Ga naar de inhoud
Home » Partners

Partners

Een huwelijksdag komt tot stand na heel veel zoeken, regelen en het maken van afspraken. Om jullie op weg te helpen vinden jullie onderstaand diverse partners van Bas Uijlings Fotografie & Film waar wij regelmatig en graag mee samenwerken. Stuk voor stuk betrouwbare, ervaren, kwalitatief zéér goede leveranciers en ook gewoon gezellige mensen die je graag op je huwelijksdag erbij wilt hebben!

Weddingplanner

Geen enkele bruiloft kan plaatsvinden zonder goede planning, dat is de reden dat wij graag samenwerken met ervaren weddingplanners. Zij weten als geen ander wat nodig is om een huwelijksdag soepel te laten verlopen en jullie te ontzorgen zodat jullie volledig kunnen genieten van die prachtige dag(en).

Voor een high end huwelijk in Nederland of trouwfeest in het buitenland heb je iemand nodig die lokaal bekend is, contacten heeft, de juiste leveranciers weet te vinden en jullie taal spreekt. Weddingplanners worden vaak onderschat, ze zijn een onzichtbare kracht op de trouwdag die er voor zorgt dat alles vlekkeloos verloopt.


Nederland & België
Astrid Blaauw –www.astridblaauw.nl
Shirley Pisano – www.bloomwedding.nl
Wiesje Hallewas – www.weddingenplanning.nl
Liz van de Lande – www.weddingbliz.nl
Jolijn Tigchelaar – www.mijnweddingplanner.nl

Frankrijk
Gretha Wijbenga – www.greatweddingsinfrance.com
Annelies Hollander – www.art2arrange.nl

Italië
Inge Peters Rit – trouwenitalie.nl
Helena Steurbaut – artanna.be

Oostenrijk & Zwitserland
Mirjam Vermeulen-Fiege – www.marryandmore.nl

Spanje – Ibiza – Mallorca
Marion van Zutphen – trouwenopibiza.eu/
Helena Steurbaut – artanna.be

Muziek

Floor Hansen (Lovesound)

Floor Hansen www.love-sound.nl
Muziek is iets wat op ieder moment van jullie huwelijksdag een toegevoegde waarde kan hebben. Of het de ceremonie is, jullie receptie, diner of feest… de juiste muziek is onmisbaar. Een bruiloft is een feestdag, iedereen is vrolijk en op bepaalde momenten zal er ook een emotioneel traantje om de hoek komen kijken. Wat is er nou mooier dan deze emotionele en vreugdevolle momenten te omlijsten met muziek? Kijk naar alle mogelijkheden en vraag gerust om advies, we helpen jullie graag op weg!

Jennifer Ewbank www.jenniferewbank.nl
Singer-songwriter met een prachtige unieke stem die niemand onberoerd zal laten. Het meisje dat vriend en vijand verbaasde met de stem en uitstraling van een engel tijdens de eerste serie van “The Voice of Holland”, waar zij uiteindelijk de halve finale wist te behalen. Tijdens jullie huwelijksdag kan zij zingen tijdens de ceremonie en diner en in de tussengelegen tijd kan zij de kids vermaken door een eigen CD op te nemen inclusief eigen CD hoes. En dat allemaal tijdens jullie huwelijksdag, uniek!

Benjamin Kuijpers https://www.threesomejazz.nl & https://www.love-sound.nl/artiest/benjamin/
Wat een top artiest is dit! Veelzijdig met een stem met een rauw randje. Vol liefde maakt hij zijn muziek en kan ingezet worden als Saxofonist en vocalist. Klein tijdens de ceremonie, uitbreiden tijdens de borrel en een knallend feest als afsluiting van de dag. Benjamin kan het allemaal!

The Piano Bar https://www.thepianobar.nl
Een heel bijzondere bar die eruit ziet als een grote vleugel met een pianist die jullie borrel of feest met live muziek wel heel speciaal maakt!

Trouwambtenaren

De ceremonie zegt veel over jullie, als je geen standaard teksten wilt maar een enthousiast verhaal van iemand die écht geïnteresseerd is in jullie kun je niet om deze speciale trouwambtenaren heen.

Annemarie Bruning – www.uwceremoniespreker.nl
Carina Roemers – www.carinaroemers.nl
Joanne Littooij – www.trouwambtenaarjoanne.nl
Marijke Plas – www.jouwtrouwambtenaar.nl
Dirk Zeelenberg – www.dirkzeelenberg.nl
Cora Vonk – www.coravonk.nl

Bruidsbloemen & Styling

Voor de allermooiste bloemen op je bruiloft moet je kunnen vertrouwen op de ware professionals in de branche.
Alleen de allerbeste leveranciers bevelen we graag aan.

