zeer goede leveranciers en ook gewoon gezellige mensen die je graag op je huwelijksdag erbij wilt hebben!

Wedding planners


Geen enkele bruiloft kan plaatsvinden zonder goede planning, dat is de reden dat ik graag samenwerk met ervaren planners. Zij weten als geen ander wat nodig is om een huwelijksdag soepel te laten verlopen en jullie te ontzorgen zodat jullie volledig kunnen genieten van die prachtige dag(en).

Voor een high end huwelijk in Nederland of trouwfeest in het buitenland heb je iemand nodig die lokaal bekend is, contacten heeft, de juiste leveranciers weet te vinden en jullie taal spreekt. Weddingplanners worden vaak onderschat, ze zijn een onzichtbare kracht op de trouwdag die er voor zorgt dat alles vlekkeloos verloopt.

Annelies Hollander www.art2arrange.nl
Shirley Pisano www.bloomwedding.nl
Astrid Blaauw www.astridblaauw.nl
Wiesje Hallewas www.weddingenplanning.nl
Liz van de Lande www.weddingbliz.nl
Callista van Delft  www.callistas.nl

Trouwkaarten

Dankzij een intensieve samenwerking kunnen klanten van Bas Uijlings | bruidsfotografie profiteren van bijzondere voordelen bij: Stijlvolle Trouwkaarten Ga naar de site en ontwerp je eigen kaart, of gebruik een sjabloon voor een unieke uitnodiging voor jullie mooiste dag!

Voor luxe drukwerk en trouwkaarten voor een high end wedding verwijs ik jullie graag naar www.cardwise.nl. Ieder ontwerp is afgestemd op jullie wensen en daardoor uniek.

Trouwambtenaren


De ceremonie zegt veel over jullie, als je geen standaard verhaaltje wilt maar een spetterend enthousiast verhaal van iemand die echt geïnteresseerd is in jullie kun je niet om deze speciale trouwambtenaren heen.
Cora Vonk www.coravonk.nl
Andrea Schipper www.iktrouwjou.nl
Joanne Littooij www.trouwambtenaarjoanne.nl
Marijke Plas www.jouwtrouwambtenaar.nl
Carina Roemers www.carinaroemers.nl


Bruidsbloemen

Marte Glasbergen www.bloomyourlife.nl
Bijzonder Bloemen www.bijzonderbloemen.nl

Visagie en Hairstyling


Als je je mooi voelt zul je stralen en meer kunnen genieten. Als je er zeker van wilt zijn dat je er de hele dag perfect uitziet moet je een goede make-up en hairstylist boeken. Liesbeth zorgt ervoor dat je straalt en dat zie je op de foto’s! Kijk naar Liesbeth Dubelaar op www.liesbethdubelaarvisagie.nl

Op je mooiste dag wil jij natuurlijk ook de hele dag stralen! Wat dacht je van een prachtig bruidskapsel en een mooie natuurlijke airbrush Bruidsmake-up, afgestemd op jouw persoonlijke wensen? Ook werk ik graag samen met Djamila Smit van Bruid en Beauty. De bruidsstyliste met jarenlange ervaring die in heel Europa op locatie komt. Laat je verrassen door de hoogstaande kwaliteit, creativiteit en persoonlijke aandacht! Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Kijk dan snel op www.bruidenbeauty.nl Wist je trouwens dat airbrush foundation ook super geschikt is voor mannen? Airbrush oogt namelijk heel natuurlijk, maakt egaal en geeft niet af!


Trouwlocaties

Kasteel de Hooge Vuursche www.hoogevuursche.nl
Een kasteel wat zijn weerga niet kent. Magnifiek in alle opzichten en oog voor detail. Alles tot in de puntjes geregeld en niet voor niets allerbeste trouwlocatie van 2017. Stiekem is dit echt mijn favoriete trouwlocatie, in de buurt, alles top geregeld en ik ben er zelf ook getrouwd! We komen meerdere keren per jaar op het Kasteel en zijn er zéér goed bekend.

Kasteel De Vanenburg www.vanenburg.nl
In het midden van het land, op de Veluwe en aan de rand van Putten ligt het 17e-eeuwse landgoed van Kasteel De Vanenburg. Een locatie waar de gehele huwelijksdag kan worden verzorgd, van burgerlijk huwelijk tot kerkelijk huwelijk, van bruidstaart tot receptie, van diner tot overnachting. Stijlvolle gebouwen, prachtig aangelegde tuinen met mooie waterpartijen en een weids landgoed bieden elke fotograaf ongelimiteerde mogelijkheden en veel inspiratie om een prachtige fotoreportage te kunnen maken.

De Marienhof www.marienhof.nl
Prachtig gelegen eeuwenoud klooster in het stadscentrum van Amersfoort waar 600 jaar geleden al werd getrouwd. Tevens een prachtige binnen locatie voor fotografie voor de dagen dat het weer niet zo meezit. Het is een romantische locatie met verschillende ruimtes voor een kleine intieme tot groepen van 175 personen.

Slot Zeist www.slotzeist.com
Een statige locatie in het midden van Nederland met veel cultuur, prachtig park en grote trouwzalen.


Muziek

Jennifer Ewbank www.jenniferewbank.nl
Singer-songwriter met een prachtige unieke stem die niemand onberoerd zal laten. Het meisje dat vriend en vijand verbaasde met de stem en uitstraling van een engel tijdens de eerste serie van “The Voice of Holland”, waar zij uiteindelijk de halve finale wist te behalen. Tijdens jullie huwelijksdag kan zij zingen tijdens de ceremonie en diner en in de tussengelegen tijd kan zij de kids vermaken door een eigen CD op te nemen inclusief eigen CD hoes. En dat allemaal tijdens jullie huwelijksdag, uniek!

Floor Hansen www.Lovesound.nl
Muziek is iets wat op ieder moment van jullie huwelijksdag een toegevoegde waarde kan hebben. Of het de ceremonie is, jullie receptie, diner of feest… de juiste muziek is onmisbaar. Een bruiloft is een feestdag, iedereen is vrolijk en op bepaalde momenten zal er ook een emotioneel traantje om de hoek komen kijken. Wat is er nou mooier dan deze emotionele en vreugdevolle momenten te omlijsten met muziek? Kijk naar alle mogelijkheden en vraag gerust om advies, we helpen jullie graag op weg!

Hit2Me www.rockitmusicproductions.nl/hitmecoverband/
Een jonge band die er binnen no time een knalfeest van maakt. De energie knalt de feestzaal in en je bent verzekerd van een volle dansvloer.

Interesse in ons werk in samenwerking met één van onze favoriete leveranciers? Neem nu direct contact op met ons en we gaan er iets moois van maken!