Marc Knijnenberg & Raymond Bogaarts – www.flowerfashion.nl
Marte Glasbergen – www.bloomyourlife.nl
Bianca Thomas – https://perplexz.com
Bijzonder Bloemen – www.bijzonderbloemen.nl

Visagie en Hairstyling

Dat de bruids make-up belangrijk is zijn wij het helemaal mee eens, een mooie bruid is zelfverzekerd en straalt de hele dag. Iedere foto profiteren wij van goed werk door een professional. Onderstaande dames bevelen wij graag aan, ze komen op locatie en zijn echte professionals.

Maren de Veen – www.harenbymaren.com
Djamila Smit – www.bruidenbeauty.nl
Bionda Kraaij – www.salonlxl.com
Lonneke van Dijk – www.fashionhairstylist.nl

Trouwlocatie


Kasteel De Hooge Vuursche
www.hoogevuursche.nl

Een kasteel wat zijn weerga niet kent. Magnifiek in alle opzichten en oog voor detail. Alles tot in de puntjes geregeld en niet voor niets allerbeste trouwlocatie van 2017. Stiekem is dit echt mijn favoriete trouwlocatie, in de buurt, alles top geregeld en ik ben er zelf ook getrouwd! We komen meerdere keren per jaar op het Kasteel en zijn er zéér goed bekend.


Intercontinental Amstel Hotel Amsterdam
https://www.amsterdam.intercontinental.com/nl/

Het InterContinental Amstel Amsterdam is een vijfsterren superior hotel, gekarakteriseerd door haar lange geschiedenis van oprechte gastvrijheid en uitzonderlijke luxe. Het hotel ontving haar eerste gasten in 1867 en wordt sindsdien geprezen om haar koninklijke uitstraling en huiselijke warmte. Het hoge plafond, de monumentale trap en schitterende kroonluchters dragen bij aan het unieke karakter van deze Grande Dame van Amsterdam.

Château Neercanne
https://www.oostwegelcollection.nl/chateau-neercanne/

Op een idyllische plek in het zuidelijkste puntje van Limburg ligt op een paar honderd meter van België een bijzonder kasteel. Iedere keer dat we hier aankomen oogt het opnieuw indrukwekkend, groots en luxe. Door de ligging in de heuvels is deze Frans uitziende locatie echt uniek. Een fantastische locatie voor een unieke trouwdag. Ook de gerechten en service zijn op top niveau.

Oranjerie Paleis Soestdijk
https://oranjeriesoestdijk.com/huwelijk

De Oranjerie van Paleis Soestijk is een heel bijzondere plek waar je met uitzicht op het indrukwekkende paleis kunt trouwen in een heerlijke rustige omgeving. Van binnen modern en buiten zie je de historie van dit bijzondere gebouw wat gelegen is in de tuinen waar onze Oranjes rond hebben gelopen. Door het volledig exclusieve gebruik is trouwen hier echt bijzonder.

Landgoed te Werve in Rijswijk
https://www.tewerve.nl/

Vlakbij Delft, Rotterdam en Den Haag ligt een prachtig landhuis wat omgeven is door beschermde natuur. Een prachtige oase van rust waar echt alles mogelijk is om een heerlijke trouwdag te organiseren. Zodra je het terrein op rijdt ben je weg van de stad en kun je helemaal genieten met je liefste vrienden en familie.

De Marienhof
www.marienhof.nl

Prachtig gelegen eeuwenoud klooster in het stadscentrum van Amersfoort waar 600 jaar geleden al werd getrouwd. Tevens een prachtige binnen locatie voor fotografie voor de dagen dat het weer niet zo meezit. Het is een romantische locatie met verschillende ruimtes voor een kleine intieme tot groepen van 175 personen.


Kasteel De Vanenburg
www.vanenburg.nl

In het midden van het land, op de Veluwe en aan de rand van Putten ligt het 17e-eeuwse landgoed van Kasteel De Vanenburg. Stijlvolle gebouwen, prachtig aangelegde tuinen met mooie waterpartijen en een weids landgoed.

Trouwkaarten

Dankzij een intensieve samenwerking kunnen klanten van Bas Uijlings | bruidsfotografie profiteren van bijzondere voordelen bij: Stijlvolle Trouwkaarten Ga naar de site en ontwerp je eigen kaart, of gebruik een sjabloon voor een unieke uitnodiging voor jullie mooiste dag!

Voor luxe drukwerk en trouwkaarten voor een high end wedding verwijs ik jullie graag naar www.cardwise.nl. Ieder ontwerp is afgestemd op jullie wensen en daardoor uniek.

Interesse in ons werk en een samenwerking met één van onze favoriete leveranciers?
Neem nu direct contact op met ons en we gaan er iets heel moois van maken!